Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kony Integrale

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenhét (17). Ennyi ember kérdezte meg a hétvégi totalcaros pályanapon, hogy mikor lesz kész a Hangyász. Striguláztam, szép prím szám. Nekik is csak azt tudtam mondani, hogy elrepült a második olyan hét is, amikor Adorjánéknál nem jutott rá idő, veszettül dolgoznak egy BMW-n.…..
A Lotus is blamával kezdi az első tesztnapot, nem lehet ez másképp nálunk sem - állt mellettem még egy perce Karotta, akinek a téli álomból felébresztett Hacsiján stabil az alapjárat, csak éppen 2500. Sipos úr Sierrája már néhány napja Merci-rugókön ül, de a Slovakiaring…..
Belsőség Az év autós reklámja? 2012.01.19 13:10:00
Könnyen meglehet, hogy már ilyen korán kénytelenek vagyunk kiosztani ezt a címet. A Volkswagennek - úgy látszik - bejött a Csillagok Háborúja-téma, hiszen tavaly több díjat is besöpörtek a kis Darth Vaderrel. A SuperBowl döntőjének legnézettebb reklámfilmje lett, márpedig ez…..
Először is boldog karácsonyt kívánok nektek, mert az valahogy kimaradt itt a blogon eddig! És ha már karácsony másnapja van, egy olyan posztot küldött Majki, amiben szerepet kap a szeretet (hm, ez milyen jól hangzott!). Azt persze gondolhatjátok, hogy nem olyan formában, ahogy az…..
Kony Integrale 2011.12.27 00:50:47
@szita szita péntek:

Dupla karbis emelt kompressziójú versenymotorról beszélünk :) Szándékosan van így beállítva, így a gyári 130 helyett 170 LE vel közlekedik a kocsi és 8000 Es fordulaton még vígan visít :)
Elég sok KM tert leatóztam komolyabb turbós és szívó üzemű tuning autókkal és motorokkal. Volt időm kitapasztalni benzin és benzin közötti különbséget. A Lukoilnál nem érdemes tankolni ... Ugyan ez igaz a sima autóba prémium üzemanyagra is. (heti 1x min tankolok 1 telit). De a turbós vagy kompresszió viszony növelt autóknál érezhető különbségek vannak, mert az előgyújtásban sokkal jobban el lehet menni. Emiatt nő a teljesítmény :) . A "Vidd el szerelőhöz" című hozzászólást inkább "nem is láttam" :) ÜDV!
Kony Integrale 2011.12.27 00:59:09
@szita szita péntek:
Örülök ,hogy a középiskolás kémiakönyvet sikerese bemásoltad, de még csak a felszínét se kapargatod annak amiről itt szó van :).
Szerintem legközelebb jobban gondold végig mielőtt egy 6.osztályosnak is evidens dolgokat másolsz be, és a többieket szimplán hülyének nézed. Ha figyelmesen végigolvasnád leírtam ,hogy a Lukoilos 98 asnak mondott ü.a. a "neves" kutak 95 ös benyáját se éri el minden esetben. Főleg a hozzáadott adalék ayagok minőségét, és fajtáját illetően. Mondhatni ott csak fellocsolják kis E85 el ... (ez konyhanyelv). Míg a többiben égés sebesség lefolyásának időtartamát, annak tisztaságát , injektor tisztító .. blabla bla adalékot is adnak a termékekhez. Hogy miért nem megfelelőt tankoltam ? Ennek több oka is volt : 1. Próbálgattam a motorokat, hogy mennyire érzékenyek az ü.a. minőségére ( minek tankoljak 100 ast ha 95 össel is ugyan úgy teljesít) . A Lukoil véletlenül került képbe, egy örömautózás során hatótávon kívül került a többi kút emiatt tankoltam ott "prémiumot" . Ami csalódást okozott... A Shell es 95 höz képest is. Ezt írtam le, sajnálom ha nehezen volt érthető.
ÜDV!
Kony Integrale 2011.12.27 13:12:15
@szita szita péntek:
Sajnálom,hogy ennyire érthetetlenek vagytok ...

Ismét érvényes ha "nem szóltál volna bölcs maradtál volna" idézet. Mivel a kihegyezett motor sokkal érzékenyebb az ü.a ok minőségére, ezért ideális azok tesztelésére, mint írtam a LUKOIL os 98 as al jobban becsörgött mint a sima Shell 95 el .""" A Gyorsulást meghagyom a calibrásoknak!""", nem drag gépről beszélünk :)Mielőtt elkezdesz hülyeségeket írni, olvasd végig a hsz eimet.

A Lényeg a nehéz felfogásúaknak : Érzékeny motorral ami azonnal jelzi, hogy az adott ü.a milyen minőségű teszteltem a különböző kutakat. A Lukoil 98 a sima Shell-es 95 höz képest is rosszabb volt. Az Agip 98 (már ahol kapható még) átment a teszten. A legjobb az OMW Carrera volt.(érzésre) De a Shell és MOl prémiumjai ugyan ott vannak. A Lukoilos 98 as az árához képest jóval rosszabb mint a többi. Remélem ez érthető. ( ha valaki nem tudja mit jelent a kopogásos, detonáló, ... égés , amikor "becsörög" a motor , az inkább ne koptassa feleslegesen az ujjait. ).

2T Versenymotorba amik 14 000 eket forognak ( Krossz , robogó ..) a Shell V-pow volt viszont a nyerő. Lukoil 98 helyett ink tankoljatok valahol rendes 95 öt !

Sima hétköznapi autós tapasztalat : A Lukoilos 95 el sima szívó bvenzines kis teljesítményű autó 1 tankkal akár 50 km el kevesebbet megy el mint a MOL al. Igaz ez az !OIL kutakra is.

Plusz 1 infó. A Német SHELL gázolajjal többet és jobban megy az autó (próbagép: 1.9 PDTDI, és Egy 1.9 Ducato) mint a magyar SHELL essel.

nem 1 * próbáltok külföldi utak során, meglepő különbségek voltak.
ÜDV!
Bő fél év telt az utolsó hangyászposzt óta. Mivel akkor már egy késznek tűnő Datsun 260Z versenyautó villogott az Oldtimer Expo standján, joggal merül fel a kérdés, hogy mi az ördögöt kellett még reszelni a héj alatt. Fel is merült. Gyakran. Ha minden alkalommal, amikor élőben…..
Fűzzek hozzá kommentárt? Minek? ..
Kony Integrale 2011.10.07 13:38:49
Kony Integrale 2011.10.07 13:42:29
:)
Hűde szép! Felújított Scirocco 2011.10.04 15:35:00
Nagy-Britanniából. Sajnos többet nem tudok róla.Forrás: JerseyDevilSkateboards..
A fenti kérdést sokan teszik fel magukban, ahogy a lejjebb látható autó tulaja Dieter is minden bizonnyal megtette. A válasz esetében 'igen' lett, de még ritkább, kivételesebb módon nem rontotta el, nem csorbította az olasz penge élét. Apró, nem szembetűnő módosításokkal hozta…..
Kony Integrale 2011.09.09 22:14:24
@Pityubácsi:

Integrale Tulajként is minden elismerésem a Tunernak! Nagyon eltalálta a gépet. Főleg, hogy a Sima 16 V nem pedig EVO az autó!
Egy kicsit elkalandozunk a mediterrán ország autóiparába, és ezúttal egy Fiat Bravot veszünk górcső alá. A Bravo modell 1995-ben (igen, már olyan régen) váltotta a Tipot, ezzel a Fiat kompaktautó vonalát folytatva. Új hajtáslánc, egészen az 1.32 literestől a 155 lovas…..
Kony Integrale 2011.08.06 23:34:43
Kony Integrale 2011.08.07 12:00:00
@japverda:
A mostaniról tudom, hogy van emiatt is írtam a "volt" szócskával . Kínai exportra készült régi bravokban 1.4t punto gt mocceee??? "Eredetiséget igazaoló linket a népnek!" :) Kíváncsiságból kérdezem csak, haveri körbe van HGT bravotol Punto GT ken át sok fincsi olasz paripa .

ÜDV!
Csoporttársam, Marc küldött két fotót erről az autóról.Mivel a hátuljáról egyértelműen kitalálható, mi ez, ezért azt akkor mutatom meg, ha kitalálta valaki. Határidő: az F1 futam vége...
Kony Integrale 2011.06.26 11:58:10
Egyrészt ez a jármű félelmetesen fantasztikus. Másrészt, magyar rendszámmal fut, ami megmelengeti a szívet, és köszönjük az adóhatóság nevében. Harmadrészt, ha a továbbra mentek, meglátjátok, mi történt pár perccel később... Megéri! A csillagok igen ritka…..
Pidarnak köszönet a fotóért!..
Kony Integrale 2011.03.23 17:11:49
Nekem úgy tűnik, hogy valami átalakított Rieger-kit van rajta. Minden esetre bűn ronda lett.Marc-nak köszönet érte!..
Kony Integrale 2011.03.21 12:45:35
Belsőség Hackelj felnit otthon! 2011.03.10 15:41:00
Mit tegyünk, ha az általunk óhajtott csodálatos felni nem passzol autónkhoz? Osztókör-módosító? Ehh, nem olcsó, tisztességes anyagból legyártatni még drágább, szerencsére a fúrógép feltalálása óta nyitva az ajtó minden lángész számára, akik úgy gondolják, hogy…..
Mariann küldött be szerkesztőségünkbe egy nagyon szép és tanulságos levélfolyamot, mely egy jól ismert és mára már elavultnak számító trükkre hívja fel a figyelmet. Bár többször volt már róla szó, azért minden valószínűség szerint mindig akad olyan, aki felül és utal.…..
Kony Integrale 2011.02.05 11:07:10
Nekem is van 1 ilyen levelezésem, csak 1 "orvossal" . Hasonló szöveg, ők hazajöttek magyar kiküldetésből, úgyvolt h mennek vissza, de lemondták nekik. Így az itt vásárolt vw poloját árulta. Nekem is van kint ismerősöm, ő nézte volna meg az autót. (Barátnőm fedezte fel a hírdetést neki kerestünk kocsit, de ő hitt benne , szerencsére hama lebukott az emberünk)

Ugyan így speditőrcéget küldött. A Honlap láttán röhögő görcsöt kaptam, értesítettem is a használtautó.hu t a dologról, majd kamu e-mail címről 1másik hasonlóan gyanús hírdetésre írtam. Ugyan az a válasz jött(e-mail cím másvolt).

akit érdekel:
www.ede-europe.com (mára megszűnt) Annyi csavar még volt benne, hogy az oldalra be lehetett regisztrálni, és ott meg is jelent h shippingre vár a kicsi kocsi 2 kulccsal, szervízkönyvvel, 4 téli gumival.
Előre el kellett volna utalni az összeget a közvetítő cégnek, leszállítják az autót kipróbálod h minden oké e és ha igen , akkor küldik csak tovább a pénzt, ha nem akkor meg visszaadják és elviszik a kocsit.

Ha érdekli a Totalcart a levelezés, címekkel fényképekkel elmentettem 1 word doc ba , szívesen megosztom veletek.

ÜDV!
Az alábbi jeligék alapján keresgélt Adujis használtautón, mikor megakadt a szeme ezen a Scorpion.Innen semmi gáz nincs vele.Viszont innen annál több. Az egyébként sem igazán szép popsira felkerült a "Sougun ültető szárny".A típusra utaló állat sem épp ezen a bálnán…..
Simántól kaptuk ezt a pink rémséget.Fénykorában mintha Wagyonőr lett volna...
Jajj,de csúnya! Nap képe: ABC 2011.01.14 13:06:01
Fomicstól érkezett, indafotón, bence93 képei között találta.Szép délutánt! És ne feledjtétek, PÉNTEK VAN!..
Jajj,de csúnya! Kárszpotting II. 2010.11.30 17:29:12
A gazdaságos parkolóban gazdaságos tuninggal ellátott autó igazi hazai anyag. Roland635CSi ezúton ilyet küldött. Renault Mégane. Fincsi.  ..
Kony Integrale 2010.11.30 19:41:10
Ilyen késői poszt is régen volt, hát még bünti! Ha már VW napot tartottunk (vagyis nem, mert Tommi Omegája megtörte a sorozatot :)) ), akkor íme egy kiadós Golf bünti, Velotól.Mikor fognak végre rájönni, hogy a single frame gáz?! Ha kész lesz, akkor sem lesz…..
Kony Integrale 2010.11.17 09:37:50
Emlékeznek még tán, midőn Csikós elindult a fagyos északra, hogy elhozza az Álmot, nem volt minden kézenfekvő és könnyű. Bár a vállalkozásban látszólag sok cég meglátta a lehetőséget, mikor kenyértörésre került sor, sokan szépen, lassan kitolattak. Hiba volt, ezt…..
Kony Integrale 2010.11.10 01:44:03
@P12_dCi:

Örülök neki! Ott dolgozó / dolgozott ismerősök óva intenek tőle . Mindenkinek szíve joga oda vinni az autóját. Nem minden esetben lesz az eredmény karcolós, vagy nem veszed észre. (függ attól mennyire volt koszos/sáros az adott gépkocsi) Én maradok az otthoni forró gőzzel való takarításnál, az ehhez való ronggyal és Patikai alkohol-vatta kombinációnál. Céges autónak meg jó a gépi is!

További Szép estét!
Süni küldte az alábbi mobile találatot, mondván, Ford Single Frame még úgysem volt. Tényleg nem volt. Köszönjük szépen.Ójajj. ..
Kony Integrale 2010.06.21 23:14:48