Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hide

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A HLstatsX „rabjairól” szóló cikkünkben már körülírtuk eme félre sikerült játékos típus általános jellemzőit. Most egy konkrét személyt szeretnénk górcső alá venni, mert Ő és a hozzá hasonló emberek okozzák a public élet teljes elkorcsosulását. A nevét…..
hide 2009.10.09 16:07:57
@hrb: Csak tudod kb nem tud érdekelni, mert egyesekkel (ahogy elnézem ebben az esetben veled is) ellentétben ezt csak 1 játéknak tartom. Most komolyan ami itt kialakul mi a fenét fog befolyásolni az életben? Ezé kibasznak munkahelyről? Félrefog dugni a csajszi agy mi? Komolyan sokan a JÁTÉK-ot már a magán életre is kivetítik és itt az 1ik probléma. Pár év múlva a mostaniak legalább 60% már nem is fog ezzel játszani. Jönnek majd az új játékok, meló, család, temetések stb. Szóval akinek a tf a lételeme...sajnálom én igyekszek azért a valóságba maradni. Szóval csak tudni kéne különbséget tenni játék és irl között. sztm.
hide 2009.10.09 16:30:14
@John Henry Eden: Tudod ha elsőre kedves vagy másokkal a fejedre nőhetnek azt csak lógnak rajtad a pöcs kéréseikkel stb arra meg semmi szükségem. Aki meg elviseli, hogy paraszt vagyok vele azzal utána másképp beszélek mert az valószínűleg nem érdekből viseli el. Nekem így a jó had higgye/gondolja mindenki nyugodtan, hogy paraszt vok.
A szart jobbá tenni? Tegyek rá tejszínhabot? Talán attól jobb lesz, hogy édes és sejmes, meg ropogós a tegnapi mexikói pizza kukoricaszemeitől. Ha nem lenne probléma azzal amit elmondok, akkor nem is lett volna szükség blogra. Itt mindenki azt hiszi Bunfitól, a noname…..
hide 2009.10.08 19:16:32
@idk?: Jah tuti én vagyok a hibás mikor kurvaanyázom a medicet ha bassza elnyomni az übert mikor sentry elé futunk mert agyhalott balfasz és magátol képtelen döntést hozni. :D Az ilyen tehetségtelen balfaszok basszák fel még a türelmesek agyát is akik ezért agresszivek lesznek ezt pedig másokon töltik ki akik meg rinyálnak. Jah na meg az ilyen csicska hájas disznók basszák szét a közösséget mint ZTA a szabályszegéseivel. Csoda hogy mindenki romlott ha a "NAGY" játékosoktol ezt látják?