Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Page20

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsé Helyzetjelentés 2012.01.30 18:48:00
Úgy látszik, mégis jó munkaerő vagyok. "Új" munkahely szerint legalábbis, mert februártól egy szinttel feljebb léphetek. Nagyon büszke vagyok rá. Komolyan. Nincs hat hónapja, hogy ott dolgozom.A pénz is több :), nem sokkal, de több. Végre jut egy pici rész ebből rám is,…..
A Zugügyvéd még nagyon meg tud hökkeni  az emberi gátlástalanságon, amikor ilyen  történeteket olvas, mint az alábbi. Nyilvánvaló, hogy az ilyen körülmények között kikényszerített megállapodás megtámadható.Tisztelt Zugügyvéd,Válófélben vagyok. Férjemnek jól…..
Page20 2011.12.08 12:27:58
@Füredi 3.0: ...meggondolta magát és mégis küzdeni akar, csak volt egy nagyon gyenge pillanata, van ilyen
Page20 2011.12.08 20:28:39
@beste: látod, h nem mindenki olyan, mint te, hidd el, meg lehet valakit ennyire félemlíteni, hogy elkeseredésében aláírja,
ha úgy vesszük szóban én is "aláírtam" anno, h elköltözöm 250 km-re albérletbe, hogy az új nő költözik a házba a férjemhez meg a gyerekekhez, és anyámékhoz hordják iskola után az esti lefekvésig a gyerekeimet, aztán eltelt pár óra és végül a férjemnek kellett elköltöznie, de ha ott a családterápián, ahol a fenti zsarolás megesett alá is írok egy papírt, ma nem tudom mi lenne velem
szóval nem fekete és fehér minden
Page20 2011.12.08 20:30:25
@metal: ez pont nem igaz, a jó váláshoz kell két normális, a szarhoz elég egy hülye is
addict McDonald’s vs Burger King 2011.12.04 09:00:00
Egy friss hazai kutatás szerint a gyorséttermek ismertségét tekintve a fiatalok 70%-ának a McDonald's jut először az eszébe, nem pedig a Burger King. Ez az arány külföldön valószínűleg alacsonyabb, ám így is jól látszik, hogy a Meki magabiztosan tartja pozícióját a világban.…..
Page20 2011.12.04 14:33:23
@hagyma: a six dollar steakhouse thickburger igen keménynek tűnik, majdnem fél kg :-)
Az alábbi levél beküldőjét a névrokona el akarja tiltani a saját neve használatától, illetve megkülönböztető jelet szeretne belerakatni. Mikor kötelezhető erre valaki? Kedves Zugügyvéd! Tanácsot szeretnék kérni a blog nagy tudású olvasóitól.Először is kérem,…..
Page20 2011.12.02 10:55:09
@Kovács János3: álláspontom szerint ez volt a leghelyesebb, amit tehetett, és így a tekintélye sem szenved csorbát
Page20 2011.12.02 10:58:42
@Page20: mivel csak egy nem kellően fényes mundért lehet megvédeni ilyen körülmények között a jog útján, ugye
persze, ha a fiatalember van eléggé értelmes, akkor ettől függetlenül is meg fogja magát különböztetni valamilyen jelzéssel a blogján
ez lenne a jogi tanácsom mindkettejüknek
Page20 2011.12.02 11:06:37
@Kovács János3: szerintem a kérdésre mindketten tudjuk a választ
amennyiben a fiatalember valóban olyan véleményt formál egy blogon, ami egy hasonló nevű ismert és elismert személyt kellemetlenül érint és erről tudomása van, és ennek ellenére nem tesz eleget egy erkölcsi normának, akkor az idősebb személy alappal fordul a jog eszközéhez
A kérdésre a válasz elég egyszerű, ha nem történt örökbefogadás, nyilvánvalóan nem törvényes örökös a „nevelt” gyerek, de azért a Zugügyvéd tanulságképpen kiposztolja az ügyet.Üdv!Szüleim 4 éves koromban elváltak, és édesanyám újra férjhez ment nem sokkal…..
Page20 2011.12.01 08:36:33
@Füredi 3.0: a válasz nagyban függ attól, hogy kinek kell a kérdésre válaszolnia,
minden nézőpont kérdése Füredi doktor :-) ilyen időkben meg főleg
A kék a boldogságé, a zöld a féltékenységé, a sárga az irigységé, a rózsaszín a szerelemé, a fekete a gyászé, a fehér a tisztaságé. A szürke... nos a szürke a legrosszabb. És most épp ilyen minden odakint. Arra gondoltunk, talán jól esnének - egyfajta antidepresszánsként…..
Jessi találkozott az első olyan pénzszámláló géppel, amibe bele tud ragadni 2db húszezres.Bár esetünk pozitívan zárult, azért csak nem tudom megállni, hogy ne írjam le. Történt pár napja, hogy készültem kifizetni az építőipari vállalkozómat, aki leszámlázta a felépített…..
Page20 2011.11.22 18:07:15
@CatMother: minek neked olyan? csak nem beszélnél xenuval?
Page20 2011.11.22 19:02:07
@hagyma: még mindig a szalvétatartó a lényeg? mér nem az, h csak úgy, minden JKV nélkül kiadták a pénzt?
egyébként a szalvétatartó még jobb, mint a kutyás persely, mer ahhó még kulcs se kell, nem hogy összetörés, tulképp egy óriás pénzcsipesz
Page20 2011.11.22 19:42:37
@hagyma: tedd a szalvétatartóba addig az ágy mellé :-) úgy nem kell fogni sztem dollármilliók is beleférnek
Abban, ha egy pasi nem szereti a rockzenét, nincs semmi szokatlan, abban viszont van, ha nem zavarja, hogy egy rockzenész kúrálja a feleségét. De zavarja. Amikor a dolog kiderül, a nő nem dobja az énekest, sőt, nem is takarodik el a színről, hanem arcátlanul időt kér a párjától. A…..
Még csak 7 éves, de már pont úgy csinál néha, mintha 15 lenne. Én meg most nagyon el vagyok keseredve...
Page20 2011.11.07 22:31:58
@Upuaut: szerintem pont ettől lesz majd frankón drogos, ez hülyeség és biztosan nem működik
szerintem először a szülőnek kellene megértenie, hogy miért lesznek a fiatalok drogosok, ha ezt megértette, akkor fogja tudni helyesen nevelni a gyereket, de ahhoz nem az rtl híradó, bulvár média droggal kapcsolatos híreit kell figyelmesen hallgatni, mert amit erről ott mondanak egyszerűen baromság
azért 7 évesen nem hinném, h drogos lenne a csemete, v h ez foglalkoztatná
anyukának kitartást, mert biztos h lesz ennél még rosszabb is
hagyma Egyedül 2011.10.03 00:52:00
Végre egyedül. Nem magányosan, de egyedül. Kis lakás Tampa történelmi belvárosában, tulajdonképpen magyar szemmel nézve nem is lakás. A lakótelep betoncölöpökre állitott faházakból áll, amire azért van szükség mert nagy esők vannak és hát tulajdonképpen egész florida…..
 2001. szeptember 11. Ma van a tiz éves évforduló, tiz év, de amerika nem felejt. Nem felejti az áldozatokat, nem felejti a hősöket. Én sem felejtem el azt a napot. Pár éve éltem itt. Akkortól lettem talán amerikai. Onnantól éreztem meg mi az, hogy amerikainak lenni. Akkor…..
Page20 2011.10.02 21:40:02
@hagyma: azt hittem a némber van az Mary! vagy tényleg ő követte el? ok értem, kiről van szó
a köv. storyt meg várom, ha bejezted a meccsnézést
Zsé Megmérettetés 2011.03.30 19:24:00
A mai nap jó híre, hogy még a "kertészünk" is többet fog keresni a szakmunkás bizonyítványával, mint én.Értem én, hogy rohadt fontos a feladat én meg csak betanított majommunkát végzek - ha már össze kell hasonlítani kettőnket -, de lássuk be, csakis én lehetek az…..
A jelenlegi gasztroőrületben, amikor főműsoridőben az összes megélhetési celeb beenged minket az otthonába és vacsit főz a többi megboldogultnak, amikor már a fél országnak megmutatták igazi magyaros fogásként a Wellington bélszín helyes elkészítését, akkor azt…..
Zsé Kisstílű 2011.02.14 21:18:00
ez a Lézer János.Délután kiszaladtam a bérelt garázsba, megnéztem a játszós járgányokat.Jelentem, még megvannak, személy szerint a piros a kedvencem. Ja, a mai nap csúcspontja:szénné aláztam a kedvenc kompjúteres boltom eladóját. Egyedül volt szegény, a főnöke még…..
Page20 2011.02.26 20:20:37
Leléptem, nem hagytam mást, csak egy papírcetlit rajta egy rövid üzenettel.    Üdv Mindenkinek!   Ma találtam rá erre az oldalra, és annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem leírom eddigi egyetlen szakításom tanulságos történetét. Nem lesz rövid, de úgy gondolom,…..
Zsé Nem tudok jól reagálni 2011.02.08 14:18:00
A gyerek (a nagyobbik) tegnapelőtt sírógörcsöt kapott.Az én hátamon meg felállt a szőr. Most ennyire észnél van a gyerek, vagy én maradtam le valamiről.A dolog lényege, hogy most kezd neki leesni az, hogy nem élünk együtt az apjával. Követelte, hogy szeressük újra egymást.…..
Page20 2011.02.10 09:23:18
A magam részéről erről a kérdésről azt gondolom, hogy annak van igaza, aki azt mondja, hogy a gyerekek pontosan értik a helyzetet, maximum elfogadni nem akarják. Ha az apukájuk tényleg megteszi mindazt, amit ebben a helyzetben megtehet, akkor nem lesz semmi gond, mivel te is maximumot nyújtasz.
Én pl abba a hibába estem és erre csak most jöttem rá, hogy elkezdtem a gyerekeket sajnálni. Mert azt hittem, hogy az egyik napról a másikra jött csonka család, elviselhetetlen a számukra. Pedig annyira nem az, csak nagyon fájó. És pont emiatt nem kellett volna még a sajnálatommal ezt a vacak érzést erősíteni bennük. Nálatok, meg nem is ez van. Szóval a gyerekek hozzá fognak szokni a helyzethez, csak sajnálni nem szabad őket!
Mondd nyugodtan el, hogy bizony egyszer lesz egy bácsi, aki veled fog élni stb. és el fogják fogadni majd.
Persze arra készülj, ha tényleg bekövetkezik, lesz még érzelmi zsarolás, nem is kevés. De idővel, ha hideg fejjel fogsz majd cselekedni, akkor az is elmúlik.
És az is max neked lesz egy kicsit gáz (sztem), ha apuéknál bébi lesz. Mert ebből, legalábbis én, aki nem is akarok gyereket, azt vonom, le, hogy na, tessék én még ehhez is béna vagyok, hogy egy új gyereket összehozzak. Persze, hogy most azt mondja, hogy úgysem fog segíteni, meg lehet eleinte ez majd így is lesz, de aztán rájön, hogy apu őt is úgy szereti, mint az új gyereket. Már ha apu tényleg így fog érezni.
Azt a baromságot pedig, hogy te úgy sem sok férfinak kellesz két gyerekkel, nagyon gyorsan verd ki a fejedből! Nézz csak körül, hány elvált gyerekes anyuka él boldogan az új férjével? Sok!
És még a legfontosabb! Ezt a volt pasim anyukája mondta nekem, aki 50 éves és sztem nagyon így van.
Nem számít, hogy valaki egyedülálló szülő vagy ketten vannak. Mert a gyerekek csak akkor lesznek boldog, kiegyensúlyozott felnőttek, ha a szülei is azok. És ez totál független a teljes vagy a csonka családtól. Szerintem arra törekedj, hogy te boldog legyél és ha az vagy, akkor a gyerekek is azok lesznek, mert csak akkor tudsz nekik boldogságot adni. Egy keserű szülő csak keserűséget adhat a gyerekeinek!
Megértettem elveszítette gyermekét, ami minden nőnek elmondhatatlan fájdalom, átéreztem. Próbáltam még pátyolgatni de szinte kizárt a kapcsolatunkból.   A kép innen   Egy történet írok amiért bőven lesz vascső stb. Számítok rá mert elég régóta olvaslak…..
Zsé Jellemzően nem vagyok egy 2010.12.21 18:05:00
early adopter (korai alkalmazó, ill. technikai újdonságokra gerjedő és azt beszerző (Strici kedvéért)- basszus, de gerjedek, csak beszerezni ... :D), de ez nagyon tetszik.index.hu/tech/2010/12/21/modern_allaskereses_ket_percben/Szeretnék egy ilyet csinálni - na jó, nem a karácsonyi…..
Page20 2010.12.26 19:59:00
@Upuaut:
nekem egyszer olyat küldtek, amin a delikvens falusi lagzira öltözött ki és az udvar közepén elhelyezett étkezőszéken ült fordítva, úgy hogy annak háttámlájának támaszkodott,ja, és csábosan mosolygott felejthetetlen volt, a kép a retinámba égett, ő sem lett behívva :-)