Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadmacska1995

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A srác kisebb rekordot állított fel, ugyanis ideiglenesen megszelídített egy fehérmájú kancát. Eleinte a csaj barátnőjére hajtott, ám a szóban forgó Zsófinak annyira piszkálta a büszkeségét, hogy ő maga csapott le a srácra. A rodeó meglehetősen rövid volt, de legalább…..
„Ezalatt nagyon jókat szexeltünk és féltem, hogy lassan bele fogok szeretni, mint ahogy ő is belém” – Egy túl fiatal srác és egy túlságosan megállapodni vágyó csaj esete következik. Az ágyban minden jól megy és pont ez a baj, ugyanis a kapcsolat kezd elmélyülni,…..
vadmacska1995 2010.07.28 21:52:36
Régen volt távkapcsolatos posztunk, úgyhogy fogadjátok izzadó homlokkal a következő adagot, melyben újra nemzetközi vizekre hajózunk. Amikor a lány először pillantja meg barátnője olasz pasiját, még semmi komolyat nem tervez vele. Csak egy kis önfeledt csevely kell, és megnyílnak…..
vadmacska1995 2010.07.16 17:19:39
A történetben szereplő fiatalember nem kicsit zakkant és nem tudni, miért kergeti el magától a nőket. A barátai a legjobb indulattal az utolsó pillanatig kitartanak mellette, de hamar be kell látniuk, hogy hiába dobálják utána a sok mentőövet, az illetőnek nincs szabad akarata és…..
vadmacska1995 2010.07.14 23:55:34
”Miért van az, hogy a legtöbb helyes srác valamilyen szinten hülye?” – kérdi következő levélírónk és személyes példával is alátámasztja merész kijelentését. Mai posztunk akár a tegnapi adag folytatása is lehetne, mert újra egy defektes srác a főszereplő. A…..
Milyen eszközöket használhat egy jól szituált lány, ha minden áron föl szeretné kelteni egy kiszemelt pasi figyelmét? Levélírónk már azt fontolgatja, hogy valami filmes klisét fog bevetni, de egyelőre még megvárja, hátha felébred szendergéséből a királyfi. Érdekes kérdést…..
„Amikor ezt szóvá tettem neki, mármint hogy nem vagyok a felesége, pofon vágott. Nem erőből, tenyérrel, de belül jobban fájt, mint kívül. Én gondolkozás nélkül, reflexből szembe köptem” – mi sem természetesebb, mint amikor egy nő megőrzi a méltóságát és az…..
„Ő: Nem, semmi baj, untam már. De egy ilyen szép lányt nagyon tudnák becsülni, mint te. ÉN: Köszönöm, de foglalt vagyok. Öt perc múlva zárunk.” - Van amikor kabaréba taszít az élet sodrása, és olyan figurákat hoz elénk, akiket nappal nem látni. A lány éppen zárná…..
vadmacska1995 2010.07.14 23:33:29
„Képzeljetek el egy gyönyörű lányt egy nála 10 évvel idősebb kopaszodó, pocakosodó, szemüveges kókánnyal” – Levélírónk igazságtalannak és érthetetlennek tartja, hogy egy jó csaj, egy nála idősebb és esztétikailag kihívásokkal küzdő pasival császkál,…..
„Miért van az, hogy némely pár szenvedélyesen ölelkezik a buszmegállóba, könnyekig szerelmet vallanak egymásnak, aztán egy 1 hónap múlva pattintja egyik a másikat?” – kérdi kétségbeesetten Levélírónk, aki személyes példával is alátámasztja elméletét. Úgy…..
Aligha van megalázóbb egy 2 éves kapcsolat finisében, amikor egy jóval idősebb nőért hagy el minket kedvesünk. A történetben szereplő lány pórul járt és aktív nyomozásba kezdett, párja váratlan elfordulása okán. Amit eddig csak B-kategóriás romantikus vígjátékokban…..
„Jobban tetszett, míg nem láttam. Valahogy olyan hitvány jelenség, de a csókja csodás volt” – a történet egy házi jelmezbálon játszódik, ahol egy srác beleszeret a titokzatos lány csókjába. A romantikus vagy vicces csattanó, szinte garantált, az viszont nem, hogy…..
„Azt terjesztette rólam, hogy a dominája vagyok, és imádja, ha a magas sarkúmmal megtaposom, parancsolgatok neki és megkötözöm” – következő posztunk az önfényező (vagy önégető?) hazugságokról szól, amiket egy pasi terjesztett a barátnőjéről, aki a végsőkig…..
A megcsalás nem szép dolog, de ezeket a sorokat olvasva, valahogy helyénvalónak tűnik. Két régi szerelmes találkozik újra, és a sok nosztalgiázás vége az lesz, hogy viharos gyorsasággal ágyba is kerülnek. Mivel mindketten házasok, megfogadják, hogy ez soha nem fordulhat elő és…..
Ha elindulsz a hármas szex előszobájába, sose vedd fel a csörgő telefont, mert kimaradsz mindenből – talán ez lehetne a mottója a következő, finom fülledt erotikával töltött posztnak. Amikor még nem történt semmi a fiú már akkor elrontott mindent, mert nem azt a lányt…..
Érdekes kérdést vet fel következő Levélírónk, aki hosszú előjáték után végre összejön a főnökével. Igen ám, de az úriembernek elvei vannak és azt javasolja, tartsák fenn a munkahelyen a látszatot, hogy nincs köztük semmi. Mindketten rettegnek attól, hogy a többiek a…..
vadmacska1995 2010.07.14 22:26:18
Ha valami eltörik egy kapcsolatban, az megszokott dolog, de jelen esetben a férfi partner kocsmázásai miatt történt a baj, amiket ráadásul hazugságok mögé bújtatott. Ilyenkor érdemes kokettálni egy éppen szembe jövő pasival. Minden szép és jó az új szerzeménnyel, csak egy a…..
„Azt éreztem, most vagy a pasit aprítom fel a szeletelő késsel, vagy csinálja meg a vacsoráját, ha annyira akarja” – Levélírónk végre fellélegezhet, mert a foci vébé tegnap lecsengett, mégis nagy átéléssel emlékszik vissza a megvonás napjaira. Bármit is tett…..
„Három napra kölcsönadta a lakását, de olyan hideg volt nála, hogy nem tudtunk szexelni: szerintem direkt csinálta” - összetett kérdést vázol fel következő posztunk, melyben adott egy pasi, adott egy csaj, és az előbbi tenyérbe mászó barátja. A csaj választás elé…..
„Amikor újból találkoztunk, közölte, hogy csak lefeküdni szeretne velem, többet nem” - Levélírónk arról panaszkodik, hogy eltűntek a jó lányok és csak a képmutató rosszak maradtak. Leginkább az bosszantja, hogy már nem is rejtik véka alá, mit akarnak, hanem egyenesen…..
„Alex persze fülig szerelmes volt belém, de én nem tudtam őt szerelemmel szeretni” – a történetben egy csajra két pasi jut, mindezzel kilátástalan helyzetet teremtve. Az egyikkel hivatalosan jár, míg a másik versenyzőt apró csipkelődésekkel igyekszik ellökni…..
vadmacska1995 2009.11.15 09:29:58
„Ha a szemembe mondaná, hogy kopjak le, akkor sem lennék képes feladni” – három történet következik, amit egyetlen érzés köt össze: a tanácstalanság. A srác sokatmondó pillantásokkal tartja bizonytalanságban a lányt, miközben a háttérben vitustáncot lejtenek…..
A srácnak már akkor tetszett a lány, amikor még mindketten foglaltak voltak. Amint felszabadultak, elkezdődött valami. Amikor a moziban kellő bátorságot merít ahhoz, hogy megfogja a kezét, odakint már nem talál alkalmat a csókra. Aztán búcsú a lány ajtaja előtt, majd távozás,…..
vadmacska1995 2009.10.24 23:05:04
Az árvaházi élet általában kemény és lélekőrlő, ám akadnak kellemes pillanatok is. A következő történet írója inkább a pokolt tapasztalta meg. Beleszeretett egy sorstársába, akitől később teherbe esett, a fiú pedig addig rugdosta, amíg el nem veszítette a babát. …..
A rejtély, a titokzatosság mindig vonzó, de ennek is megvan az egészséges határa. Egy fiú rendszeresen összefut egy gyönyörű lánnyal, van erotika, vibráció, félreérthetetlen vonzalom, számcsere és ajánlatok, de a mondat végére valahogy nem kerül pont.   Sziasztok! Nem…..