Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stopli

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...játék az egéssz Ennyihh(UU) 2010.07.26 21:47:00
 Na ma megtettem azt amit lehet már megkelett volna és nem kellett volna vele ezt csinálnom=(Szakítottam vele mert  még mindig Viktort szeretem és nem megy mással..és nem akarok csak azért Janával maradni,hogy elfelejtsem Viktort ami ugyse megy hisz minden este eszembe jut és…..
stopli 2010.07.26 22:23:18
Buddy Stern Világa Munkát 2010.03.18 12:13:00
 Szeretnék dolgozni. Szeretnék hasznos tagja lenni társadalmunknak. Ám sajnos Pécsen jelenleg egy cég sem kíván alkalmazni. Küldöm az önéletrajzokat de semmi eredmény. Most vagy spamnek nézhetik az email címem és el sem olvassák, vagy egyszerűen annyira szar vagyok, hogy még…..
 Hazafelé menet kocsmába betérő virágot szorongató alkoholistát láttam. Vasárnap. A szerelem napja. Egy kapitalista vén szatyor napja. Szombat félórás virágkeresés Pécs legnyugdíjasabb környékén, eredménytelenül. Vasárnap. Koránkelés, irány a bót. Egy igényes…..
Buddy Stern Világa Faszpörrentyű 2009.12.07 15:47:00
  Günther szeretjük, mert buzisan gagyi vagy gagyisan buzis, vagy valami ilyesmi. Lényeg, hogy szórakoztató és végre itt a továbbfejlesztett Günther nude változata. Heteróknak csak női felügyelet mellet ajánlott, nehogy véletlenül elcsábítsa a sok himbálódzó répa a punci…..
Rejsz. Az állati önfenntartásról a tudatos Én-re való váltás egy század másodperc alatt lezajlick. Vajon létezik-e olyan papa aki az unokája felemelése előtt közvetlen rázta ki a szottyadt monyót? Mikor tesszük le végleg a fegyvert?   A kalauzis veri a faszát. A fogorvos…..
stopli 2010.01.20 21:47:03
kedves buddy stern

ezt úgy kell csinálni, h recskázás helyett csajozni kell..

v miért nem konstruálsz magadnak egy ilyent?

www.youtube.com/watch?v=fWBqnwC9Vdk

lekötne..

ha ezt így folytatod, soha többé nem küldök neked formás, hót bolond, suzukis csajt balcsira (akit lyól elidétlenkedtél).. ehh!

ping-pong.. bing-bong: bing.freeblog.hu/
Buddy Stern Világa Kaszásfaszány 2010.01.05 11:04:00
 Hiányozni fog a karácsony. A fenyőfa illatos fényei, az ünnepi meleg. Hiányozni fog a sport, a magyar válogatott kínos zakói, a hazánk hokijának tündöklései. Nem lesz velem többé a virtuális tér ölelő, mű szeretete. Se bánat, se gyötrelem. Nem fogom hallani többé a…..
stopli 2010.01.07 14:54:40
nna várjál csak.. én már küldtem neked nyáron egy csajt a balcsira, küldtem volna többet is, ha nem hosszúszárú csizmába és gázálrcba csomagolva akarnád megdugni mindegyiket.. a kisméretű pöcsöddel nem lenne igazán gond:

doenroy.freeblog.hu/archives/2007/11/25/Nem_igy_terveztem-post/

a szűk- és rövidpuncijúak baranya megyei szövetsége támogatna téged, tolerálnák a csizma- és bakancsfetisizmusod is, de a gázálarcon kiakadtak.. próbáltam megértetni az elnökségi tagcsajokkal, h a nehézkes levegővétel orgazmusfokozó, de ezt be kellene bizonyítsad a rövid- és szűkpncijú mikroszekszenergetikai libidóbizottságuk nyilvánossága előtt, a 47 éves elnökasszonyon személyesen..

ps: azt kérdi az elnökasszony, h a kulcs a kispöcsűséget szimbolizálja a fotón, a kereszt pedig a tág- és hosszúpinájúságot?
 Amennyiben A és B között kisebb, mint 5 kilométer a távolság a gyaloglást választom. Nagyobb távolságokra ott a vonat illetve a busz. Mindkét eszközön számos élménnyel gazdagodtam az évek során, és mindkettőnél akadt egy-egy maradandóbb élmény is.   Egy szép…..
 Van egy képességem. Vagyis több, de amiről most szeretnék beszélni az a magamtól fingás képessége. Nagyjából úgy kellene elképzelni ezt az egészet, mint amikor magától böfög az ember. Lenyeli a levegőt aztán felböfögi. A seggnél ugyanez a helyzet, beszív, majd kipufog.…..
stopli 2009.11.04 21:49:58
tévedsz buddy, legyűjtöttem némi anyagot moszkvában, nyikita szergejevics hruscsov unokájától, aki a volt komszomolvezető csajom volt, aki miattam tanult meg magyarul:

kulcsanokhoz.freeblog.hu/tags/fing%C3%A1s/

máig szerelmes belém, néha becsülökpörköltözünk, bebaboskáposztáunk, és utána dugunk.. a fingban lévő metángáz egyébként kiváló terhességmegelőző ájer, csak a hüvelybe kell vezetni a coitus után.. erre elegendő egy fürdőszobai zuhanyrózsáról & csaptelepről leszerelt gumicső, de a kedves ánuszából beszippantott fing vaginába fújása is megteszi..
  Elkapott. Csütörtök délután kezdődött, egy ártalmatlan kis bannerre lettem figyelmes egy oldalon. Űrhajós-lövöldözős online játék, faszom ráklikkelek. Nem kellett letölteni semmit sem, csak regisztrálni azt is gyorsan lehetett mindenféle plusz kör nélkül, jó legyen.…..
Buddy Stern Világa Fossáskód 2009.10.28 17:50:00
 Hello. Az utóbbi pár napban nem volt időm írni, se posztolni. Weblapot szerkesztgetek, nyakig vagyok a HÁTÉEMEL kusza xarában. Ezen felül három napja fosok. Ma felfedeztem, hogy az általam jóízűen elfogyasztott almás piték gecire penészesek voltak. Csak egy igazi buzi faszfej…..
stopli 2009.10.31 20:06:14
ha kapnál érte 160 ezer dollárt, nem biztos, h hánynál a menstruációs véres festményeidért, andres serrano, összehugyozott egy jézus képet 10 éve, egy vizelet jézust, kiba nagy botrány lett belőle, de befutott:

en.wikipedia.org/wiki/Andres_Serrano

& van egy vér- és gecisorozata is:

www.brooklynmuseum.org/opencollection/objects/157662/Blood_and_Semen_V

sőt, a metallicával közösen vizelet és marhavér performanszoltak néhányat, na mindegy, itt egy serrano klip, azéééé ideírom, h 18+ FELNŐTT TARTALOM

www.youtube.com/watch?v=QpVm7zKUlv0

ha már a youtubeon nem tartják annak, a faszom se tud eligazodni ebben a fertőben, noha voltaire azt mondja, hogy az egészséges szellem képes oszcillálni a szent és a profán között..
Benkő Dániel kontra Mya Diamond..
stopli 2009.10.17 13:04:30
rettenetes, hová fajult ez a világ, ártatlan, fufrus-masnis blogörlányok ilyeneket posztolgatnak hajnali 2-kor:

honyomott.tumblr.com/post/214631190/tolomakontentot-via-honyomott-azert-valahol

ha már a seggbeujjazásnál tartunk.. aztán hetekig jönnek kifele a kis pikkelyek & az angolnaszag.. ahogy benkő ujjait nézem, valszeg ezt a pandázást akarta lenyúlni ettől a japán pinaművésznőtől..

és csodálkoznak, h egyre több kígyóbébi születik országszerte:

exhttp.freehostia.com/?p=37

skandallum.. te melyik ujjadat használod seggbeujjazáshoz? én ezt:

1x1.freeblog.hu/files/images/biting3.jpg

;)
stopli 2009.10.05 14:19:06
a hitleres posztjaid és beszólásaid megihlettek, és egy hangyapöcsnyit retusáltam egyet:

1x1.freeblog.hu/archives/2009/10/05/Hitler_es_Sztalin_talalkozasa/

[ezek a happy blogok (mint a tiéd) full kiveszőben vannak, 2003-ban még zsúfolásig volt velük magyar net, de mára soxor agresszivitást váltanak ki.. a laza kommentkommunikáció detto.. tömegek járnak görcsölni a blogokba, rettenetes, rettenetes..]
 …A fejlámpa után itt a nőstényfából készült asztal. A felülete kiválóan alkalmas alkohol és hamutartó együttes tárolására, baráti társaságok jóízű beszélgetései alá való igazi bőrborítású asztal, sőt most felárért választható nemzetiségű bőrt adunk…..
Hattyú, fattyú, tojások avagy: Léda Minden út Zeuszhoz vezet (akiről még nem is mondtuk eddig, hogy a rómaiak Jupiterként tisztelték), de leginkább a kívánatos nőszemélyek útja, akárhová is indultak eredetileg. Így esett ez Lédával, az akkori spártai királynéval is, akit…..
stopli 2009.09.21 14:18:44
@Csuri / Bariildi:
sztem az én léda- & zeuszfirkám is a művelődést segíti elő, közművelés a javából, de a tinédzserek és a legifjabbak mitológia iránti figyelemfelkeltését részesíti előnyben, nem a taglalást.. úhogy mingyááá' át is irányítom az 1000valahány mitológiai animálszeksz olvasómat egy linkkel hozzád, ha bővebben érdekelné őket a stuff..
stopli 2009.09.21 14:23:02
@Gloria Mundi:

nem trágár, hanem köznyelvi szavakat használok..

michelangelo buzi volt, a dávid szoborban eszményi szerelmét szobrotta meg, és a művész tapasztalatból is tudta, h hülyén veszi ki magát, ha egy homokos dávidnak térdig ér a farka..
Sajnos itt a vege, utolso soraimat irom. Legalabbis egy idore. Elertuk a tengert, Toliara varosaba erkeztunk, 2 napja nem vagyok internet kozelben, sot a korulmenyek egyre inkabb segitenek hozzaszokni a nomad elethez, ami rank var. Ezen mondatokat egy internet kavezobol irom, a malgash klaviatura…..
Szeptember 15.A mai nap viszonylag nyugisan, de fárasztóan telt. A program hivatalosan is megkezdődött. Reggel fél 8kor a koordinátorunkkal elindultunk, hogy mindannyian felkeressük a nagykövetséget és regisztráljunk - mindannyian, kivéve Ramont és engem, nekünk nincs Madagaszkáron…..
stopli 2009.09.17 00:48:51
nincs is olyan meleg:

www.wunderground.com/global/stations/67083.html

kábé, mint budapesten..

december közepéig lassan felkúszik 30 fokra, úgyhogy szép hosszú nyarad van idén ;)
stopli 2009.09.17 09:42:06
@Asztabaszki:
zsúfolásig van szekszrabszolgával antananarivo

www.oltremarephoto.com/pages/nosybegirls.html

kicsit aggódok, nehogy alexa babyt is elrabolják és fekete cipőkrémmel átmaszkírozzák helybélinek.. remélem 1 pillanatra se fogja elengedni ramon és markos kezét, nem viccből küldtek 4 villámkezű fiút a 2 lány mellé..

egyébként madagaszkár nemcsak a szegénységben és a bűnözésben világranglista vezető, hanem a legális szeksz korhatárában is, 21 éves kor alatt törvényesen csak maszturbálni szabad, ez a korhatár spanyolországban 13 év, mo-on 14.. ez persze nem a bálnákra vonatkozik ;)

télleg alexa, 1 átlagbálna hány éves korára jön rá, h a kajáláson és a lubickoláson kívül más örömök is vannak?
Buddy Stern Világa Már otthon... 2009.09.14 21:13:00
 Ez is elmúlott. Háromhónapnyi megállás nélküli robot. Gép. Készültek a kávék, boros kólák és a többi kibaszott vendég kérte trágya. Kiszolgálni. kiszolgálni a szomjazókat, a megfáradt üdülőket, az unalmukban átjöttek inni egy kólát a büfébe parasztokat. Majd nap…..
Riszálom úgyis Elindultunk... 2009.09.14 22:33:00
A tegnapi fárasztó nap után, - amely éjszakába nyúlt, különösen az esti WC szerelésem következtében, amely sajnos sikertelen volt - ma reggel nem terveztem korán kelni, így épp túlvoltam a készülődés javán, és igyekeztem volna elindulni felfedező utamra, amikor kopogtak az…..
stopli 2009.09.16 22:38:43
@Antal Alexa:

'asztabaszki' nem én vok, rosszfelé kunkorodik a kukac..

feltettél 1 kérdést: "és ki a befutó szerintetek? :))", & válaszoltam..

tudom, h bemutatkoztál, én is bemutattalak egy hekatombányi helyen néhány napja, itt pl. (csak kiragadott példaként) egy thaiföld és mo. között ingázó kulturális antropológusszerű nőnek:

chily.freeblog.hu/archives/2009/09/09/Pasik/#comment-9682884

nem kell bemutatkozzak, ismerjük egymást.. egyébként másodállásban kiberlátnok és blogszellem vok: huhhhh! ;) ezt az is bizonyítja, h kitaláltam, ramon kutatási területe a transzszekszualitás..

a kérdésedre a válasz: a személynevemet, a telefonszámomat, lakcímemet és az oltási bizonyítványomat nem mutatom be a neten, noha irl eléggé közismert vok..

(tetszik a békás fotó, a szegénység fényképek dettó..)
 Szárnyaszegett Szigfrid szennyesekbe piszkit. Miért fogná másra, ha csak nem egy pálinkás óvodásra. Itatós kommersz májra húzódó csintalan csoda, vacsira üszkösödik a Bözsi boka. Nyugodtan, húzd le a gatyád Szigi és szarjál a koszos ruhára hihi. Nem bánt Bözske, édes…..
 Ma a magyar nyelv és irodalom írásbelivel megkezdődtek a felvételi vizsgák közép és emelt szinten egyaránt. Nézzük meg ezt a két adatot: a feladatsorokat ma 94276 diák írta meg középszinten, az emeltet 1429 tanuló választotta. Ez utóbbi az összes mai érettségizőnek…..
stopli 2009.05.04 11:35:52
"Még helyesírási szótárt is használhat."


ezt küldtem szét néhány ismerősömnek, hadd szaprorodjon a klikk ;)

"ennek a magyar tanárnak sose jutott eddig eszébe, h a végtelenül kacifántos magyar helyesírás kulcsa, h a gyerekeket meg kell tanítani arra, h minél többet használják a helyesírási szótárt.. mindig, mindenütt, az érettségin is.. ő kiverné a kezükből..

"Mielőtt megkezdődnének a szokásos tanárgyalázó hozzászólások – most szólok, hogy ezeket kivágom"

érdekes ez az agresszív prejudikáció..

szerényen megjegyzem, h a magyar oktatási rendszer egyik rákfenéje a magyar és történelem oktatás, ami az agyament és mihaszna bölcsészképzés beteges burjánzásának melegágya.. az értelmezhetetlenül elavult, korszerűtlen tudásanyag nyomeszolása.. ideje lenne ezeket a tantárgyakat jelentősen csökkentett óraszámban összevonni 'kultúra tantárgy', vagy más néven, illetve faktultatíve oktatni azoknak, akiknek igénye van rá.. minden oktatásügyhöz konyító közgazdász tudja, h a bölcsészszerű képzés karoktól függetlenül is a fiatalok munkaerőpiactól való távoltartásának, a munkanélküliség csökkentésének egy formája..

az ország alapvető érdeke, h a nemzetgazdaságilag hasznos egyetemeket, főiskolákat, továbbképzéseket és tanfolyamokat támogassa, a profittermelő szakmákat, tanulókat finanszírozza, a bölcsészképzés, ill. a jogi és más karokon folyó hasonszőrű oktatás pedig legyen alapvetően fizetős..

az érettséginek is ehhez a szemlélethez kell igazodnia, nem pedig az évtizedek óta folyó kenceficéléshez, aminek ez a bejegyzés is elég markáns példája.. tök mindegy, h melyik oldalra áll, mit kritizál, pont a lényegről hallgat.."