Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kkakszni

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Clone Wars Blog OFF! 2009.11.01 09:51:00
Az a helyzet, hogy vannak olyan kommentek, amik egyik bejegyzéssel sem kapcsolatosak. Ezeket a kommenteket mostanában a Children of the Force bejegyzéshez szoktuk írni, fene tudja hogy miért... Szóval mostantól, ha van valami olyan közölnivalód, ami nem kapcsolódik a blog egyik…..
Ismét volt egy kisebb (két hetes) szünet, de most megjött a Mikulás bácsi, és elhozta nekünk a Brain Invaders c. epizódot, amely több szempontból is különlegesnek mondható. Igazából már a múltkori rész is rendhagyó volt egy kicsit, elvégre zombik voltak benne. A zombik pedig nem…..
kkakszni 2009.12.07 15:20:05
Nagyon sok minden előzte meg a Landing at Point Rain netes megjelenését. Elsősorban óriási várakozás, ami az előzetes alapján nem is volt annyira meglepő. Aztán ez a várakozás egyre nagyobb lett, ahogy egyre több információt tudhattunk meg, ráadásul még egy kibővített előzetes…..
Bizony-bizony, már kint van a legújabb rész, amiről majd péntek-szombat környékén olvashattok részértékelést. Én megfogadtam, hogy majd csak akkor állok neki nézni, ha majd kijön hozzá a felirat is. Viszont aki nem tett ilyen fogadalmakat, az már akár most is meg tudja nézni, ha…..
Hihetetlen, de igaz: A Clone Wars újra normális lett! Jó tudom, hogy csak egy nagyon-nagyon szar rész volt ez, és a zsírkirály Cargo of Doom között, de én akkor is nagyon örültem, hogy végre minden visszatért a normális kerékvágásba. Na jó ez nem teljesen igaz, hiszen ez az…..
Clone Wars Blog Végeredmény 2009.10.16 12:30:00
Bár az igértnél egy nappal később, de lezárult az október karaktere szavazás. Összesen 53 szavaz érkezett, ami azért itt elég soknak számít. Szóval akkor nézzük a helyezetteket, szépen sorban. Az 5. helyen végzett mindenki kedvenc CW-s könyvtáros nénije (Madam Jocasta Nu), aki…..
Clone Wars Blog Már fél éve 2009.10.15 19:35:46
Azt a mindenit... Már fél éve, hogy elindítottam a blogot? És ráadásul még mindig áll, sőt nem rég dőlt meg a látogatási rekord! Igazából majd az első évfordulónál lesz nagy felhajtás, viszont most csak egy megemlítést érdemel... Lényeg az, hogy örülök annak, hogy még…..
kkakszni 2009.10.16 15:05:07
 Kedves látogatóim, elérkeztünk a mélyponthoz! Ha ez a rész mondjuk teljesen különálló lenne, és nem az előző két zseniális résznek a folytatása lenne, még akkor se kapna töbet 20%-nál, na de így... Egyszerűen szégyen, hogy ezt merték folytatni. Ráadásul az egészben…..
kkakszni 2009.10.11 10:18:57
Azt már korábban is lehetett sejteni, hogy a Cargo of Doom, magyar nevén Végzetes Szállítmány a Cad Bane trilógia záróepizódja lesz. Cad Bane az utóbbi 2 résznek (főleg a Holocron Heistnek) köszönhetően az egyik kedvenc szereplőmmé vált. Éppen ezért vártam el a Clone Warstól,…..
"Hosszú-hosszú idő után végre eljött ez a perc is" -mondta Darth Sidious nagyúr a Sithek Bosszújában. Most én is csak ezt tudom mondani, elvégre megjött a várva-várt második évad. Ráadásul az első két résznek, a Holocron Heistnek, és a Cargo of Doomnak is ugyanazon a…..