Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rionpulya

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A valódi ok, amiért Kim Jong Il ilyen elmebajos! A mentési rendszert megint nem említettem, ugyanolyan szar, mint a Marine Sharpshooter 3-nál. Checkpointok vannak és csak a legutóbbit töltheted be. Ha kilépsz a pályáról, csak az elejéről kezdheted újra, a korábban…..
Kétszer két sávos utak kereszteződésében állították fel két szobrász, a Mark Grieve és Ilana Spector munkáját, a „Cyclisk”-et. Az észak-kaliforniai Santa Rosában a új jelképnek tekintik az oszlopot, amely a város kulturális elkötelezettségét és bringabarát…..
Snexi nevű olvasónk kissé idegesen jelezte, hogy ugyan ő már többször felhívta a Tv2 figyelmét arra a tényre, hogy szar térképet használnak, de nem foglalkoznak vele - hátha majd így. Lehet ábrándozni a hazánkról leválasztott területek visszacsatolásáról akár naphosszat, ez…..
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
rionpulya 2009.10.09 13:08:09