Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adnaaan10

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Radnóti Nem tudhatom című versével kapcsolatban már többször kértek segítséget , most megragadva egy újabb kérést Ady Endre A föl -földobott kő című versével   összehasonlítva foglalkozom vele.  Mivel – szinte azonnal kell a…..
adnaaan10 2010.04.27 17:35:32
ROFL-net AdóManó 2010.04.25 12:00:00
Először is leírnám a véleményemet erről a "zenéről". Valaki azt mondta, hogy ezt azért kell hallgatniuk a gyerekeknek, hogy majd felnőtt korukban "szeressenek" adózni, és meg is tegyék ezt. Ebben a dalban bent van minden... éneklik benne, hogy az "APEH, egy…..
Az oldal eladó!! Szólj hozzá és aki elsők közt kéri azé lesz! Siess, hogy a tied legyen...
Érdekes pillanatról készített képet "rlevi". Gondolkodtam, hogy most milyen Superman-es vagy bábjátékos szöveget írjak hozzá, de szerintem ezt nem is nagyon kell kommentálni. Rákattintva nagyítható ..
fogom a hasam 2009.12.02 17:27:50
 - Mit mond az udvarias Terminátor?- ???- Elnézést, hogy félbeszakítom. - Mi rosszabb a sörhasnál?- ???- A pizzahát! - Miért feszül Superman pólója?- ???- Mert S-es.....
Hála az égnek nem kell többet játszanom ezzel a borzalommal, mert 'Spocc' képes volt végigvinni az egészet és két videóban lezajlik az egész játék. Csodálom kitartását, mert én bár a kiegészítő klip óta továbbjutottam(hajó), rettenetesen meguntam az egészet. Interneten nem…..
Beszarás mekkora! :O  ..