Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pubiii

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pubiii 2010.10.06 14:02:49
Pubiii 2010.10.12 02:15:02
@tescosfüles: hm 160 cm mien uj dolgokat tudok meg magamról :)
azthittem magasabb vagyok de te biztosan jobban tudod :)
Pubiii 2010.10.13 20:55:48
@Pozitive: te nem flameltél csak faszságokat irkáltál már megbocsáss
Volt már egy okító írás Pozitive számára arról, hogy miben áll egy jó interjú elkészítése. Ám úgy tűnik, hogy habár ő törekszik a tanácsokat megfogadni és az okítást megszolgálni mégis homokszem került a gépezetbe. Ha valaki interjúkészítésre adja a fejét, akkor…..
Pubiii 2010.09.09 15:29:46
@abetonkeverő: +1

@tescosfüles: a személyeskedés alegjobb az interneten mikor kikapcsolod a gépet meg anyuci kisfia leszel vagy kislánya nem tudom mert csak egy nickname van itt...
de ha faszagyerek vagy el lehet jönni pl hozzám aztán bizonyits de gondolom anyuci nem engedné meg hogy a házból kimozdulj... picsába
addig vagytok neten is kemények mig egyszer jol álcsucsontalál valaki
sok veréb...
Pubiii 2010.09.09 16:57:08
Igen, gondolom már régóta látja mindenki, hogy új szerver színesíti a hazai szerverpalettát. Amióta Zsirmo - egyesek szerint inkább lealacsonyodott - a DB klánba belépett, megszponzorálta őket egy privát public szerverrel, hogy ezzel a képzavarral éljek. Szóval olyasmi hely ez,…..
Pubiii 2010.08.31 18:07:16
@Athemil: na ebbe van igazság :)

Csak általába az a legjobb hogy bunfi véleménye miatt minket is bélyegeznek lese szarjuk hogy ki meg mivan ezzel a játékkal bunfinak is már jo régota ezt kéne csinálnia nem szájkaratézni
Airshot és lecsókolbász Elmarad! 2010.08.13 19:36:00
Sok kommentárt tudnék (és szerintem nem csak én) hozzáfűzni az eseményekhez, ám az elmérgedt hangulatot most felesleges tovább rontani. Remélem mindenki levonta a megfelelő konzekvenciákat és a hibákból tanulva gondolja majd át a történteket.Nevetséges, ami itt zajlott. Úgy…..
Alábbi kis mesém a mostanában olyannyira felkapott mentortémához szól. Az irás egyébiránt egy kommentem a tf2.hu-n, de ha már ennyit koptattam az ujjam (nagyon sok hámréteg volt ám), gondoltam kiteszem ide is. Élvezzétek, remélem sokaknak tanulságos lehet: "Alapvetően az a baj…..
Jobban mondva a public szervert, mivel gyors cserélődésre késztette az ellenfél csapatot és végül 0-9-re gyalázták meg őket. Pontosan 23 egészes kpd, 20 dominálás stb. stb. stb. Lényegében nem nagy cucc, de gondoltam legyen valami nagyképűség, úgy is régen volt. ..
Pubiii 2010.06.09 00:36:54
Szombat éjszaka -adott pár pohár bor, két jó haver, és egy magyar tf2 public server... asszem ez az alap feltétele egy késő esti publikoláshoz... (azaz szájkaratéhoz, ugyanis egy ideje a kettő együt jár...) Miután az ellenállás teljes hiányában, gyakorltilag sértetlenül…..
Pubiii 2010.05.31 21:38:20
@DoM1N4ToR: redstars meg a tosz egy kibaszott nagy láma csapat....

szoval nem értem :)
Pubiii 2010.06.01 07:39:37
@Gnarwhals: bevallom nem tudok érvényesülni az életbe csak itt akarok fasza gyerek lenni meg kemény :(
összetörted a szivemet

:):):):):)::):)
Jogosan merül fel a kérdés, hogy miért oszlott fel ilyen hirtelen egy eddig biztos alapokon nyugvó klán. Főleg az után, hogy a múlt héten még azzal szivatták egymást, hogy kamuból feloszlanak. Mégis mi vezetett el idáig? Az egy elég összetett történet. Div5…..
Hát megint kibaszottul véletlenül (hát haljak meg bittos Úr há' nem) belekeveredtem egy klánközi transzferből megalapuló kis klánocska születésébe. És nem kispálya a cucc az biztos, tudtam meg szakértő kollégámtól a mélyrehatóbb elemzéssel járult hozzá a kétmondatos írás…..
Mostanság a megvesztegetési kísérlettől eltekintve kevés a mozgolódás a csapat táján. Eddig. Ugyanis gondolták ideje tenni valamit az ellen, hogy vannak rajtuk kívül még valamilyen szinten skillesnek mondható csapatok, ezért gondolták két legyet ütnek egy csapásra.…..
Pubiii 2009.11.13 15:45:25
@moRtimer: háháhá
dejot nevettem :)
Ebből nem kéne poént csinálni vannak akik tényleg ugy élnek jah de neked az anyukád biztos alád rak mindent meg naphosszakat a gép elött felejt nehogy pici fia csináljon valamit a cybervilágba meg janinak érzi magát :):)
foli a csitelésed után légyszives kicsit vegyél vissza nehogy az a totalos demo el legyen küldve az adminoknak etf2len ugyis kibannolnak ha már valakit azért mert 1 éve codba csitelt
Pubiii 2009.11.13 17:03:38
Már beharangoztuk ezzel a promóciós képpel, hogy készült valami a háttérben. De már megint negatív hullám! Volt egy kezdeményezés, amely alapgondolata ha nem is teljesen tökéletes, de némi módosítással megvalósíthtó lett volna. De akkor mi történt? Röviden…..
A szart jobbá tenni? Tegyek rá tejszínhabot? Talán attól jobb lesz, hogy édes és sejmes, meg ropogós a tegnapi mexikói pizza kukoricaszemeitől. Ha nem lenne probléma azzal amit elmondok, akkor nem is lett volna szükség blogra. Itt mindenki azt hiszi Bunfitól, a noname…..
Pubiii 2009.10.09 15:13:30
@Pozitive: ne legyél már gyöp bazzeg
Te irod hogy nem tudok normálisan irni
ezt abból vonod le mert nem adok interjut? :):):) ennyire szánalom az OGC vagy mivan? :) meg én egyedül a fikázok közül válalom a nevem meg leirom hogy hülyeségeget beszélsz.
Pubiii 2009.10.09 15:21:20
@Pozitive: Erre válaszolj még beethoven nem volt süket születésekor
és einstein se bukott :)

Egy késobbi interjúban Einstein így nyilatkozott erről:
– Széles körben elterjedt nézet, hogy Ön egy ízben megbukott matematikából? Igaz ez?
– Ugyan, dehogy. Ez egy elferdített történet. Amikor először tettem felvételi vizsgát a zürichi Politechnikai Foiskolára 16 éves voltam, s nem voltam elég felkészült francia nyelvbol és botanikából.
– Szóval nem bukott meg matematikából?
– Oh, nem. Soha nem buktam meg matematikából.. Már 15 éves korom előtt elsajátítottam a differenciál- és integrálszámítást.

(Harry A.Cohen: Egy délután Einsteinnel)

Nézz utána máskor :) muhaha
ez fail

nem tudok helyesen irni ez van :)
és azért kiváncsi vagyok ki vesz fel, neten nem barátot keresek.