Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bocino

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
f1 Hamilton nyer, ha ott a nője 2010.06.02 14:12:00
Nicole Scherzinger nem jár gyakran F1-re, de az utóbbi három Hamilton-győzelemnél így is jelen volt. Amikor az angol vb-t nyert, szintén. "Amikor jön, úgy néz ki, nyerek. Először 2008-ban jött, Monacóba, tavaly Magyarországra és Szingapúrba, mondhatni a kabalám" - mondta…..
bocino 2010.06.02 18:09:45
bocino 2010.06.02 18:11:46
2008. június 29., Bécs, Ernst Happel Stadion, kellemes nyári este. Bő fél órája tart a labdarúgó Európa-bajnokság döntője, amikor Torres kap egy lézeres pontosságú átadást Xavi-tól, lendületből könnyedén megkerüli a küszködő német balbekket, Lahm-ot - egyike a klasszikus…..
Eddig is sejtettem, hogy a Tv2 jó külsejű, szögletes állal és kockahassal, illetve jó csöcsökkel rendelkező műsorvezetői tulajdonképpen szellemi fogyatékosok, és csak azért vannak a tévében, hogy az esélyegyenlőségnek is adjanak egyet arrafelé, de a mai reggel mindenen…..
bocino 2010.05.19 13:15:23
Jelenleg olyan focinemzet vagyunk, akik hétről-hétre kiemelik, számolják, hogy az a 3-4 játékosunk, akiket a focivilág boldogabb felén is számon tartanak, és az a legfeljebb egy tucat, aki olyan bajnokságban kap kisebb-nagyobb szerepet, amit a tévében is látni lehet, rúg-e gólt,…..
bocino 2010.05.12 19:53:06
@smartdrive: majom
Két évvel ezelőtt hasonló helyzetben az történt, hogy a Roma a tuti kieső Livornót fogadta, de csak döntetlent játszott, és ott nagyjából el is dőlt, hogy nem lesz bajnoki cím (bár az utolsó fordulóig hajtották az ideihez hasonlóan leeresztő Intert). Most ráadásul még a…..
Van olyan nálunk, hogy "Lyon szurkoló?" Ezen az ágon Manchester United-Real Madrid elődöntő is kialakulhatott volna, csak hogy odadörgöljük a két versenyben lévő alakulat szrukolói, illetve a semlegesek orra alá, és hogy megforgassuk még egyszer a kést a világ két…..
bocino 2010.04.22 12:42:47
Nehéz dolga lesz a ma pályára lépő csapatoknak, ha felül akarják múlni a milánói történések intenzitását, de reméljük, valami hasonlóra készül a Bayern München és a Lyon. Mindkét csapat túl van egy komoly bravúron (a MU illetve a Real ellen), és olyan párharcon, amikor…..
bocino 2010.04.21 18:47:31
@Vul-Kahn: A Bayernnek biztos nem.......
bocino 2010.04.21 18:54:00
@Vul-Kahn: A bayern mutatott játékára, illetve az őket segítő bírói ténykedésre......... Egy MU/Fiorentina-Lyon mérkőzésnek mindenki jobban örülne........
Volt tegnap egy győztes is a pályán, és ha van meccs, amikor nem arról kell beszélni, hogy ki veszítette el, az Inter-Barcelona biztosan az. Nem tudok nem örülni az Inter győzelmének, mert jelenleg az Inter jelenti az olasz futball csúcsát. Ezt a mondatot igen furcsa kimondani, és nem…..
A franciák lenyomták egymást, végül árcédula került az angol bajnokságra is, a Bayern még nem találkozott komoly ellenféllel, és valószínűleg nem is fog. A VB árnyékában egy olyan Inter-Lyon döntőt vízionálunk, amire már szeptemberben sem fogunk emlékezni. Ferguson alkonya,…..
Te, figyeled, Öcsi? Elromlott az eredményjelző, nem tud mást írni, csak hogy Czibor, Czibor, Czibor és Czibor. Annyi szépséghibája van a történetnek, hogy nem Barca-meccsen cukkolta Bolond Puskást, de ha a múlt héten orgiáról írtunk, akkor tegnap azt láttuk, hogy Messi egymaga…..
bocino 2010.04.07 12:43:17
bocino 2010.04.07 12:47:56
bocino 2010.04.07 13:02:57
@Tika_: 93körül
1863 decemberét írjuk. Míg a világ nagyobbik, ámbátor ostobábbik része kisded játékaival foglalatoskodik (például fél évvel Gettysburg és néhány héttel Chattanooga után Grant előtt nyitva áll az út délre, Magyarországon pedig azon megy a vita, hogy meg kell-e alkudni a…..
bocino 2010.02.22 12:41:55
Öt pontra feljön a Roma az Interre, azaz leszögezhetjük, hogy a Ranieri-féle feltámadás nem csak a BL-helyek megszerzésére korlátozódik, a rómaiakkal már komolyan számolnia kell Mourinhóéknak, akik az elmúlt öt meccsükből csak kettőt tudtak megnyerni. A Juventus a hét közben…..
Tavaly azért nyavalyogtunk, mert unalmas volt a bajnokság. Idén sem rágjuk le a körmünket, mert az Intert valószínűleg senki nem fogja utolérni, de a második helyen egymást előzgetők, és a középmezőny tömörsége miatt eszünkben sincs leszólni a Serie A aktuális szezonját.…..
bocino 2010.02.11 22:57:29
@popp: kicsit elfogult vagy a Romával illetve az edzőjével kapcsolatban, sztem ez az idény átmeneti vagy vízválasztó 1-2 csapatnál,a Roma valódi ereje 1 4. hely
Tovább nő a különbség az Inter és a Milan között, és az élmezőny is tömörebb lesz a hétvégi olasz forduló után. A nagyok fél szeme már a nemzetközi kupameccseken csüng, senki nem fogja megszórni ellenfelét, sőt az élmezőnyben alig lesz, aki nyerni tud. Az Inter és a…..
bocino 2010.02.06 11:18:25
Féltávhoz érkezett a La Liga idei kiírása, ám a 19. fordulótól semmilyen érdemi változást nem várunk a tabella első felében, ha a papírforma érvényesül mindenhol. Ezen a játéknapon a „nagyok” csak bukhatnak. Az igazi hirig a középházi rangadókon várható,…..
Az olasz bajnokság izgalmas tavasza múlik a 21. forduló rangadóján, ami történetesen a Derby della Madonnina 273. kiadása is lesz: ha az Inter begyűri a Milant, valószínűleg az utóbbi évekhez hasonlóan csak az ezüstért megy a tülekedés a hátralevő fordulókban. Viszont ha a…..
Ha a zergebaszó hideg nem is erről árulkodik, beköszöntött a tavasz. A 20. játéknaptól kezdődően már a visszavágókra fenekedik a Serie A mezőnye, ha már egyéb komoly izgalmat nem tartogat az első tavaszi játéknap. Szegény Siena újra a San Siróban találja magát, és a múlt…..
A nemzet igazi derbijéről szól a Serie A 19. fordulója, más igazán érdekes párosítás nincs is a Juve-Milanon kívül. Talán még az EL-helyekért tusakodó Fiorentina és Bari, vagy esetleg a feléledt Napoli és a megtorpant Sampdoria meccse érdekes, és a Roma sem mehet biztosra a…..
bocino 2010.01.10 00:09:19
@giacinto: mocskos kopasz
A 17. forduló előtt az a furcsa helyzet állt elő, hogy a nagy csapatok szurkolói egy csónakban eveznek a tekintetben, hogy hogyan vélekednek kedvencük közeli jövőjéről. Mind a Barca, mind a Real felemás érzésekkel folytatja az évet, itt egy kis nyeretlenség,…..
2009-ben utoljára sorakozik fel egymással szemben 220 kocogó fogsor, és 440 begörcsölésre egyre hajlamosabb láb a Serie A-ban. Az év végén, ahogy az elején is, a Nazionale kék-fekete ülepét nézi a mezőny, és ez így lesz akkor is, ha a két csapat országos komaságára fittyet…..
A BL okozta lelkesedés - és ezzel párhuzamosan a Loki energiáinak - elfogytával egyre hülyébbnek tűnt az ötlet, hogy Lyonba látogassunk. Az igazi az első volt, nincs olyan élőlény, aki ne szeretne eljutni az Anfieldre egyszer, míg a fiatalabb szurkolók azóta vártak Firenzére, hogy…..
bocino 2009.12.12 17:53:58
@nasteey:
ezt már nem tudjuk meg...
mi lett volnával jön mindig mindenki....
gyenge kifogások..
A rangadókat a hazai pályán játszók húzták be, az Inter második vereségét ellensúlyozva a Siena második győzelmét szerezte, a Milan pedig 13 meccsesre nyújtotta veretlenségi sorozatát. Kicsit összerázódott az eleje, de a középmezőny nem akart szétszakadni  a 15.…..
bocino 2009.12.11 18:03:13
Csodálatos lehetőség kínálja magát, hogy a múlt héten a Bari egyik legjobbjaként tündöklő Koman Vladimir kezdőként kapjon lehetőséget, hiszen a tökutolsó Sienát fogadják. A 14. játéknap rangadóját a Giuseppe Meazzában játsszák, az Inter a Fiorentinát fogadja, és ha csak…..
comment:com Szétesett a Danubius 2009.11.19 01:19:00
Miért olyan megható, ha egy tucat részeg ember sírva vigad? Hát, ha zenét keverünk alá, ha kicsit felhúzzuk a basszust, hogy az elhaló suttogás a dobhártyánkban dübörögjön lágyan, akkor a szemek környéke rögtön kigyullad, mintha rákos kisgyerek kezei közt csendben haldokló…..
bocino 2009.11.19 08:14:52
@szabóZ:

SZÁNALMASOK VAGYTOK A HAVERJAITOKKAL 1ÜT
Kicsit felborultak a dolgok a Serie A-ban. A zsinórban négyet nyerő Cagliari leverte a 10 emberrel végző Sampdoriát, a Roma csodaszép pontot fogott az Inter otthonában, a Milan pedig szétkente a Laziót az Olimpicóban. Nyert, és csökkentett hátrányát a Juventus, és meglepő udinei…..