Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomi18god

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét volt egy kisebb (két hetes) szünet, de most megjött a Mikulás bácsi, és elhozta nekünk a Brain Invaders c. epizódot, amely több szempontból is különlegesnek mondható. Igazából már a múltkori rész is rendhagyó volt egy kicsit, elvégre zombik voltak benne. A zombik pedig nem…..
A jelentkezésről: Mindenki, aki indulni szeretne, írjon egy kommentet ehhez a bejegyzéshez. Ha máshova (pl: az OFF-ba) szól, hogy jelentkezni akar, azt nem fogadom el! Határidő: December 20. A szabályok: 1.: A történetnek nem csak leírásból szabad állnia. Nagyjából úgy kéne…..
tomi18god 2009.12.05 15:29:57
tomi18god 2009.12.06 11:32:52
Kezdhetném megint azzal, hogy mennyire vártam ezt a részt, meg hogy mennyire hosszú volt ez az egy hét, mire ismét kijött az új rész stb... Viszont őszinte leszek: valahogy kimondottan gyors volt ez a hét, és egyik pillanatról a másikra azon kaptam magam, hogy: "Jé, már le is…..
A múltkori zseniális epizód után teljesen jogosan vártam ezt az epizódot, ahogy gondolom ti is. Hiszen ismét Geonosis, folytatódhatnak a gigantikus csaták, a jó történet, újra hallgathatjuk a jelenetekhez teljesen jól passzoló, király zenéket, és újra szemtanúi lehetünk a remek…..
Nagyon sok minden előzte meg a Landing at Point Rain netes megjelenését. Elsősorban óriási várakozás, ami az előzetes alapján nem is volt annyira meglepő. Aztán ez a várakozás egyre nagyobb lett, ahogy egyre több információt tudhattunk meg, ráadásul még egy kibővített előzetes…..
Bizony-bizony, már kint van a legújabb rész, amiről majd péntek-szombat környékén olvashattok részértékelést. Én megfogadtam, hogy majd csak akkor állok neki nézni, ha majd kijön hozzá a felirat is. Viszont aki nem tett ilyen fogadalmakat, az már akár most is meg tudja nézni, ha…..
Clone Wars Blog OFF! 2009.11.01 09:51:00
Az a helyzet, hogy vannak olyan kommentek, amik egyik bejegyzéssel sem kapcsolatosak. Ezeket a kommenteket mostanában a Children of the Force bejegyzéshez szoktuk írni, fene tudja hogy miért... Szóval mostantól, ha van valami olyan közölnivalód, ami nem kapcsolódik a blog egyik…..
Hihetetlen, de igaz: A Clone Wars újra normális lett! Jó tudom, hogy csak egy nagyon-nagyon szar rész volt ez, és a zsírkirály Cargo of Doom között, de én akkor is nagyon örültem, hogy végre minden visszatért a normális kerékvágásba. Na jó ez nem teljesen igaz, hiszen ez az…..
 Kedves látogatóim, elérkeztünk a mélyponthoz! Ha ez a rész mondjuk teljesen különálló lenne, és nem az előző két zseniális résznek a folytatása lenne, még akkor se kapna töbet 20%-nál, na de így... Egyszerűen szégyen, hogy ezt merték folytatni. Ráadásul az egészben…..
tomi18god 2009.10.12 07:05:16
Ez a rész hogy lehet ennyire rossz de télleg áh istenem ez egy akkora sz@r hogy az csak na.Semmi jó sincs benne adok erre a ....részre 0%