Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joey21

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az úgynevezett fordított kultúrsokk elég sok embert elér azok közül, akik külföldről költöznek haza (erről nemrégiben itt, a blogon is volt poszt, itt található). A jelenség egészen hétköznapi dolgokban nyilvánul meg – erről szól a mai egyik írás. Aztán megnézzük,…..
Joey21 2018.10.08 10:54:25
@IT Knight:

Unalmas, unalmas, unalmas
Szánalmas, szánalmas, szánalmas
Troll, troll, troll
Húzzál vissza az origóra, húzzál vissza az origóra, húzzál vissza az origóra

Remélem, ha elégszel elolvasod, akkor ez is átmegy a mosott agyadon nem csak a muszlimozás
Itt a Homáron már sok mindent láttunk, de az a susnyás, amibe Gyurinak sikerült egy egyszerű vérnyomásmérő vásárlása kapcsán belegyalogolnia, még minket is meglepett. Na, nem az, hogy a kütyü nem működött - ilyen előfordul. És nem is az, hogy a patika nem hajlandó visszavenni a hibásnak bizonyult…..
Ahol én lakom, ott kicsiben van egy hasonló kereszteződés ahhoz, mint amiről Nikorene írt, mégpedig olyan ahol az egyik utcát keresztező másik kicsit odébb folytatódik, így nem teljesen egyértelmű, hogy az egy, vagy két kereszteződésnek számít és mikor kinek van elsőbbsége.…..
Joey21 2009.10.08 11:34:37
@TH: Ha ott van a tábla, akkor meg tök egyértelmű, ilyen helyzetekben én nem csak a lámpát, hanem a kihelyezett táblát is figyelni szoktam, hogy ne csak rutinból közlekedjek. Tudom, hogy csak akkor kötelező, ha nem működik a jelzőlámpa, de ha nem akarom összetörni a kocsim, akkor nem csak nyomom a gázt, hanem közlekedek, vagyis nézem az útjelző táblákat is, ezzel nem akarok senki ellen szólni, de a kettő szerintem együtt jár.