Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Jellyfish_

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évi a TGI Friday's különbejáratú Torkos Hétfőjén szembesült azzal, hogy étkezési jeggyel fizetni speciális kedvezmény. Ennyire rossz a kajajegyek árfolyama? Azt hitte a Homár, hogy már mindenki mindent azzal fizet: Minden héten hétfőn el szoktunk menni vacsizni, általában egy…..
_Jellyfish_ 2009.10.07 22:55:35
Aki a posztot írta egy igazi zsidó! Torkos hétfőn 1300 ft egy bacon-os hambi és még ebből akar 1000 Ft-ot levonni? akkor menjen a mekibe ott 400ér kap kettőt is. Évinek sztem az is tökéletes.
A poszt fele kamu és elég sok dolgot kihagyott amikről én tudok. Bár miért is lepődök meg.

A Februári torkos csütörtöki akció és más éttermekben meghirdetett torkos XXXnap nem összekeverendő. Továbbá nem összekeverendő a étkezésijegy és az 1000 Ft-os ajándék utalvány.

Mondjuk úgy, h csak a hülyeknél ilyen rossz az kajajegyek árfolyama. :D

4000 Ft-os hambi igen van olyan is, ami a legdrágább hamburger a neve Ultimate Jack Daniel's Hamburger. Talán már a neve is utal rá, h nem a posztoló pénztárcájának való. Egyébként erre a hambira nem is vonatkozik a hétfői akció... Neten is fent van az étlap utána lehet nézni...

Én álltalába heti egyszer benézek a Friday's-ba enni. A kedvencem a bacon-os sajtburger mézes mustáros szósszal! +Ital +Szervízdíj kb 4rugó.. Nem olcsó viszont nagy adag és finom. Mozijegyel is lejöhet 500 ft vagy ugye ott az 1000ft-os utalvány amit osztogatni is szoktak. Még így akciókkal is nyílván nem a posztoló és társasága a célközönség.

A fix szervízdíjnak én sem örülök. Ha elégedett vagyok ugyis annyit hagyok, h meg legyen a 10% és ne apróba kapjam vissza a pénzem. Ha szar a kiszolgálás akkor pedig nem fizetem ki, de ahoz nagyon pofátlan felszolgáló kell.
_Jellyfish_ 2009.10.08 00:45:24
@morrisal_: nem kaja jeggyel akartak fizetni hanem ajándék utalvánnyal az nem ugyan az...

@diwat26: nem hiszem, h az sznobság lenne, h nem sajnálom magamtól a jó kajákat. És nem is ettől vagyok különlegesebb. De kérlek világosíts fel, h lehet hasonló marhahúsos hambit enni olcsobban vagy "plázán kivül".

Egyébként 4 rugó az kb egy étkezés ára. Torkos hétfőn fele ennyiből meglehet úszni csak az bacon-os hambi...

Amúgy meg minden étteremnek/kajáldának meg van a célközönsége.. Egy olyan aki a Gundel-ba jár kajálni nem fog lemenni a sarki büfébe és fordítva.

Csak kíváncsiságból mikor a posztoló és társasága kikérte a 4 számlát utána mondták, h akkor az italokat meg tegyéktek egy 5. számlára mert azt akkor kuponnal fizetjük! :D Komolyan.. a mekiben osztogatnak ilyen kuponakat azzal kéne megprobálni hátha bejön...