Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Menya87

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos a Barum után Kassára nem tudtam elmenni, ezért a szokásosnál is többet nézelődtem a neten, keresgéltem a jobbnál-jobb képeket, videókat. Nem tudta elkerülni a figyelmem Maticsék bukásának híre, mely sajnos személyi sérüléssel végződött: Zejda Vikit (a navigátort)…..
Az állampolgári bejelentések miatt módosul a törvény, így nem lehetnek oktatási, egyházi és egészségügyi intézmények a Nemzeti Dohányboltok 300 méteres körzetében. Számos ellenőrzés tapasztalatából okulva a kiskorúak fokozott védelme az intézkedés célja. Amennyiben…..
Menya87 2013.08.17 16:28:30
@Hu Róbert: te mekkora idióta vagy! Eme kamu hírt kajak benyelted? Ásd el magad!
Hazaértem Bükfürdőről. Ha egy szóval akarom leírni az érzéseim: CSALÓDTAM. Nem kicsit, nagyot. Vártam már nagyon az év első murvás versenyét, de a szombati nap az egész hétvégémet tönkretette. Nem a rendezés, nem a versenyzők, hanem a nézők egy igen szűk, könnyen…..
Tényleg nagy szarban lehetnek az RTL Klubnál, ha újból a képernyőre küldték Győzikét. Már a veteránokat és a rokkantakat sorozzák, a kezükbe nyomnak egy leselejtezett ejtőernyőt, aztán kidobják őket a front felett. Ha Dirk Gerkens azt üzeni, még a végén Koós Jánosnak is…..
Úgy tűnik, választ kapunk egy hónapok óta minket kínzó kérdésre: vajh mire fogja költeni a nyakába szakadt állami milliárdokat a Duna Televízó? Megmondjuk: kurvákra. Na nem úgy, hogy rendelnek belőlük párat a igazgatói irodába, hogy az üvegasztalra kiszórt kokóban…..
”Még nem írtunk alá semmit, nem is beszéltem telefonon Raikkönennel, de ez több, mint pletyka, tényleg lehetséges. Hihetetlen pilóta, gyári C4-est kapna” – mondta a finnről a Citroen-főnök.Olivier Quesnel egy hétvégi interjúban erősítette a wrc.com pénteki…..
Menya87 2009.11.30 13:42:08
Akinek volt jobb dolga annál, mint hogy a médiatörténeti éjfélt várja, az most meghallgathatja, hogyan búcsúztak felvételről a Slágeren, és hogyan fulladt be a Danubius. Basszatok bele, rock and roll! ..
Amikor a Tilos először beszüntette az adását '94-ben (merthogy pályázniuk kellett a frekvenciára, de ez most mellékes), hallgattuk az utolsó adást, na, az valóban megható volt, kis, csóró kalózadó, nájlonszatyorból adtak, és a műsorvezetéshez elengedhetetlenül szükséges…..
Menya87 2009.11.19 07:19:43
Két és fél hónappal hungaroringi balesete után a csapat 2007-es versenykocsiját próbálhatja ki a brazil.Ehét elején érkezett Maranellóba, két napja a Forma-1-es szimulátoron gyakorol órákat. Minden a terv szerint halad, az istálló közölte, ”a jövő hét elején, talán…..