Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T.Ildi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na hát mit is mondjak teljesen meg vagyok hatódva.... nem gondoltam volna hogy ilyen gyorsan jelentkeztek, már kezdem azt gondolni hogy ezzel kellett volna kezdenem és minden rendben lenne. Mivel szabibácsi Dóri és anyám is érdeklődtt szürke hétköznapokról meg hogy milyen egy…..
Világnagy baromságok újra itt 2010.04.19 08:45:41
És újra itt vagyok, hát mit is mondjak elnézést a blog késésért de többszöri felszólításra sem érkezett semmi féle reakció mind a 31 eddigi bejegyzésemre és így egyedül kommunikálgatni kifelé a világba meg kurva unalmas szóval inkább úgy döntöttem hogy hosszú…..
Sziasztok igen igen tudom már jó régen nem írtam.... hát most mit mondjak lusta voltam rá viszont otthon igyekeztem bepótolni és mindenkinek elmesélni a mindent. Remélem sikerült isNagyon nincs most mit megosztani. Otthon voltam jó öreg Budapesten másfél hónapot és most megint…..
Elősször is nagyon boldog karácsonyt szeretnék kívánni mindenkinek és kellemes családi ünneplést az egész családnak barátoknak még mielőtt belekezdek ill elmondom hogy mi történt a legkésőbbi bejegyzés óta lógok nektek egy sztorival szóval ímeA címe kolbásztöltés a…..
 hát mikor menjen el a netem ha nem épp a gigászi fotós cukormázas blogbejegyzésem közepettesajnálom emberek egy napot mindenképpen csúszik a dolog. ..
T.Ildi 2009.10.20 19:29:36
Keves barátaim igen ahogy a címen is látszik kórházban voltam ma. De nem kell megilyedni nem benfekvősre csak egy orvosi vizsgálatra mert aggódtam és meg akartam nézetni magam. Remek tapasztalatokkal és egy jó baráttal lettem gazdagabb.De kezdjük az elejéről, Reggel felkeltem és kis…..
Hát a tegnapi napom elég rendesen alakult. Voltam a szombati órán és meglepően egészen értettem. Pedig pont ezt az órát utálom a legjobban mert abszolút semmi közöm nincs ahhoz ami az órán folyik, de most meglepően étettem mindent és még hozzá is tudtam szólni. Számoltam az…..
dórimnak           esti japán sörözés- Mizuho itt még józan, pár sör és pár koccintás után szinte cipeltem vissza a koliba:D de legalább tud inni. Két három sör és elkezdődik a takatakatakataka, sajnos nem tudok japánul de ő…..
Először is szeretnék bocsánatot kérni hogy hanyagoltam mostanában a blogot. Igérem megpróbálok rendszeresebben jelenteni ezentúl. Szóval a mai nappal végetért a szünetünk ami 9 nap volt. Ezalatt a Kínai népköztársaság 60 éves lett ( isten életesse sokáig ), én söröztem jó…..