Regisztráció Blogot indítok
Adatok
,FX'

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt már egy okító írás Pozitive számára arról, hogy miben áll egy jó interjú elkészítése. Ám úgy tűnik, hogy habár ő törekszik a tanácsokat megfogadni és az okítást megszolgálni mégis homokszem került a gépezetbe. Ha valaki interjúkészítésre adja a fejét, akkor…..
Igen, gondolom már régóta látja mindenki, hogy új szerver színesíti a hazai szerverpalettát. Amióta Zsirmo - egyesek szerint inkább lealacsonyodott - a DB klánba belépett, megszponzorálta őket egy privát public szerverrel, hogy ezzel a képzavarral éljek. Szóval olyasmi hely ez,…..
,FX' 2010.09.06 19:50:25
@Pozitive: Nem nyertél. Én mindenkit utálok. Na most akkor ki nyert?
Hát ÉN! :)
Köszönjük szépen kedves Valve, hogy figyelmeztetsz, hogy ez a redvás játék 24, azaz huszonnégy slotra van optimalizálva. Tudtuk eddig is. Csak vannak akik nem értik meg, se így, se úgy. Mods.me 37 slotos szervereivel akkor mi van? BÉKA!? ..
Volt valami sírása PingWinnek, hogy olyan mintha speedhackelne, de úgy látszik, ez nem csak neki tűnt fel. xaero gondolta most visszavág, de oh milyen meglepő nem nagyon jött össze, inkább csak félig. Szóval a Kartel Kocsma királya gondolta külföldi szervereken növeli birodalma…..
Alábbi kis mesém a mostanában olyannyira felkapott mentortémához szól. Az irás egyébiránt egy kommentem a tf2.hu-n, de ha már ennyit koptattam az ujjam (nagyon sok hámréteg volt ám), gondoltam kiteszem ide is. Élvezzétek, remélem sokaknak tanulságos lehet: "Alapvetően az a baj…..
,FX' 2010.07.04 12:44:14
,FX' 2010.07.04 20:36:41
@BlaZeD: "nem kell kislánynak lenni és sirni a sarokban hanem tovább kell lépni esetleg megmondani a véleményed az illetőnek"

És ennek a következménye az anyázás.

Köszi a jó tanácsot :]
Érkezett ismét a felhívás Pozitive részéről, hogy megint meg kellene valamit beszélni. Az már az elején látszott, hogy nem minden fog úgy alakulni, ahogyan annak kellett volna. Sőt alapvetően már ennek a megbeszélésnek sem értettem, hogy mi a konkrét célja. De hiába, nem tud…..
Nagyon komoly ordítozós hírdetményt tett közzé a jövő csapata, amelynek tagjairól nyilvánvaló, hogy melyik játék játékosközönségéből származtathatók vala. Hogy honnan? Megnézve a taglistát a szánalmas ^+szám nevekből áll, amely a feltűnési viszketegséggel rendelkező…..
Reménytelen? Alapvetően ezt is lehetne mondani. Nem áll szándékomban "megalázni" a videón látható jelenet főszereplőit, de részemről elég sajnálatosnak találom azt a tényt, hogy már annyit sem szednek magukra publicon a kedves játékosok, hogy tudják ezt a tényt:…..
Kezdem úgy érezni, mintha egy patakot próbálnék arra bírni, hogy folyásiránnyal szembe folyjon. Kicsit csalódott vagyok. Mi szükség volt erre? Mert az átlag szánalmas játékos nem tudta használni? Ennyi erővel minden fegyvert alakítsunk át 1-hit-kill fegyverré és akkor nincs…..
2010. május 6. 16:05 - ToSz Pozitive: Üdv! Örülök, hogy visszavettél. Mint tapasztaltabb embert, kérdezek tőled, félrerakva bármilyen létező/nem létező ellenszenvet. A Team Fortress 2 haldoklik, mondják ezt sokan. Az elmúlt időszakban aktívan tanulmányoztam a körülöttünk…..
Hát megint kibaszottul véletlenül (hát haljak meg bittos Úr há' nem) belekeveredtem egy klánközi transzferből megalapuló kis klánocska születésébe. És nem kispálya a cucc az biztos, tudtam meg szakértő kollégámtól a mélyrehatóbb elemzéssel járult hozzá a kétmondatos írás…..
,FX' 2010.05.01 21:47:28
@Babinéjni: Igen én vagyok a buta, hogy nem lépek be ilyen ,,hú most kemények vagyunk, warozunk 1 hétig, aztán 2 hétig only pub, majd feloszlunk" klánokba :] Én nem fárasztom magam ilyen hülyeségekkel^^
,FX' 2010.05.01 22:12:04
A HLstatsX „rabjairól” szóló cikkünkben már körülírtuk eme félre sikerült játékos típus általános jellemzőit. Most egy konkrét személyt szeretnénk górcső alá venni, mert Ő és a hozzá hasonló emberek okozzák a public élet teljes elkorcsosulását. A nevét…..