Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klaus Trofóbia: a német szinész

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Népszabadságnak adott interjú szerint Horváth András politikai pályára készül. Én sok sikert kívánok. Egyelőre bizonytalan a politikai karrier, pedig Horváth számíthatna a szavazók szimpátiájára. Valaki, aki nem csak pofázik a korrupció ellenes harcról. Ezeket az…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
klaus Trofóbia: a német szinész 2012.10.26 22:20:56
@munkasterror: Nyilván minden munkáltató elmondhatná, hogy meglopott az alkalmazott. Mint ahogy én is így jártam, egy részét visszaszedtem a másik bukó. Viszont amiért érdekes a történet ,és ezt ajánlom minden erősjános figyelmébe. Amikor elbúcsúztam az emberemtől, megkértem egy másik alkalmazottamat, csukja be az ajtót a megbeszélés idejére, hogy vevők addig ne tudjanak zavarni! Semmi erőszak! Beszélgettünk, majd este elment a rendőrségre, és feljelentett személyi szabadság megsértésével( Gyakorlatilag emberrablás) Este család mellől előállítottak, fogda 1-2óra majd hónapokig tartó huzavona, és majdnem örülhetek, hogy nem lett vádemelés. Miután a sokadik alkalmazottammal égettem meg magam, eladtam a boltom, és bejelentettem, hogy jövő hónaptól más a főnök.
Apróbetűs hír: Gyurcsány Ferenc pert nyert a Hír TV ellen, mely „azt a hamis látszatot keltette”, hogy a volt miniszterelnök főiskolai diplomamunkájához jogsértő módon használta fel sógora dolgozatát. Tudjuk, hogyan működik a nyilvánosság. Ennek a közlésnek a jelek szerint…..
Sorkizárt Gondos gazda 2012.06.29 20:08:00
Nejlonzacskóban vitt be egy páncéltörő gránátot egy férfi a pilisvörösvári rendőrségre. Elmondása szerint a II. világháborús robbanószerkezetet egyik barátja találta még decemberben, de nem értesített senkit, otthon őrizte a történelmi ereklyét. Tisztogatta és…..
klaus Trofóbia: a német szinész 2012.06.30 01:15:43
Tisztelt Cím! Olvastam hirdetésüket, hogy írjunk, ha valami nagyon jó vagy valami nagyon rossz történik velünk az egészségügy területén.Édesanyám történetét szeretném elmesélni. Daganatos volt, majd negatív leletekkel adták haza a 3 hónapos kemoterápia után. Csak 3 havonta…..
klaus Trofóbia: a német szinész 2012.04.29 14:53:59
@p0wer: Egy ideális országban ez talán így is működne, de nem nálunk. Persze mindig vannak kivételek.
klaus Trofóbia: a német szinész 2012.04.29 15:07:42
@Borgnine: Sok éve küzdök ilyen elvek mentén több ügyben is az állammal, multival, bírósággal piszok kemény dolog. Nemhogy teljes embert, annál is többet kíván , hogy bizonyítsd az igazat. A környezetemben látom, mindenki tudja, hogy igazam van de senki nem csinálná utánam, amin nem is nagyon csodálkozom. Hiába vannak törvényeink, amikor a hivatalok saját kényük kedvük szerint értelmezhetik azokat.
Hát ezt is megértük. Családunk mindenkori biztos tartóoszlopa, a feleségem 190-es Mercije, máshogyan mondva - az „újautónk” is megérte a félmillió kilométert. 432 ezerrel vettük 2006 márciusában, tehát mi tettük bele a gyűjtemény közel egyhatodát. Így nézett ki…..
Karirobi furcsálta, hogy az összeszereléskor atomjaira robbant, amúgy törhetetlennek hirdetett üveglapot 11 ezer forintért pótolhatna, bár az egész zuhanykabin került 20 rugóba, mert arra pont nem vonatkozott a garancia. Polikarbonát nem jó? Az biztos kevésbé törik.Április 22-n a…..
klaus Trofóbia: a német szinész 2011.05.18 23:55:47
@bélabú: A garanciát a kereskedőnek kell adni! Sajnos!
klaus Trofóbia: a német szinész 2011.05.19 00:00:14
@borso: Ott a pont, de nagyon!
Valamelyik hiperben sétálgattunk ajándékvásárlási céllal még karácsony előtt, amikor a játékautók között, fent, a legmagasabb polc tetején megláttam ezt. Hiányzik az első dísztárcsája a bal oldalon Elsőre is érdekesnek tűnt, nem nagyon fordul elő 1303-as bogár a…..
Csütörtökön Orbán Viktor gördítette le ünnepélyesen az új Suzuki Swiftet a Suzuki esztergomi gyártósoráról. Magyarországon a rendszerváltás óta szokás, hogy az új, itthon gyártott autómodelleket a miniszterelnök gördíti le. Azonban a Suzukinál nem volt mindig így.Az új…..
klaus Trofóbia: a német szinész 2010.06.11 12:56:05
@II.Briandrew: www.puskassuzukicup.net/index.html
nem örökölte sokkal inkább hozta
klaus Trofóbia: a német szinész 2010.06.11 13:06:09
@II.Briandrew: Nem, nem kell asztalt borogatni, de a törvényeket be kell tartani és tartatni mindenkinek. "mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek"
klaus Trofóbia: a német szinész 2010.06.11 15:30:28
@II.Briandrew: Tökéletesen igazad van ez esetben. Csak nem tudtam kihagyni a megjegyzést, én örülnék a legjobban ha ezentúl ez a kivételezés megszűnne és a törvények előtt tényleg egyenlők lennénk. Amúgy az írás valóban nevetségesen elfogult.
 Sokan élnek abban a tévhitben, hogy gazdasági totálkár esetén, vagy autólopásnál a biztosító az eredeti állapot visszaállításához elegendő kárösszeget fizet. Az avultatás költségét, és a banki hitel kiváltást, illetve árfolyamkockázatot a tulajdonosnak kell…..
klaus Trofóbia: a német szinész 2010.06.04 21:37:16
@klaus Trofóbia: a német szinész: Ami kimaradt:persze az összes hatóság és sajtó aktív és passzív asszisztálása.Érdekes adalék a linkelt cikkben leírják, hogy autógyártó országban nincs független szaksajtó! totalcar.hu/magazin/kozelet/sclassecrash/
ezt a saját tapasztalat is mutatja. Az egyetlen médium aki foglakozott a témával addig volt kíváncsi amíg az adott márka el nem árasztotta reklámokkal.
Magyarországi piacvezető márkánál nem téma, hogy a TOTÁLKÁRRA tört autóban nem nyílnak a lufik(4db) és nem működik az övfeszítő.
IGEN SUZUKI
klaus Trofóbia: a német szinész 2010.06.04 21:41:57
@kúrórudi: Nem akarsz egy 3.pert? Elég cifra dolgokat engedtek meg maguknak az alperesék.
klaus Trofóbia: a német szinész 2010.06.04 21:52:56
@kíváncsivagyok: Valóban nem kell beszarni, de erős idegek azok kellenek. Sajnos van az a pénz amivel meg lehet venni embereket,médiát,hatóságot.Azt a szakértőt aki kamu szakvéleményt tesz le az asztalra(btk szerint börtön is) hosszú évekre el kéne tiltani a szakmájától (rögtön meggondolná mit írogat)
Pénzből meg a multi jobban áll!
Ezért tartunk itt!
Megjelent a Magyar Közlönyben a 41/2010-es kormányrendelet, a kedvtelésből tartott állatok tartásáról és forgalmazásáról. Amikor a kormányrendeletbe beletekintünk, rögtön kavarognak bennünk a gondolatok a banán és az akvárium görbületéről egyszerre.Egyrészt tény, hogy…..
Gondoltam, kipróbálok valami egészen újat, forradalmit. Nem fogok alkoholt inni egy jó csomó ideig. Ráadásul egyvégtében, tehát nem ér hozzáadni a közelmúltbéli 2-3 napokat.Amikor elkezdtem ide írkálni, azt terveztem, hogy elmélkedek magamban egy ideig, esetleg…..
klaus Trofóbia: a német szinész 2009.12.12 21:53:31
@Panther V.: Végül is ez csak az üveg méretétől függ