Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Murugya

534 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ProgBlog Offentlighetsprincipen 2013.04.29 21:37:26
„Neve: adj pénzt és ne tudd mért.Neve: halj meg más javáért.Neve szégyen, neve átok:Ezzé lett magyar hazátok.” Vörösmarty Mihály: Országháza – 1846. június-augusztus   Tudjátok-e mit jelent a cím? Nem? Hát… Nem csodálom! Nem sok tapasztalatotok lehet benne,…..
Szily Laci a nap mániákusának nevezett a Heller-levél miatt. Legyen ez egy önbeteljesítő jóslat: fokozom. Egyrészt megkapjátok ajándékba a facebookos üzenetváltásomat Szilyvel, a nap plüssmackójával. Azért plüssmackó, mert morog, de attól még aranyos. Aztán próbálkoztam…..
Nagy a felháborodás Szegeden. Egy helyi óvoda ugyanis változtatott eddigi gyakorlatán és a gyerekek új, merőben meglepő jeleket kaptak, az eddigi vödör, lombos fa, maci helyett a most kezdődő óvodai tanévben. Az egyik középső csoportos kislány új jele például az eddigi mókus helyett „pina” lett. Egy…..
ProgBlog A birodalom védelme 2013.10.03 22:55:32
„No person shall by word of mouth or in writing spread reports likely to cause disaffection or alarm among any of His Majesty's forces or among the civilian population.” („Senkinek sem szabad sem szóban, sem írásban olyan híreszteléseket terjeszteni, amely elégedetlenséget vagy…..
A Betyársereg nevű szélsőjobboldali szervezet saját honlapján elkezdte azoknak a nevét és profilképeit gyűjteni, akik visszajelölték, hogy elmennek a Budapest Pride valamelyik eseményére a Facebookon. Eddig több száz nevet és fényképet raktak fel a honlapjukra, de egy csomó…..
A Kettős Mérce szerkesztősége ezzel a bejegyzéssel búcsúzik Gyurcsány Ferenctől. A szakítás számunkra, épp oly fájó, mint reméljük kedves Ferencnek is. Köszönjük a sok ihletet, amivel bloggereinket ösztönözte a jobbnál jobb bejegyzésekre. Mi nem csak az öszödi…..
Kedves olvasónktól kaptunk egy ATV Híradós linket, amely a Jobbik szombati anticionista tüntetésén készült, azzal a kérdéssel, hogy a 00:55-01:00 között látható, gój motorosnak kinéző, bajszos férfiember vajon egy szimpla szimpatizáns vagy az MTVA frissen kinevezett…..
  Nem szeretem azokat a politikusokat, akik boldogítani szeretnének. Azokat meg szeretem, akik hagynak boldogulni. Elég egyszerű képlet. A szomszédomban meg lakik egy férfi, aki azt szereti, ha boldogítják, mert nem boldogul magától sehogy sem. Ez is egyszerű képlet. Ez a férfi…..
Úgy látszik a közmunkásokra csak akkor szeret hivatkozni a kormány médiakutyája ha a foglalkoztatásról beszél, vagy hazugnak nevezi. Egyéb esetben képtelen felismerni a benne résztvevőt, még ha az ott is van előtte, de az is lehet nem is szabad beszélni róla. A Marcal gátján…..
MURUGYA-máskép(p) Képkosár... 2012.03.08 18:30:00
BÓNUSZ! ..
Egy brazil szépség bizonyítja nekünk, hogy a kondizás, a gyúrás bizony jó sport, és érdemes nem csak a fotóit, de a poszt végén a videóját is megnézni! +18 nagyfiúknak bónusz is lesz! BÓNUSZ GYÚRÁS ..
..
MURUGYA-máskép(p) Tetkó és .... 2012.03.08 08:30:00
Biztosan értesültetek róla, vagy tapasztaltátok, hogy a puruttya blogcsalád ideglenesen nem működik. Hogy miért? Arról fogalmunk sincs. Míg a probléma elhárul, addig itt folytatjuk a murugya szellemiség ápolását. ..
..
..
MURUGYA-máskép(p) Fa(sz)csipesz 2011.12.08 20:30:00
..