Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wong Fei Hong

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog Martyrs 2010.07.22 08:39:00
Ma lett volna a film magyarországi mozibemutatója, ám a Martyrs-t a Nemzeti Filmiroda Korhatárbizottsága az "X"-kategóriába sorolta. A bemutató elmarad. -- W. F.Várható volt, hogy a franciák idővel beszállnak a buliba. A horrorfilm extremizálódása és a torture porno…..
Geekblog Orphan 2009.10.10 20:03:00
Nem emlékszem, hogy idén bármelyik filmen jobban szórakoztam volna, mint miközben az Orphant néztem - efféle grand guignol, groteszkbe hajló, véres-rosszindulatú, mégis sötéten humoros horrorfilmet mostanában már csak nagyon ritkán készítenek az amerikaiak. Eredetiség az mondjuk…..
Miután a Rammstein Pussy című dalára forgatott videó jól felkorbácsolta az indulatokat, igaz ennek ellenére, vagy éppen ezért 7 millió ember nézte meg idáig, most itt az újabb polgárpukkasztás. A zenekar Liebe Ist Für Alle Da címmel október 16-án megjelenő lemeze egy egészen…..
 Árpád apánk ugyan olasz, de lobogó kék szemeivel, amellyel a magyar pusztát szántotta fel beírta magát a filmtörténelembe. Mai sztárunk a 60 darab statisztával (amiből 10 besenyő) hont foglaló Franco Nero, aki máig az egyetlen spagetti zabáló nindzsa. A kis Franco nagy…..