Regisztráció Blogot indítok
Adatok
twentynine

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A futball sötét ősatyjának két deformált gyermeke valahogy úgy érezzük, az utóbbi évek legérdekesebb döntőjét fogja játszani. A mezei szurkoló számára egyik sem szimpatikusabb lényegesen a másiknál, vagy bárminél, amit a kutya talált az  árokparton, egy…..
Nehéz dolga lesz a ma pályára lépő csapatoknak, ha felül akarják múlni a milánói történések intenzitását, de reméljük, valami hasonlóra készül a Bayern München és a Lyon. Mindkét csapat túl van egy komoly bravúron (a MU illetve a Real ellen), és olyan párharcon, amikor…..
twentynine 2010.04.21 21:29:01
@Boodler: streamnek megteszi: atdhe.net/17832/watch-bayern-munchen-vs-olympique-lyon-en

A piros 100%-osan jogos volt, ne pattogjatok már.
Következő viccünk a bizarr-zavaros-extrém-megmagyarázós-kitalálhatatlan kategória képviselője, jóval túl a fostalicskán, az a fajta, amelyik a megfejtés elolvasása után dühödt hüledezést, majd kegyetlen agressziót vált ki a szegény, gyanútlan olvasóból. Csak a játék…..
Az előbb a következő üzenetváltás zajlott egy indexes levelezőlistán:XY:avar jános az atv-n az előbb arról spekulált a nemzet nyomán, hogy lehet, hogy a fidesznek nemhogy 2/3-a, de esetleg 50%-a se lesz. de a bréking az, hogy MAJDNEM magyar nemzetnek nevezte a magyar…..
Az igazi kedvenceim nem is a nagyon rossz szóviccek, hanem az elme kóros működéséről árulkodó, torz vicc-szörnyszülöttek. Ezek az itt megszokott mezőnyhöz képest is rég túl vannak nevetésen és humoron, agyösszefacsaró erejük viszont kivételesen erős lehet. Ebbe az igazán…..
twentynine 2010.01.07 18:45:53
@Csillagközi doromboló: : DDDD Jobb, mint a post! (amúgy nekem az is tetszett)
A tanuló ifjúság még annál is több erkölcsromboló kísértésnek van kitéve, mint azt eddig gondoltuk volna. Bence, ez a papírforma szerint romlatlan ifjú például gyógyíthatatlan agyfertőzést kapott, amiről az alanti, megrendítői sorai árulkodnak. Mielőtt lapozna, álljon meg…..
twentynine 2010.01.05 16:16:25
@regos: Igen.
Nyugodj békében    ..
Annyira, de annyira tudtam, hogy hiba volt beszólni a múltkor Té Rolandinhónak, és most meg is kapom érte a méltó büntetést. Vagyis kapjuk, mert szóvicctéren hiszek a kollektív bűnösség elvében. Többszörös Arany Fostalicska-díjas visszatérő ápoltunk most valószínűleg egy…..
Ha pénteken armageddonnal búcsúztunk a múlt héttől, most nem is tudom, mit mondjak twentynine képére, amivel a hétfő reggelt köszöntjük. Nem mozibuzi olvasóinknak annyit segítek, hogy a bácsi a képen Ang Lee filmrendező, én a magam részéről emiatt egyből arra indultam el a…..
twentynine 2009.10.19 16:58:31
Tsoree az a tipikusan az a szóviccelő, aki nem tudja, mikor kell megállni. Elkezdi, azt mondja:Hogy hívják a transzplantációra váró alkoholisták donorkereső közösségi oldalát?MájszpészÉs jé, hát ez annyira nem is rossz, már-már elmosolyodik az ember. Itt kéne abbahagyni. De…..
twentynine 2009.10.14 16:09:21
A nagy örvendezésben úgy csináltunk, mint a felnőtt válogatott védelme, és egymásra vártunk, hogy megénekeljük a magyar U20-as válogatott újabb történelmi tettét. Szerencsére nincs nagy baj, mert tovább írjuk a történelmet ma este, amikor Olaszországgal már az éremért…..
twentynine 2009.10.09 23:03:39
@Secnir:
Gecinagy video. : DDDDDDDDD