Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katona guy

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki kiváncsi Anakinék malastare-i kalandjára, az ne zavartassa magát, kattintsod ide a letöltéshez. Én is láttam, persze még nem teljes a véleményem, hisz felirattal még nem is láttam, így a sztori nem teljes. Persze ha kint lesz a felirat, akkor azt is belinkelem nektek. Addig egy kis…..
Sokat gondolkodtam, de végül úgy döntöttem, hogy elvetem azt az ötletet, miszerint most ismét egy videórészértékelést fogok csinálni. Végiggondoltam, és rájöttem, hogy legalább ugyanannyi idő, és energia lenne összevágni, batanulni a szöveget, konvertálni, és feltölteni egy…..
katona guy 2010.04.05 16:53:44
Nem, nem, nem a videóelőzetes, az még nincs. De hát kiraktak a részből egy képet a wookiepediára. Ebből pedig lehet következtetni, hogy jaa, ez lesz az a rész amit a trailerben agyonmutogattak? Akkor viszont már most tudunk róla egyet s mást. Persze az is lehet, hogy a trailerben a…..
Szeparatisták elsöprő erejű támadása után Plo Koon Jedi mester és klón katonái az életbenmaradásért küzdenek, arra várva, hogy Anakin és Ashoka rájuk találjanak. A részben elöször feltünik a Malevolence.Ez a hajó elsöprő erejű,2 hatalmas ionágyúval.Szerte a galaxisban…..
katona guy 2010.02.01 16:22:39
Aki nem tudja, annak elmondom, hogy egykor még nem a Köztársaság háborúzott a szakadárok ellen, hanem a Mandaloriaiak és a Jedi lovagok írtották egymást. Azóta viszont már sok változás történt a galaxisban. A régi mandaloriai harcosok azóta száműzve lettek (és úgy tudják,…..
katona guy 2010.01.31 15:52:12
A Jedi mester, Yoda három klón katona társaságában kénytelen szembenézni Dooku rettegett bérgyilkosával, Ventressel, és hatalmas droidhadseregével. Most bebizonyíthatják, hogy a Jedik elég erősek ahhoz, hogy megvédjenek egy stratégiailag fontos bolygót, és megállapodást…..
Végre itt van, megérkezett a várva várt duplapremier. Ennek a duplapremiernek az első "feléről", a Grievous Intriuge-ről már egyébként is lehetett tudni, hogy tele lesz fénykardpárbajokkal - vagy legalább is lesz benne- lesznek benne új jedik (Eeth Koth & Adi Gallia),…..
A Wookiepedia sosem hazudik, ezt már tudjuk egy ideje. Szóval most is teljesen biztos, hogy igaza van! 29.-én jön majd a The Mandalore Plot, utána pedig egy újabb duplapremier, febr. 5.-én, ahol a Voyage of Temptation, és a Duchess of Mandalore fog bemutatásra kerülni. Kiváncsi vagyok…..
katona guy 2010.01.26 17:55:18
katona guy 2010.01.26 17:57:25
www.youtube.com/watch?v=WxTyq6S_g9k

én is találtam videót
A Clone Wars második évadjáról sok minden elmondható, de az nem, hogy az epizódok egyenletesen vannak beosztva. Először zavartalanul végig nézhettünk négy részt, utána pedig jött egy - ha jól emlékszem- három hetes szünet, amit végül is őszi szünetként is fel lehet fogni.…..
Clone Wars Blog OFF! 2009.11.01 09:51:00
Az a helyzet, hogy vannak olyan kommentek, amik egyik bejegyzéssel sem kapcsolatosak. Ezeket a kommenteket mostanában a Children of the Force bejegyzéshez szoktuk írni, fene tudja hogy miért... Szóval mostantól, ha van valami olyan közölnivalód, ami nem kapcsolódik a blog egyik…..
katona guy 2009.12.24 11:11:13
katona guy 2010.01.05 21:22:24
katona guy 2010.01.08 21:41:16
A második évad első kétszámjegyű epizódja ott kezdődik, ahol a 9.-ik abbamaradt. Még pedig az ott maradt abba, hogy egy leszálló hajó, és néhány mentőkabin elhagyta Grievous hajóját, és elindult a Saleucami bolygó felé. Az egyik ilyen mentőkabinban volt Grievous is, tehát…..
Új év, tehát kellenek újítások is. Úgy gondoltam, hogy hazavágom ezt a "aki második lesz, bekerül a következő szavazásba is" dolgot. Az eddigi szavazatokat elnézve ezek eddig sem voltak túl népszerűek. Azaz aki egy szavazásban második lett, az általában a…..
katona guy 2010.01.05 20:37:07
katona guy 2010.01.05 21:17:46
Hosszú-hosszú várakozás után végre ismét nézhetünk clone wars-ot, ugyanis most már a 9., meg a 10. rész is elérhetőek jó minőségben. Ráadásul egy videóban benne van mind2 rész, így nem kell mindegyikkel külön "bajlódni". Persze majd az oldalon külön-külön is meg…..
Az amcsi CartoonNetworkön kisorsolták a TOP 10 Clone Wars-os jedit. A helyezés: 10. Obi-Wan Kenobi 9. Luminara Unduli 8. Ki-Adi Mundi 7. Barriss Offee 6. Plo Koon 5. Mace Windu 4. Kit Fisto 3. Ashoka Tano  2. Anakin Skywalker 1. Yoda Bár nem tudom, hogy ez egy szavazás volt-e,…..
Clone Wars Blog 2010! 2009.12.31 17:07:00
Hát igen, ezt is megéltük! Ha valaki esetleg nem tudná, a blog 2009. április 15.-én, este hét óra körül jött létre. Igazából nagyon szerettem a sorozatot, és kiváncsi voltam, hogy másoknak hogy tetszik, és ők hogyan értékelnék. Nagyjából emiatt akartam CW-s blogot csinálni.…..
Még csak most fog jönni a Grievous Intrigue + The Deserter duplapremier, ám a "mindent tudó" wookiepedia már a 11. és a 12. részről irkál. Ezek elvileg a Lightsaber Lost (innen a kép), és a The Mandalore Plot. Utóbbiban a helyszín Mandalore lesz (valószínűleg itt tűnik fel…..
katona guy 2009.12.30 14:28:37
Eléggé nagy képenütés volt a CW rajongókkal szemben, amikor a Brain Invaders után közölték, hogy "oké, ennyi volt 2009-re...". Azután viszont jött egy pozitívnak mondható hír is, miszerint "nem váratunk titeket hiába, hiszen január elsején ismét duplapremier…..
A múltkor már beszámoltam arról, hogy hú de rossz lesz, mert idén már nem is lesz több Clone Wars, és hogy ez mennyire de mennyire szemétség. Viszont jövőre majd kapunk egy (azaz két) nagy kárpótlást. A Grievous Intrigue mellett ugyanis itt lesz majd a The Deserter is, ami a…..
katona guy 2009.12.24 11:08:55
Eredetileg úgy lett volna, hogy én elolvasom a sztorit, ezután bemásolom ide, hogy ti is elolvashassátok, azután pedig megírtam volna róla a véleményemet. Ám az első sztori (már nem beküldési sorrendben) kemény 25 oldalas volt, és kb. csak 5 bejegyzésbe fért volna csak el. Ez…..
katona guy 2009.12.23 16:09:39
A jelentkezésről: Mindenki, aki indulni szeretne, írjon egy kommentet ehhez a bejegyzéshez. Ha máshova (pl: az OFF-ba) szól, hogy jelentkezni akar, azt nem fogadom el! Határidő: December 20. A szabályok: 1.: A történetnek nem csak leírásból szabad állnia. Nagyjából úgy kéne…..
Clone Wars Blog Emlékeztető! 2009.12.19 08:54:00
A történetíró versenyre viszonylag elég sokan jelentkeztek, eddig ketten küldték be a sztorijukat. Tudom, sokan már bejelentették, hogy valószínűleg nem készülnek el időben, de azért még szólnék mindenkinek: NE FELEJTSÉTEK EL, HOLNAP VAN A HATÁRIDŐ!…..
Ismét volt egy kisebb (két hetes) szünet, de most megjött a Mikulás bácsi, és elhozta nekünk a Brain Invaders c. epizódot, amely több szempontból is különlegesnek mondható. Igazából már a múltkori rész is rendhagyó volt egy kicsit, elvégre zombik voltak benne. A zombik pedig nem…..
Clone Wars Blog Újabb CW szünet 2009.11.22 10:07:00
Filioni-ék ismét szünetet tartanak, ugyanis a 8.-ik rész, a Brain Invaders csak két hét múlva, december 4.-én fog jönni. És hogy miről szól? A preview alapján arról, hogy valamiyen okból Ashoka, és Barriss is összefut majd az elmekontrollos férgekkel. Ez nekem így egy kicsit…..
Szerintem senki nem lepődött volna meg, ha a Weapons Factoryt követő rész már nem a Geonosison játszódott volna. Ám még is. Persze ez önmagában még nem jelent semmit, hiszen lehet jól folytatni egy olyan történetet is, amit akár be is lehetett volna felyezni. Bár mondjuk a Cargo of…..
Rólam tudni kell, hogy negyedikes-ötödikes koromban imádtam a lego star warst. Az ismerőseim között többen is voltak (barátok, meg az unokaöcsém) akik szintén odavoltak érte. Aztán jött a Lego Indiana Jones, amit az unokaöcsémmel toltam végig. Az már valahogy nem fogott meg…..