Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrSwinger

11 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Barkó, sár, illegál 2010.12.06 19:58:00
Tóth Zoli küldte be belső levlistánkra az alábbi filmet valamikor szombaton, éjfél előtt. Megnéztük, megsirattuk, csorgott a nyálunk, hiszen olyan dologról szól, amit mindannyian nagyon szeretünk: a raliról. Méghozzá a régi idők ralijáról. Pontosabban az 1972-es RAC raliról,…..
Patakokban folyik a lóvé elfele, cserébe érkeznek az alkatrészek a Cougarba. A nagyobb falatok, szelepfedelek, kockás viszosvászon pótkeréktakaró, kanyarstabilizátor még nem jöttek meg, de a tegnapi értekezlet alatt a postás orvul egy kis csomagot csempészett az íróasztalomra. Nem…..
Egy Swinger Naplója 2010.04.28 04:15:41
 Ha valaki olvassa is ezt a blogot? :))   Ne hari, céges gondjaim voltak, lassan megoldódnak, és visszatérek. Fél évnyi mesélnivalóval;)   Take Care..
Egy Swinger Naplója A kis harapós 2009.10.30 06:06:08
       Újra felgyűlt egy zsáknyi élményem, úgyhogy ideje megírjam őket. Most a tegnap éjszakám jön, mert az egy kis kudarc, és itt még nem igazán írtam kudarcokról. Nekem sem jön mindig össze, hogy hazahozzam azt a lányt, akit éppen hazahoznék, és…..
A levélben szereplő pár mindent megbeszélt egymással, de kiderült, hogy a fiú félrelépett.Sziasztok!Az én storym a következő:8,5 év után (amelyből az utóbbi 1,5 év együttélés volt, kiköltöztem Hozzájuk - szüleihez-) csalt meg a Párom.Nagyon fiatalon ismertük meg egymást,…..
Sziasztok!Nem is tudom, hol kezdjem. Nem akarom hosszú lére ereszteni, de elöljáróban annyi, hogy a páromnak volt egy nagy szerelme évekkel ezelőtt, amikor kint tanult a Washingtonban. Egy gyönyörű, szőke, kékszemű – szeplős – dél-afrikai lány, M. Aztán a csaj két év…..
Olvasónk és egyben autóm megvásárlója totálkárosra törte a Subaru Forestert. Ennek a történetét meséli el, okulásképp mindazoknak, akik azt hiszeik, nekik mindent lehet. Kapnak a belső sávban szöttyögők is. Az ominózus napot megelőző három éjszaka igen rövid volt, a…..
MrSwinger 2009.10.22 01:26:40
www.youtube.com/watch?v=wTFDShHVTRU

Azért ezt az IQbázist is érdemes megfigyelni. Attól hogy Subaru, még nem raliautó.
SUV-ok hamarabb mennek el keresztbe és kész.
w Döbrögi országlása 2009.10.16 07:30:00
Abban a szerencsében volt részem, hogy élhettem a Kádár-rendszerben. Ennek annyi előnye mindenképpen van, hogy láttam valami egészen mást, és be tudok róla számolni. Igaz, hogy 13 éves voltam a rendszerváltáskor, viszont négyéves korom óta olvasok újságot. Háromféle lap…..
Én nem tudom, hogy Tornado86 komolyan gondolja-e a kérdéseit, amiket feltett a lenti levelében, nem is tudom, hogy lehet-e őt és a szabályosságot egy lapon említeni. Legutóbbi írásával sok indulatot és sokszáz kommentet generált, most itt az újabb sztori, kíváncsi vagyok, ti mit…..
     Valamelyik pénteki buli. Az egész gyengén indult, mert semmihez sem volt kedvem. Egész nap fáradt voltam, mert az azelőtti éjszaka mintha a doktornős éjszaka lett volna. Másnapos is voltam, és bulizni sem volt igazán kedvem. De a pénteki buli az egyik…..
      Megtaláltam egy régi bejegyzést, amit olyan három hete írtam. Azóta sok minden történt, és még több minden változott.  De itt van. Valahová a NagyÉ, KicsiÉ-s poszt köré kell időzíteni.      Ma este kicsit kemény estém…..
Egy Swinger Naplója Miniposzt_1 2009.10.20 02:37:00
  Valamelyik este voltunk egy buliban, ahol megismertem egy lányt. Teljesen az esetem volt, úgyhogy mikor megláttam egyből odamentem hozzá, és kérdeztem, hogy a pasi aki mellette bénázik, hozzá tartozik-e. Mondta, hogy nem a fiúja, úgyhogy én bevágtam egy fura szöveget,…..
Egy Swinger Naplója A Doktornő 2009.10.20 02:17:00
    Kissé ellepték a blogomat az érzelmes gyíkságok, úgyhogy most egy kis swingerség jön a múlt csütörtökről.   Történt ugyanis, hogy a Csabáék együttese koncertezett. Mi  pedig páran VIP vendégek voltunk. Egész jó zenét csinálnak, amolyan…..
            Szépjóestét          Ez a ma keddi éjszakám. Semmi különös, egy kis Timi, egy kis balhé, és kész. Itt a kedd este, és Mr.Swinger végre visszajön  a városába. Persze a kedves exe felhívja…..
Egy Swinger Naplója Péntek 2009.10.14 06:29:00
        Úgy néz ki megírom ma a pénteket is.       ExTimi hazajött pénteken, és elcsaltam a falusi házunkhoz, a gyümölcsösbe hántósdiót szedni. Útközben kicsit összevesztünk, mert ő a mostani énemet igazi seggfejnek nézi.…..
A mi „kis” történetünk 1995-ben kezdődött (és még most is tart) a fiú, vagyis én 22év, a lány 19 mindkettőnknek első munkahely egy kisvárosban.Nagyon megtetszik a lány, aki egy volt iskolatárs barátnője. Állandóan egymást kerestük a munkahelyen, és persze meg is…..
Barátommal több, mint három éve vagyunk együtt, de 2(!) éve nincs köztünk semmi "testiség"! Egyszerűen nem akar velem szexelni. . . amikor kezdeményezek vagy csak szeretgetni szeretném mindig elfordul, eltol magától és arra hivatkozik, hogy fáradt vagy olyan gyerekesen kezd…..
         Ezt a posztot a múlt vasárnap írtam, csak még nem volt kész a blogom. Lesz még pár ilyen elmaradt bejegyzés, össze-vissza. A lényeg úgyis a történet, nem az időrend.           Az éjjel Babussal…..
         A másik poszt végén is írtam, hogy utolérni próbálom magam. Főleg, mert mindjárt elfelejtek mindent, ami az utóbbi hetekben történt velem, mert túl sok az új kaland mindig. Részben ezért, és mert pihenésre van szükségem, hazajöttem pár…..
Egy Swinger Naplója Elsőő 2009.10.08 04:22:00
 Szépjónapot. Ez a blog azért jött létre, hogy ne érezzem teljesen fölöslegesnek és semmirevalónak az életmódomat. Azt, hogy minden éjszaka bulikban lógok, legtöbbször csajozok is, ezek mellett szerelmes vagyok, és úgy érzem, hogy nem igazán csinálok semmit, a partikon…..