Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr_a

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ember és gép tökéletes szimbiózisát emlegetni mára talán kicsit elcsépeltnek hat. Látjuk a versenyzőket, akik a végletekig gyorsított mozdulatokkal terelik az autót homokon, aszfalton, és ki tudja még merre. Csodáljuk őket, főleg azért, mert annyira könnyednek hat az egész,…..
mr_a 2014.11.06 10:20:23
bocs, de a "The Ridge" filmet nem a Red Bull szponzorizálta. itt egy interjú a rendezővel: www.youtube.com/watch?v=4uvZZNdt5WE - elmondja hogy és miként készült a video.
a Red Bull által pénzelt 2014-es Dannys filmecske az "Epecuén" www.youtube.com/watch?v=PiF5HHkHvX0 Persze attól még mindkettő nagyszerű video, Danny meg nagyon jó arc.
Belsőség Így kell veszíteni 2014.06.18 10:45:58
Nem tudom, hányan figyelik olvasóink közül a MotoGP-bajnokságot, de remélem, minél többen, mert amit idén ezek a határtalan zsenik előadnak, az nem semmi. Kőkemény küzdelem, nem ritkán 330-as tempó felett de úgy, hogy a hátunkon feláll a szőr és nem lehet kibírni legalább egy…..
Soha nem volt motoroscipőm. Kesztyű? Az kell. Dzseki? Hogyne, alap. A bukósisakot nem is említem, mert az még kötelező is. Az évek során lett a bőr mellé Cordura dzsekim, gyári dzsekim, nagyon meleg kesztyűm, nyári kesztyűm, szél elleni partedlim, szél elleni, kámzsával kombinált…..