Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Holly Crapola

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Assange a kiszivárogtatásokkal egy jobb, transzparensebb és igazságosabb világot szeretne: egy világot titkok nélkül. A baj csak az, hogy ez egy rendkívül ostoba utópia. A világsajtó még mindig az amerikai diplomáciától származó dokumentumokon csámcsog, melyeket Julian…..
Holly Crapola 2010.12.12 13:10:35
@sanche: google search, twitter, google translate/babelfish, blogok, skype vagy újabban fb stb hogy csak a legkézenfekvőbbeket említsem és máris "beszélek" 10 nyelven és "ismerek" nagyon sok embert a világ minden tájáról ha kell. mondjuk angolul tudni kell hozzá. hol van itt a média? ébresztő ez egy új kor, erről ugatok. és a wikileaks ennek szerves része / szükségszerű velejárója / eredménye, ha tetszik ha nem.
Holly Crapola 2010.12.10 13:39:57
@sanche: Szerencsére be van kötve otthon az Internet, így nem vagyok rászorulva, hogy a magyar vagy angol vagy ki tudja milyen médiából tájékozódjam. Mint már említettem, ez a csodálatos dolog a XXI. században.
Holly Crapola 2010.12.10 13:39:59
@Hundoc: Ez még csak a töredéke. Valami 200+ magyar vonatkozású iratról volt szó, abból kijött eddig 1 (az adatgyűjtéses, a többi nem közvetlenül Mo-gal kapcsolatban íródott).
Mindenki ismer olyan dalokat, aminek akár még a szövegét is fújja kívülről, viszont ha az élete múlna rajta, akkor sem tudná megmondani az előadó nevét. Lehet ilyen persze egy igazi sztárelőadó is, ami valamiért kiesett a látókörünkből, de a legtipikusabb az, amikor egy-egy…..