Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jót akaró

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Shellnek megint olyan akciója van, hogy a Smartkártya-tulajok tankolás után dönthetnek: pontot szeretnének feliratni, vagy kisebb számlát fizetni. AB ezt nem tudta, a kasszás nem figyelmeztette, hanem kifizettette a pénzárgépben megjelenő teljes összeget. AB, miután megkapta a…..
jót akaró 2009.10.07 21:08:16
Jó estét, sziasztok!
Olvastam a leveledet tisztelt AB és az utána lévő hozzászólásokat is, és mivel van pár dolog amivel nem igazán tudok egyet érteni, engedjétek meg, hogy egy „benti ember” is elmondja a véleményét. Ezzel a levéllel nem kívánok se levélháborúba, se későbbi levelezgetésekbe bocsátkozni, csak elmondok pár tudnivalót, hogy tisztább legyen a kép mindenki előtt.
A Shellnek a -10Ft-os akciója egy olyan fajta promóció amit a vendégek igen nagy szeretettel vesznek tudomásul, használják, ha nincs akkor várják. Ezt bizonyítja, hogy már nem először lehet ezt a fajta kedvezményt használni, kérni.
Az a konkrét eset amit leírtál az nem nagyon kivitelezhető technikailag mivel Neked csak egy összeg jelenik meg a végösszegnél: ha kérted a levonást akkor a kedvezményezett összeg, ha nem kérted a kedvezményt akkor pedig a teljes fizetni való összeg. Ezt nálunk vegyes fizetésnek hívják. Tehát ha konkrétan tankoltál üzemanyagot és adott esetben levonták a pontokat(bedugtad a SMART kártyádat) akkor Neked a levont összeg fog szerepelni a számlán, blokkon, kijelzőn. Adott esetben Neked arra kell figyelni, hogy jól kapjál vissza, de ezt szerintem ma Magyarországon mindenhol meg kell nézned! A shopos kolléga csakis akkor tud ezzel Téged meghúzni, ha nem figyelsz a visszajáróra.
Azt, hogy Te kérted-e a levonást, vagy sem, így utólag nehéz megállapítani, ezért van ott minden üzletben a panaszkönyv, illetve a blokk alján a kolléga neve!
A másik dolog a Smart kártyával kapcsolatban: ma jelen pillanatban a legtöbb kiadott hűségkártyája a Shellnek van.
Ennek a hűség kártyának-Smart kártyának van egy üzletszabályzati része, illetve az állomáson dolgozóknak van egy hálózati kézikönyve ami szigorúan tiltja a kártyák jogtalan használatát.
Erre külön belső ellenőrök vannak akik az illetéktelen kártyahasználatot kontrolálják ,szankcionálják, majd súlyosan büntetik!(Lopásnak minősül.) Mellékesen, ha valaki nem kéri a pontokat és a kolléga a saját kártyára tölti azokat, nem a vendéget, hanem magát a céget lopja meg vele!
Végül de nem utolsó sorban mi, a Shellnél dolgozó emberek azon vagyunk hogy minél több elégedett vásárló hagyja el a kútjainkat (mind a 250-et)és ha bárkit is probléma,vagy kellemetlenség ér, mi azt orvosoljuk, de ahhoz nekünk is tudni kell mindent, illetve ilyen témában soha nem szabad általánosítani!

Üdvözlettel: egy vásárlói gondolkodású „benti ember”