Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrej78

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    !!!HOLNAP!!! MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ Anna leveléből kiderül, hogy egy biztosítóból eljönni nem gyerekjáték (íme a 200. bejegyzés) Kedves Mindenki! Több éves hiábavaló álláskeresés, munkanélküliség után, az őrület határán, mivel már ennivalót…..
Andrej78 2009.10.09 10:44:07
Kedves Anna!
Az eseted nem egyedi,de azt kell mondjam Te még mindig jobban jártál mint mi.A férjem 2000-ben dolgozott egy biztosítónál, úgy egy évig.Sikeresen kötött is néhány biztosítást.Azóta semmilyen kapcsolata nem volt a céggel.2009.06 hóban egy önálló bírósági végrehajtó bedobott egy levelet a postaládánkba,melyen a postai bélyegző dátuma 2003.06.havi.A borítékban egy 2003 évi bírósági végzés,hogy fizessen közel 800.000 ft-ot.Írtunk a Bíróságnak elévüléssel érvelve,majd közölték az ügy nem évült el.Próbáltunk a biztosító ügyvédjével levélben egyezkedni,méltányolják az összeget,legalább a kamatokat engedjék el hiszen nem volt tudomásunk a tartozásról,semmilyen formában erről nem értesítettek.Választ nem kaptunk.3 hét kitartó próbálkozás után sikerült telefonon beszélni az ügyvéd Úrral aki közölte,hogy neki nincs tudomása erről az ügyről, ha visszamennek a titkárnők az ebéd után,előveszi őket és visszahív.Ez nem történt meg!A férjem újra hívta őket,amikor is az ügyvéd úr feleségével sikerült beszélni,aki azt mondta,hogy egyezkedjünk a végrehajtóval.A végrehajtó visszairányított az ügyvédhez,és amikor már jól kilabdázták magukat,ígéretet kaptunk arra,hogy küldenek egy csekket és befizethetjük nekik a majdnem 800.000 ft-ot egy összegben!!!! 10 napot vártunk a csekkre,ami persze nem érkezett meg.Mire kapunk egy levelet a végrehajtó testvérétől,segédjétől vagy tanoncától vagy Isten tudja kitől,hogy kivonták a kocsimat a forgalomból és lefoglalják,ill. fizessünk 1.200.000 ft-ot.A férjem ekkor már nagyon dühösen felhívta a végrehajtó segédet akitől a levelet kaptuk,és láss csodát, Ő azt sem tudja mi ez az ügy,Őt a megállapodásról nem tájékoztatták,és különben is miért várunk a csekkre mikor ezt az összeget náluk is be lehet fizetni.Erről a kedves végrehajtó szintén nem tájékoztatott és mint kiderült, ő már nem is emlékszik a 10 nappal ezelőtti megállapodásra.Jelenleg ott tart az ügy,hogy próbáljuk elérni a biztosító ügyvédjének a kedves feleségét,hogy engedjék már meg,hogy fizessünk.
Kérdem én!!!! Ez így rendjén van?????Az ügyvéd küld a végrehajtóhoz,a végrehajtó az ügyvéghez,de ők egymással nem kommunikálnak????hogy van ez???6 évig miért nem kerestek?????ja erre az volt a válaszuk,hogy nekik nem ÉRDEKÜK!Miért költözött el a férjem és miért változott a lakcíme.
Nincs ez így rendjén,és nem is hagyom annyiban.