Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RZsolti88

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Megakadt a szálka a torkunkon..."  Léni Szerda este elszenvedtük második vereségünket az idei őszi szezonban. Nem szeretnék azzal foglalkozni, hogy egy győzelem vagy egy döntetlen mit jelentett volna. Egy mérkőzésünk van hátra, azt mindenképpen meg kell nyernünk.…..
Ma 21:00-kor Májmedence Zsírmedence-Kiábrándítók derbivel elkezdjük szereplésünket az őszi szezonban. A fúzió után létrejött új konglomerátum tagjai még életükben nem fociztak együtt (mondjuk valószínűleg 2 sorral tudunk felállni egy Májmedencéssel és egy Zsírfekással,…..
Kiestünk.Foghatnám a Fehérvárra, hogy 1 kikúrt gólt nem voltak képesek gurítani a Viaknak, de összességében megérdemelték ők is a bentmaradást, egymás után elverni a Turkászokat és a Fehérvárt is, nemlehet véletlen. Grat nekik a bentmaradáshoz!A mi meccsünkről sok jót…..
RZsolti88 2009.12.09 20:33:08
@YNWA: Én is annyit tudok mondani, hogy szipatikus, lelkes, hajtós csapat a Májmedence.

DE: -25 ös gólaránnyal, 9 ponttal nem lehet benn maradni.

Az, hogy 1-0ra kaptunk ki egyáltalán nem meglepetés. a 11 meccsből 5 meccsen alig rugtunk gólt.

Paksi 0
Viak 0
Cselezi 1
Kiábrándítók 1
CSTB 1

Sajnos idén nem volt igazi befejezőcsatárunk, gyakorlatilag olyan, mintha a keretünk 1kapus, 3 védő és 2középpályásból állna.

Más: én úgy hallottam, hogy a BKV vagy felmegy 1.osztályba, vagy megy le a 4.be, ha most se akar felmenni.

további sok sikert!
zsolti (Fehérvár)
Nadehát egy klubcsapatnak hogylegyen esélye egy nemzeti válogatott ellen? :PHihetetlenül idegesen, pontatlanul játszottuk, teljesen érthetetlen. Ők meg a mi taktikánkat vitték tökélyre, visszaálltak, hátul nyugodtan passzolgatva kicsaltak minket, és onnan villámgyorsan, egy az egyben…..
RZsolti88 2009.11.26 08:08:07
Fűha, lassan megkéne írnom, mert elfelejtem mi volt.. :)Ha lehet még a Földturkászok elleni meccs alatt tapasztalt időjárásnál is szarabb idő fogadta a csapatokat, és ez nem sok jót vetített előre. Főleg nekünk, akiknek minden apró körülmény fontos a tökéletes, hengerlő…..
RZsolti88 2009.11.06 08:14:50
@YNWA: meguntam:)
RZsolti88 2009.11.12 08:43:47
"ha ütemet késünk előfordul, hogy megrúgjuk az ellenfelet véletlenül, de ilyen tömény mennyiségben még nem találkoztam meccs közbeni kommentálással. De no offense. Főleg ha ez a taktikátok, hogy ezzel basszátok fel az ellen idegállapotát. :D)"

- azért szoktunk reklamálni, ha véletlenül ütemet késik valaki, mert azt is szabálytalanságnak nevezik, mégha nem is volt szándékos. És az is beleszámít a 6 szabálytalanságba, éppen ezért nem mindegy, hogy behúzza-e vagy nem.

-Ha nem fújja le, azzal minket hoz hátrányba (mert az tuti, hogy nem azt csinálja, hogy továbbengedi és behúzza a nem létező papírján).

-sohasem az ellenfél ellen irányul ez a reklamálás, hanem a spori ellen.

-hogy mutassa az irányokat, hogy ki jön, szerintem kötelessége. Én pl. elég sokszor megindulok hátulról, ha mi jövünk dobással. Amíg nem látom pl hogy a félpályánál kiről ment ki, addig nemtudom eldönteni, hogy az általam őrzött csatárra zárjak vissza , vagy gyors megindulással előresprinteljek, hogy a csatárt lerázzam és létszámfölénybe kerüljünk. Jobb helyeken folyamatosan mutatja ki jön, mivel nem csak annak a játékosnak fontos, hogy lássa kiről ment ki, aki közvetlen közel van az esethez, hanem annak is aki távolabb van (pl én utolsó védő...). Nem tudom azt a sporit honnan szalajtották de annyira határozatlan...meg aztán az kurva nagy fáradság h felemelje a rohadt kezét. értem én h hideg van és fázik, de akkoris. nem értem miért ígérgetnek be futsal bírókat, ha ezt nem biztosítják...

-én speciel azért is beszélek sokat, mert csere nélkül játszunk szinte mindig és ha engedi az aprítást, akkor nekünk végünk van ha egy emberünk is lesérül, mert emberhátrányba kerülünk. tegnap majdnem emberhátrányba kerültünk mert vérzett a térdem egy hátulról történő felrúgás után és ugye vérző játékos nem lehet a pályán és le akart küldeni. Úgy tűnik ezentúl erre is kell figyelnem, hogy ne vérezzek ha felrúgnak:)..na mind1

kicsit idegesít hogy ezért fizettünk 30 akárhányezer forintot.

ja amúgy vágom, hogy elég szar idén a játékunk, de ha vezetünk, muszáj beállnunk védekezni, meg tartani a labdát sokáig hátul, mert csere nélkül rohadtul be kell osztani az erőt. (nem véletlen, hogy alapból sorcserével játsszák ezt a játékot) Szóval nem tehetjük meg, hogy 2-3 gólos vezetésnél ugyanúgy megyünk előre, mert azzal magunkat verjük meg...

Na sok sikert a Májmedencének!