Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Döncyke

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Gyalog galopp pár pixelben 2011.08.31 07:30:00
Oké, most már eláruljuk, hogy Andy Rash grafikusnak van egy blogja, ahova egymás után tolja be a cukibbnál cukibb pixelhősterveket. Láttunk már tőle Star Wars-, Indiana Jones- és Vissza a jövőbe-karaktereket, most a popkultúra után következzen egy kis fennkölt ártisztikum: a Gyalog…..
Döncyke 2011.08.31 15:58:28
@a Bloom:

Jogos ... elfelejtettem raklikkelni :)
Khm, hát azt a na erre jó frázist most már igen sokszor elsütöttük, de mit lehet tenni, ha már megint egy elképesztően ötletes trükkel találkoztunk. A Microsoft mozgásérzékelőjét egy portugál fiatalember, bizonyos Luis Carlos Inácio de Matos önjáró, és a gazdit hűségesen…..
Döncyke 2011.06.07 08:32:43
Az ötlet tényleg nem rossz. De szerintem amíg nem látunk ilyet: www.youtube.com/watch?v=P9GP1M0igK8 minden könyvtárban, addig a videón látottak is megmaradnak videón látottaknak.
Könnyed, gyors, kellemes - magyjából így lehetne jellemezni a Lintet. A grafikától nem fogunk hanyatt esni, és a pályák is lehetnének nehezebbek, de mégis el lehet vele lenni, többek között a jól sikerült zene miatt. Vállakozó szelleműek pedig megpróbálhatják minél…..