Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nem rajongó - e

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki nem követi rendszeresen Pákó naplóját, és ránk bízza hogy értesítsük, ha valami érdekes történik a négerrel, az most klikkeljen ide. A kedves kis történetek között találtuk ezt az igazán elképesztő eseményt. Tripperes ex-barátnő által meggyilkolt kutya?…..
nem rajongó - e 2007.06.28 11:40:27
pár szó a valóságról:


Ismét eltelt egy év. Együtt már a hatodik, Neked pedig 29... Nem is tudom mit kezdesz egy ilyen 37 éves öreg pókkal. A blogom most egy lehetőséget ad, hogy kiálljak egy virtuális nagy hegytetőre, ahol a világba kiabálhatom mennyire szeretlek! Ha most hírolvasó lennék egy tévében, valószínű becsempészném az összefoglalómba.

Nem tudom tárgyakkal kifejezni, hogy mit jelentesz nekem. Az illatod hajnalban amikor szorosabban ölellek, s a reggelt legszívesebben a végtelenbe küldeném. A hangod egy fáradt estén, amikor mindig új reményt adsz ebben az őrült, felszínes világban. Amikor mellettem és mögöttem állsz minden jóban és rosszban. Amikor tudom, hogy a kicsi életed bíztad rám. Néha magamra se bíznám a saját életem, s Te mégis erőt adsz hozzá ,hogy egy egész családért élhessek. A feladat teszi naggyá az embert... Te már sokszor megajándékoztál. Legfőképpen önmagaddal és két egészséges, okos, csodás kisgyermekkel. Családot adtál nekem, teljeset - ami sosem volt.

Mindig amikor a sors lehetőséget ad, hogy újra együtt ünnepelhessünk, titkon azt kívánom, hogy még ezer ilyen év és ünnep legyen. Ünnep a születésnap, a legnagyobb. Ünnep azért, hogy újra egy közös évet kaptunk, mert tudom azt, hogy se ebben az életemben, se utána nem tudnék élni Nélküled. Itt maradva egy darab kő, előbb elmenve az éjjeli széllel síró kísértet lennék.

Tegnap este egy wakeboard-ot csempésztem haza Neked. Emlékszem akármikor tanítani akartalak e dilis kis sportra, mindig állapotos lettél, aztán jól letiltottak. Akármi történik majd mostantól, csak nyerhetek. Vagy együtt csúszunk a folyó tükrén, vagy ismét bölcsőt veszek. Te vagy az Életem! Boldog születésnapot Kicsim!
Subba Tessék kézzel dolgozni! 2007.06.20 19:04:00
Kedves fiatalok, előre szeretnénk szólni, hogy az alábbi filmet kötelező végignézni. A Szerelem második vérig című, egyébként borzasztó alkotás ugyanis tele van olyan gyöngyszemekkel, amelyek nekünk eddig egyáltalán nem tűntek fel. Rögtön az elején a szuperlaza Alföldi…..
Kínai lemezszerződés, helyi fodrászüzlet, Tiltott Város, megvalósulása még a zene jövője. Tényleg olyan szép ez így egyben, hogy még az eredeti formához sem mertünk hozzányúlni...
nem rajongó - e 2007.06.19 13:36:43
akkor már inkább ezt olvassátok el:
ప్రాంతంలో బోధించిన ఆధారాలు లభించడం వలన ఈ స్థలానికి చారిత్రక ప్రాధాన్యం ఏర్పడింది. ఈ కారణంగా ఈ ప్రాజెక్టుకు నాగార్జునసాగర్ ప్రాజెక్టు అని పేరుపెట్టారు. అప్పటి హైదరాబాదు రాష్ట్ర ప్రభుత్వం ఈ ప్రాజెక్టును దిగువ కృష్ణ ప్రాజెక్టుగా రూపకల్పన చేసి, నందికొండ వద్ద నిర్మించడానికి ప్రతిపాదించింది. ప్రణాళికా సంఘం కృష్ణా జలాల సమర్ధ వినియోగానికి సంబంధించి పరిశీలించేందుకు ఖోస్లా కమిటీ ని ఏర్పాటు చేసింది. ఈ కమిటీ నందికొండ వద్ద కృష్ణా నదిపై డ్యాము నిర్మణాన్ని సూచించింది. ప్రణాళికా సంఘం ఈ సూచనలను ప్రాంతంలో బోధించిన ఆధారాలు లభించడం వలన ఈ స్థలానికి చారిత్రక ప్రాధాన్యం ఏర్పడింది. ఈ కారణంగా ఈ ప్రాజెక్టుకు నాగార్జునసాగర్ ప్రాజెక్టు అని పేరుపెట్టారు. అప్పటి హైదరాబాదు రాష్ట్ర ప్రభుత్వం ఈ ప్రాజెక్టును దిగువ కృష్ణ ప్రాజెక్టుగా రూపకల్పన చేసి, నందికొండ వద్ద నిర్మించడానికి ప్రతిపాదించింది. ప్రణాళికా సంఘం కృష్ణా జలాల సమర్ధ వినియోగానికి సంబంధించి పరిశీలించేందుకు ఖోస్లా కమిటీ ని ఏర్పాటు చేసింది. ఈ కమిటీ నందికొండ వద్ద కృష్ణా నదిపై డ్యాము నిర్మణాన్ని సూచించింది. ప్రణాళికా సంఘం ఈ సూచనలను ప్రాంతంలో బోధించిన ఆధారాలు లభించడం వలన ఈ స్థలానికి చారిత్రక ప్రాధాన్యం ఏర్పడింది. ఈ కారణంగా ఈ ప్రాజెక్టుకు నాగార్జునసాగర్ ప్రాజెక్టు అని పేరుపెట్టారు. అప్పటి హైదరాబాదు రాష్ట్ర ప్రభుత్వం ఈ ప్రాజెక్టును దిగువ కృష్ణ ప్రాజెక్టుగా రూపకల్పన చేసి, నందికొండ వద్ద నిర్మించడానికి ప్రతిపాదించింది. ప్రణాళికా సంఘం కృష్ణా జలాల సమర్ధ వినియోగానికి సంబంధించి పరిశీలించేందుకు ఖోస్లా కమిటీ ని ఏర్పాటు చేసింది. ఈ కమిటీ నందికొండ వద్ద కృష్ణా నదిపై డ్యాము నిర్మణాన్ని సూచించింది. ప్రణాళికా సంఘం ఈ సూచనలను
nem rajongó - e 2007.06.19 13:41:17
Véletlenül találtuk saját ollónkkal az internet korhadékban és laposférgekben szerencsére gazdag fenekét kutatva ezt a három izét. Amikről első blikkre nem igazán tudtuk eldönteni, hogy mik is. Reklámok? Viccek? Viccreklámok? Vírus-, gerilla- vagy vombatmarketing? Elképzelhető…..
nem rajongó - e 2007.06.15 15:57:48
Nem Magyarországon élnénk, ha nem követne minden pozitív fejleményt legalább egy lehúzás. A Velvetnél nemrég legjobb kajaszállítónak értékelt Anyucika.hu logója láttán ugyanis Lacinak eszébe jutott, hogy azt ő készítette mintegy két éve, de sosem látott pénzt belőle: Nem…..
nem rajongó - e 2007.06.15 15:16:37
Nostradamus, BaG -ot az info@anyucika.hu címen érheted el. Szerintem.

Amúgy tényleg te vagy az? Furcsa, hogy se időjárás, se valószínűség, se buzizás... :)
nem rajongó - e 2007.06.15 15:28:50
nem rajongó - e 2007.06.15 15:36:16
Tcxbalage kifogott egy olyan Skoda Fabiát, ami egy év után olyan tartósan esett szét újra és újra, hogy mindig épp haza tudott vele gurulni a szervizből, aztán vihette is vissza azonnal. Fél év után megunta a küzdelmet és bár az importőr kész volt a kedvezményes cserére, a…..
A mai Népszabadságban láttuk és azóta is nyitva a szájszervünk. A fotón nem látszik jól, de az oldal bal alján, függőleges szedéssel a „fans and friends” felirat búvik meg. A témára máris rászabadítottuk a commentcomot, derítsék ki gyorsan, kik ezek a fanok és…..
nem rajongó - e 2007.06.14 13:43:38
A ferencvárosi Metró áruházban találtam a mellékelt táblázatot. Csak tudnám hol van Maroccó, talán Makó mellett? Vagy keverék a paprika? Milán Utóbbi. Az igénytelen paprikás cégek gyakorlata, hogy a rossz minőségű fűszerpaprikába forró országból származó, jó sötét…..
Szerintünk lehet, hogy filozófusok, vagy David Lynch elvakult rajongói, esetleg mindkettő. És az sem kizárható, hogy a postás olyan, mint az elektron, vagyis egyszerre tud lenni itt is meg ott is. Ja, és nem hittük volna, hogy a Zseb Garfieldnek vannak előfizetői. A csatolmány szerint…..
Na ez még nekünk is hihetetlennek tűnik, de kábé egy év alatt sikerült visszajutnunk oda, ahonnan elindultunk, azaz újra lehet kommenteket írni a Homár posztjaihoz. Ez persze így ebben a formában túlzott önbecsmérlés: a dolog nem pont ugyanaz, hiszen mostantól csak a regisztrált…..
Subba Kondom Csaba új klipje 2007.06.13 13:10:00
Volt már veletek olyan, hogy valami rosszat álmodtatok, és napokra egy nyomasztó érzés telepedett rátok? Képzeljetek el egy réten álló, monokrómban éneklő párost, mondjuk egy férfihangon éneklő nénit, és egy behatárolhatatlan hangú és nemű lényt két fehér…..
nem rajongó - e 2007.06.13 15:04:34
nem rajongó - e 2007.06.13 15:09:30
nem rajongó - e 2007.06.13 15:12:28
A folyékony iPodos robbantóknak hála nálunk is megy a para a reptéri beszállásoknál. Ferencet rendõrségi segítséggel szedték szét egy ködös hajnalon: Pár hete nyaralni mentünk Spanyolországba. Indulás hajnalban Ferihegy 1-rõl. Egyébként is kissé paprikás hangulatban mentem,…..
nem rajongó - e 2007.06.13 15:00:04
Úgy látszik, nem egynapos a Demszky Gábor és kollégái által rendezett mozgássérült-fesztivál a Városházán. A másik magyarázat, hogy szemérmetlenül csalnak a városatyák-anyák-hivatalnokok a parkolási igazolványokkal. John hétfőn írt arról, hogy a Főpolgármesteri Hivatal…..
nem rajongó - e 2007.06.13 14:58:54
Lehet, hogy az emberiség egyre lustább, de vmiért nem akarnak elterjedni az előregyártott fapados koktélok, mint a vébéká. Láttunk mi már falon üveges fröccsöt, de az akkor nem érte el a fogyasztók ingerküszöbét, pedig hasonló csini 0,33-as üvegben igyekeztek teríteni. Medzsik…..
nem rajongó - e 2007.06.13 13:58:21
nem rajongó - e 2007.06.13 14:57:44
Ha csörgedezik némi tesztoszteron az ereidben, biztos vagyok benne, hogy egyetértünk a kép egyetlen lehetséges értelmezését illetőleg: A lány a mezőn televíziókészülék illetve egy magenta dildó segítségével gyakorolja a mélytorkot. Ezt írta Névtelen. Hálát adunk a…..
nem rajongó - e 2007.06.13 12:21:05
A fogyasztás és a folyadékok szerelmeseiként percek óta ezeket a kávéba hulló tejcsöppeket nézegetjük. A legjobb, hogy Irene Müller nem használt hozzá semmiféle spéci nagysebességű kamerát. ..
nem rajongó - e 2007.06.13 12:19:28
Amióta megvette, vagy inkább megmentette Széles Gábor, az új magyar médiabáró, a Magyar Hírlap eladási adatairól semmit nem lehet tudni semmit. Titkos, biztos abban a széfben őrzik, ahol Dávid Ibolya bikinis fotóit is. De mi valahogy, mi sem értjük hogyan, de megtudtuk a pontos…..
nem rajongó - e 2007.06.06 12:24:44
Subba Három gyors közbevetés 2007.06.05 19:17:00
- Ugye ez minden idők legjobb magyar céges honlapja? Herékkel üdvözölni igazi instant klasszikus!- Szerintünk a transzvesztiták tök jó fejek, és mindig nevetünk is a produkciókon. Azt viszont elvárnánk, hogy jobban odafigyeljenek a külsejükre. Mint az igazi nők!- Ugye mindenki…..
Nem tudjuk eldönteni, hogy a szigorú tekintet, vagy a retró hangulat miatt néznek ki ennyire viccesen az Emitel vezetői, de az biztos, hogy nem bírnánk sokáig egy megbeszélésen velük. Tudjátok, az az érzés amikor félsz, de közben röhögsz. Céges kirándulást meg ha…..
Pár hete azt hittük, hogy ennyit tudott a heti iWiW-válogatás, kész-passz. Aztán eltölt az ember egy kis időt a sok beküldött, agyfárasztó adatlappal, és rájön, hogy ez az ország annál is többet tud, mint amennyit eddig sejtett. Gyorsan klikkeljetek, ismerősökre is!- Minden…..
Nem akarnánk mi a Subbát a csúnya pucér emberek gyűjtőhelyévé silányítani, izé, A FASZT NEM!!!! Ha rajtunk múlna, más sem lenne itt, mint méretes dákók bajszos férfiakon és elhízott nők amorf mellei. Csak az a baj, hogy az interneten az ember ritkán talál olyan…..
nem rajongó - e 2007.05.31 17:02:57