Regisztráció Blogot indítok
Adatok
absolutely fabulous

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdnem pontosan két éve készült a témában ez a poszt és magunk is meglepődtünk, hogy mennyi minden megváltozott azóta, sőt inkább mondjuk úgy, hogy alig maradt valami, ami ma is ugyanúgy működik. Ezért aztán itt a friss, felújított verzió, már csak azért is, mert idén is szépen nőtt a két…..
absolutely fabulous 2019.11.25 16:38:37
@Darth Revan: Ha nem szeretnéd a Wizz kreditet elfogadni, csak írj vissza az e-mailre amit kaptál tőlük, hogy az EU-s rendelet alapján az euró összeget kéred. A barátommal is ez történt, simán visszautalták neki a pénzt:)
Fiatal tanár igazgatja a gyerkőcöket, hogy helyezkedjenek el, mert mindjárt köszönthetik Fletchert, aki épp Grönladon sétál a jégen. Babzsákfotelek vannak az iskolában, ezt csak úgy mondom, hogy lehessen siránkozni, hogy bezzeg nálunk ilyen nincs. Fletcher az Északi-sarkra tart…..
absolutely fabulous 2011.09.05 15:47:07
Várható volt, hogy ha összerakjuk a tavalyi év legsikeresebb újoncát, a nálunk is látható Glee című sorozatot, és az amerikai popkultúra egyik ikonikus alakjának számító Britney Spearst, abból valami rendkívüli fog kisülni, de arra még a sorozatot az USA-ban vetítő Fox-nál…..
OurFashion Oscar 2010 - a ruhák 2010.03.08 11:17:00
Kiosztották tegnap éjjel-ma hajnalban a díjakat, mi pedig egy pillanatig sem törődve a díjazottakkal a ruhákat szedjük ízekre.Az este egyik favoritja nálam az Avataros Zoe Saldana - végre valaki mer kockáztatni és ráadásul sikererrel! Adott egy elképesztő Givenchy ruha, óriási…..
Jack, miközben arra vár, hogy a dolgok csak úgy felbukkanjanak a fronjában (fej), a korábban elkezdett rejtvényt igyekszik befejezni, míg Daniel valami könyv tanulmányozására szeretné rávenni. Aztán a rejtvény feletti vitában kiderül, hogy talán már meg is van a megoldás, mert…..
absolutely fabulous 2009.11.29 16:38:43
@felvidéki istimester: szerintem vala karaktere miatt érdemes volt nézni a két utolsó évadot is.. nem is beszélve baalról. :D
comment:com Hírek kávé mellé 2009.11.26 09:32:00
Decemberben három Saturday Night Live-epizód is adásba kerül, ráadásul ezek között egy sem lesz ismétlés. A vendégek: Blake Lively/Rihanna (dec. 5.), Taylor Lautner/Bon Jovi (dec. 12.) és James Franco/Muse (dec. 19.)Az Adam Lambert-sagát mi a magunk részéről lezárnánk, nem volt az…..
Életképek a Végzeten. Láthatóan a múltkori fertőzést a megoldás birtokában különösebb következmények nélkül kiheverték. Chloe a kilátófedélzeten jógázik, Scott a tudósok reggeli tornáját vezényli, dr. Park pedig a testmozgás sokkal ősibb formáját választotta egy…..
absolutely fabulous 2009.11.24 13:44:50
@cserepj: nem csak az akcio a lenyeg. de ha arra lennek kivancsi, h hogy ugralnak agybol-agyba a szereplok, v hogy ki-kit-mikor-hogyan-miert sertett/bantott meg, akk merlose place-t neznek.
ha meg tinidramara vagynek, akk narancsvideket.
mikor csillagkaput nezek, a sci-fire vagyok kivancsi, meg az akciokra, a kalandokra.
nem pedig a veges-vegtelen dogunalom szenvedesre. akarmennyire is valosagosabbak a karakterek...
absolutely fabulous 2009.11.24 15:38:20
@CyberPunK:
mi lenne, ha nehany foszereplot a kovek felkeresesere kuldenenk - mindenfele vedofelszereles nelkul?? ;)
Gáborral olyan dolgok történtek 48 óra alatt, amik szót sem érdemelnek, hiszen nem szakadt le a kezében a fogantyú és a végén kapott vonatjegyet is. De vele volt külföldi barátja, akit kalauzolt, így a két nap igen kínos hangulatban telt, annyira, hogy Gáborból kibújt a költő,…..
Young orvosi vizsgálatával nyitunk, TJ a pár héttel korábban történt agyrázkódás nyomait keresi a kockafejű ezredesen. Én furcsálkodnék a helyében azon, hogy a pasas a vizsgálat közepén közli a ceruzalámpával, hogy milyen gyönyörű. TJ viszont egyetlen mondatnyi…..
absolutely fabulous 2009.11.18 16:15:55
@Llew: hja. igy mar erthetobb.. valoszinu az alkotok rajottek, h izgalmasabb, ha a tuloldalon nem fekszenek egy teljes reszen keresztul, hanem csinalnak is valamit. :)
@Cicus Maximus: chloe mellett lenne meg javaslatom szendvics-alapanyagnak.. mondjuk tj. meg young. meg mindenreszbendugokscott. meg eli. bar teny, h chloe a legidegesitobb a vinnyogasaval.