Regisztráció Blogot indítok
Adatok
El Mariachi

12 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
11. Pokerkings   Ez a terem a Boss hálózat tagja. Szerencsére dúskálhatunk a halakban… és nem is a játékosállománnyal van a problémám… Sehol sem találtam meg a „last hand”-et (azaz, hogy megnézhessük a nyert vagy vesztett hand-et – és…..
10. Purple Lounge   Ez a terem, a Microgaming hálózat tagja. Kellemes a szoftver, és még kellemesebbek az ellenfelek. Általános a minibet – az amúgy sokkal nagyon potba. Ezek általában gyenge lapot takarnak…, de ezt most nem ecsetelem. NL10 és NL20- as asztalokon…..
9. Hollywood Poker Ronda terem, könnyű ellenfelek NL10, NL20 - on is. Az rng (random generator- milyen lapok esnek le, mekkora így a mákolás...) nem vészes. Én itt csak nyertem, ám a pontok elég lassan jöttek.   Egy képet azért mindenképpen szeretnék megmutatni. Nem sok az…..
Mákolásnak hívjuk azt, mikor a jobb lapunkat turn-ön vagy river-en szétszedi egy rosszabb lap. Ezt nem szeretjük, mert általában jobb lapra rakjuk be a pénzünket. Én nem szoktam ilyet csinálni, inkább eldobom a kevésbé jó lapot - még ha látom is, hogy hatalmas szerencsével akár…..
8. Carbon Poker   Jó a szoftver, szépen fizetnek az ellenfelek. Ami hátrány: kevés asztal, kicsit feszes játékosok. Olyan a hangulat, mintha a jövőben játszanánk; mind a hangok, mind az effektek és az egész struktúra. Tehát azt kell mondanom, hogy tudom ajánlani mindenkinek…..
7. Cool Hand Poker   Nagyon könnyű terem, sok „fish”-sel. Mind NL10- en, mind NL25-ön érdemes játszani; csak annyi szól ellene, hogy nagyon kevés az asztal… ennek folyományaként kevés a játékos is. Mindent egybe véve ajánlom mindenkinek, mert lehet…..
Kodály Zoltán azt mondta: "A zene mindenkié..."Ezt én is így gondolom, s mint mondottam volt : zenével foglalkozom. Éneket - Zenét tanítok, éneklek, fellépek, zenekar stb… minden érdekel, ami a zenével kapcsolatos. Mind magánúton, mind iskolai formában tanítok…..
Tegnap hajnalban történt ez a party. Nincs sok hozzáfűznivalóm, kihoztam belőle a maximumot… hozzáteszem nem volt nehéz. Természetesen kellett hozzá a partnerem lapja is… fizetett, mint a katonatiszt.   A game menete:  …..
6. Poker Heaven Ha rám hallgattok, ezt a termet kihagyjátok... Ez a terem a BOSS hálózat tagja; vannak euro-s (EUR), font-os (GBP), és dolláros (USD) asztalok is egyaránt. Nagyon sok az "okos" játékos (regulár), illetve maga a szoftver is hagy némi kívánni valót maga után…..
Leírom a "kipipált" termek sorrendjét... ha ezeket is követed, ugyanoda juthatsz, mint én.. vagy előbbre... Véleményem szerint elég kb. 80-100 dolláros kezdőtőke. 1. Ultimate Bet - Nagyon könnyű terem, igen gyorsan lehet teljesíteni a kívánt feltételeket. 2. Absolute…..
Nem nagyon szeretem ha "szétmákolják" a lapomat... a bad beat-ek olyan esetek, amikor a saját lapunk szinte 100%-os és valami elképesztő mázlista szerencsefia megnyer ellenünk egy partit. http://www.fileden.com/files/2007/4/12/976172/bad%20beat.jpgA parti menete :Kaptam két…..
A nulláról az első  1000 dollárig…  Krisztiánnak hívnak /általában El Mariachi néven játszom a termekben/, és ez életem első pókeres naplója, melyet mától rendszeresen szeretnék vezetni. Tudni kell még rólam, hogy némi zenei tehetséggel …..