Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter_x

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rejtélyes módon jobbkormányos Primera taxi Tyumeny repterén A Mazda nem először játssza ezt el, de a 323-as és a 626-os nagy, lábon utaztatása is elég messze van már, hogy legyen hírértéke: az új Mazda 3-as nyolc kiállítási autóját Hiroshimától Vlagyivosztokon át…..
Mi a közös a fenti képekben? Mostantól ugyanazt a nevet viselik! Újabb közterületnevekkel gazdagodott Józsefváros. Emlékezzünk meg hát röviden arról, hogy milyen közterületek kaptak új nevet és miről nevezték el őket. Gyanítom, hogy a kerületi lakosok jelentős része sem…..
Star Wars Meghalt Irvin Kershner 2010.11.29 15:36:00
A Birodalom Visszavág rendezője, Irvin Kershner 87 éves korában halt meg Los Angelesben, hosszú betegség után. 1923-ban született Philadelphoában, zenét és fényképészetet tanult, majd dokumentumfilmeket készített. Számos filmet rendezett, köztük a Soha ne mondd, hogy soha…..
Az ember ki se teheti a lábát anélkül, hogy ajánlanak neki valami csodaszert bármire. Én például gyanútlanul átmotoroztam Tű barátomhoz, aki BMW-s (motor) és búvár, továbbá ő a Kütyüdoktor. A Kütyüdoktorral kapcsolatban kellett megbeszélnünk, hogy mi legyen azzal a rengeteg…..
Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint a második forduló arról fog szólni, hogy milyen erős lesz a kormány feletti a demokratikus kontroll. "Ezért én azt kérem mindenkitől, aki hisz abban, hogy szükség van Magyarországon egy ilyen demokratikus kontrollra, egy…..
Vác felé is megjelennek hétvégén a Stadler Flirtjei Határidő előtt megérkezett a második 30 darabos Flirt-rendelés első két járműve a MÁV-hoz. A svájci Stadler több mint két hónappal az eredeti határidő előtt szállított. A Kötött pálya információ szerint a 30. (vagy…..
Peter_x 2009.01.21 09:14:56
@idsomla: Nem összeszerelő, elsősorban hegesztő és festő, és csak a kocsiszekrény készül itt, aminek még nincs kereke, hogy elguruljon magától... A MÁV szuper szállítási rugalmassága miatt mennek a cuccok közúton.