Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzsutti

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napi jófej: Dzsuugyanis hosszas ösztökélésem után végre elküldött pár záróvizsgás tételt, ráadásul az ókosorokat, amik ugyebár elég húgy-szar-fos témák. köszönet érte, és csak így tovább, hisz látod, ennek is meglett a jutalma.A napi féreg: Vanyaszegény vanyus most…..
R 'n' R Szakosztály Gratulálunk! 2010.04.18 21:27:00
először is bocsi, hogy lusta után nem sokkal írok, aki még nem olvasta volna a felhívását, sürgősen görgessen lejjebb. de a tárgyra térve ezt nem tudom magamban tartani, annyira jó:ma ugyanis msn-en csevegtem kicsit a XXI. század legnagyobb gondolkodójával (nyee, gondolom tudjátok,…..
dzsutti 2010.04.19 00:14:07
Vikingvélemény Választás 2010. 2010.04.05 11:21:42
      Itt az idő, hogy latolgassunk egy kis esélyt drága Barátaim! Pár nap múlva itt vannak a választások. Mindenki vadul tippelget a jobbik 6/7-ről, a fidesz 1/4-es győzelméről és a maszop parlamentbe kerüléséről. Íme az én hivatalos tippem a vasárnapi…..
     Volt szerencsém az előbb Dzsutti kollegina blogját átfutni, ahol rendkívül szellemes, lélekemelő és egyben elgondolkodtató kommenteket olvastam. Az alap konfliktus az volt, hogy idén tesis csapat is elindult a hajdan szebb napokat megélt kari játékokon,…..
A napi jófej: Dzsuttiúgy gondolom, nincs olyan, aki vitatná eme győzelem jogosságát. dzsutti remek csékáként viselkedett végig, beengedett vagy 10 részeg idiótát az albérletébe, fáradhatatlanul próbálta fejünkbe verni a koreográfiát, és nem utolsósorban győzelemre vezette a…..