Regisztráció Blogot indítok
Adatok
..hydro..

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tapasztalatom szerint csak a savanyú jóskák nem értik a viccet msn-en, skype-on, g-talkon, szóval még szerencse, hogy ez időben kiderült.A kép innensziasztok!Egy hosszú kapcsolat után elkezdtem interneten társkereső programokat nyűni. Ott találtam Rá. Msneztünk, nagy összhang volt…..
„Ne beszéljünk róla, de mindig gondoljunk rá.” Kosáry Domokos, az Akadémia volt elnöke nyilatkozott így élete egyik utolsó interjújában Trianonról. A fel nem dolgozott traumákra adott jellegzetes reakcióként értelmezhetjük a neves történész Juhász Gyulától…..
..hydro.. 2010.06.11 15:25:34
@Hahóöcsi: Ez az egy beszólásod jó volt:) mármint a sárkozys

de a többivel sajnos én sem tudok egyet érteni. Hadseregre mindig szükség volt és egyenlőre lesz is, nem tudom pl svájcban mért kötelező a sorkatonai szolgálat, biztos rettegnek hogy megtámadják őket. Elhiszem hogy jó lenne a világbéke, de attól messze vagyunk.
Mindegy, hogy a dzsungel mélyéről, hatalmas sziklákról vagy egy sebes folyású folyóról  van szó az emberek hidakat építenek, hogy legyőzve a természet állította fizikai akadályokat átjussanak a túloldalra.  A hídépítés egyidős az emberiséggel, kezdetben a…..
..hydro.. 2010.04.29 16:01:39
@Qeki: valakai mindig szeret okoskodni, legyen ez az ő bajuk hogy nem tudnak olvasni
A szokást megtörve, ezúttal egy szolgálati közleményt olvashattok, egyik Olvasónk tollából. Szándékához csak sok sikert tudunk kívánni (egyszeri alkalom, rendszert nem szeretnénk belőle csinálni). Szerintetek mi a helyes lépés egy ilyen összetett szituációban? A srác…..
..hydro.. 2010.04.28 09:53:22
@Stupidella: te hány éves vagy?
Nyockertől kaptam pár képet a 4-es metró Rákóczi téren épülő állomásának felszíni építményeiről.Tudom, hogy a szépség az szubjektív, de ez a betonizé a felszínen engem kicsit elborzasztott. Az ismert tervek szerint a metróállomások belsőépítészeti kialakítása kellemes…..
A tervezés óta botrányok kísérte autópálya két új szakaszát adták át 2010. március 31-én. A 2007-ben elkészült Érdi tető - Dunaújváros, majd a 2008-tól használható Érdi tető - M0 közötti szakaszok után egyszerre adták át az M6-os Dunaújváros - Szekszárd és a…..
..hydro.. 2010.04.01 09:52:43
@triumphator: azt hiszem van némi problémád:) olvasd el figyelmesen a cikket mielőtt "fikázni akarsz"
..hydro.. 2010.04.01 09:59:53
@triumphator: most látom hogy javítva volt bocsánat
"A nők se mind kurvák, csak meg kell találnunk azt, akit szántak nekünk." Fiatalabb olvasóinknak okulásul ajánljuk. Az én történetemben nem volt szakítás, mert járás se volt - talán jobb is, talán nem, már nem fogom megtudni, mert egy év szenvedés után kidobom ezt…..
..hydro.. 2010.03.12 09:33:11
@hasznavehetetlen régensherceg: szerintem olvasd el még egyszer mert korba neki van igaza max nem egész egy évet járt vele, mielőtt le akarnád járatni mert így visszafelé sült el.

cigis rész meg egyértelműen figyelemfelkeltés, mivel az asztmáját is odaírta
A róla elérhető nyilvános információk alapján Szijjártó Péter a Közgázon végzett, közgazdász diplomája van. Ettől még persze lehet olyan sötét, hogy az eső is mellé esik, de inkább arra tippelünk, hogy elvesztett valami hülye fogadást, ezért kénytelen egész estés,…..