Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RolandD

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem igazán tudtam, hogy most Tractor Racer-nek vagy Traktor Racer-nek írjam. Angolul a traktor az tractor, a játék viszont ragaszkodik a K-hoz, úgyhogy maradtam a hivatalos verziónál Szerk: Okés emberek. Nem mezőgazdasági munkagép, hanem kombájn. Mostantól tudom, lépjünk…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.01.28 10:06:00
Sajnos egy ideig eléggé be vagyok osztva, max február második hetében lesz új videó. Az alany már megvan, nem is lesz sok idő végigvinni. Trailert ebből szerintem nem fogok csinálni, mert egyesek talán felismernék és más magyar bemutatós már készített róla videót, úgyhogy az…..
RolandD 2010.01.28 17:15:27
Ami elsőnek feltűnt az a kiváló hangminőség, kristálytisztán lehet hallani a hangodat, bravó! Az, hogy az egész videó alatt ment egy zene, szerintem nem zavaró. Ez a stílus leginkább egy régebbi fix.tv-s (nem tudom ki emlékszik még rá) bemutatóra emlékeztetett. A kommentárról…..
RolandD 2010.01.08 16:07:08
Hát korántsem hibátlan a videó, viszont jó benne, hogy 'bemutató' jellegű :)Igazából nem tudok sok újat mondani, az egyik kommentelő egész részletesen leírta és nagyjából egyetértek vele. Annyit mondanék, hogy a 4. küldetésnél érdemes a házba indulás előtt kilőni a sárga…..
Az első körből DustFoxHun, Effecta illetve Carvantes444 jutott tovább. Gratulálok!   Jöjjön a maradék 5 finalista: 1. David910409: Antikiller előzetes 2. Tomilion: Iskolai kalandok  3. CaRlose01: Anti Antikiller  4. Radaconte: Dominick szabadulása …..
RolandD 2009.12.30 01:16:07
RolandD 2009.12.30 01:19:08
@v.a.lacky: a te videód is nagyon ott van. a barbis számon ott estem szét a röhögéstől. és mikor a star warsos jelenetben az a fura nyögés az oltári :DD és a végén mikor az öreg hölgy elveri a csávot az LOL. de kár a kárbaveszett órákért. te is megérdemelted volna hogy bejuss. és csak így tovább :)
RolandD 2009.12.30 13:49:15
@MousePower: jó lett! xD akkorát röhögtem rajta.. kurva jó lett kár hogy nem került be.
Hehe!! kecskegyógyszer xDD és a kecskének tehén formája lett uhh az ott van .szal sajna hogy nem került be. pedig szerintem jobb lett mint ami bent van a 2.-ötösben BondJanos-tól .
RolandD 2009.12.28 20:02:03
Jó lett a vidi :D és LOL én még nem láttam ilyet, 2 ember fogja egymás kezét ?!! xD
@S.T.A.L.K.E.R: igazad van ha be akarod mutatni a játékot ne ugy hogy modingolva van :D és ilyen segghülyék (pardon) az ellenfelek ?? nálam okosak XD
Három részletben fog lezajlani az egész. Ma a Top 10 első öt videóját mutatom be, aztán a szavazás első 3 helyezettje bejut a végső szavazásba (ahol értelemszerűen 6-ból fog 3 nyerni). Legyetek olyan korrektek, hogy akkor szavazzatok, hogyha láttátok mind az ötöt. Van idő…..
"Ez a Haver Team Karácsonyi kiadása, a hibákért elnézést kérünk és elfelejtettünk szóban boldog karácsonyt kívánni, ezért is elnézést ..."Hát igen, technikai vacakolás miatt sajnos akadt olyan, aki lecsúszott a tegnapi akcióról :) Na de sebaj, a videó természetesen…..
RolandD 2009.12.25 13:11:59
jó a vidi :) én még nem is tudtam hogy a Sa-ba ienek vannak :P
@Gucs: jah az lehet a szeróé is de nem biztos hogy az MTA-bol mert az nem olyan bug-os inkább a SA:MP de ez csak szerintem ;)
RolandD 2009.12.24 23:25:23
@Killah: jaja igaz
ezt a vidit nem néztem végig :D a felénél meguntam de amit láttam az nem lett olyan roszz :P de egy pulykátol csak nem várhatod el hogy folyton a seggedbe loholjon (pardon)
Összességében véve nem lett rossz bemutató, viszont az elejét kezdhetted volna azzal, hogy mi a játék lényege, és egyáltalán miről van szó. Személy szerint nem ismerem ezt a játékot, és a bemutatódból nem derült ki igazán. Úgy vettem észre, hogy igazából csak részeket…..
Szeretnék már továbblépni a Snajperen, de lehetetlen, mert még mindig jönnek friss cuccok. 'Edeml' küldte a következő videót. Az egy dolog, hogy most még nem is kocsmás pálya következik, de valahogy az egész a játékot is meglepte, mert sehol Stella, Butterbean és... De nézzétek…..