Regisztráció Blogot indítok
Adatok
voribegy

2 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BB Tanya A jelen.. 2017.07.06 21:05:57
Amíg jogilag még a bürokrácia rabjai vagyunk, óvakodom a képek feltöltésétől, inkább csak tervezgetek, próbálom az álmainkat a valósághoz közelíteni.  Rengeteg tanyát megnéztünk, volt amibe azonnal költöztünk volna, de túl távol volt a várostól, túl rossz utakon lehetett megközelíteni, túl "kevés"…..
BB Tanya Amit láttam... 2017.07.06 20:54:40
Az öreg tanya pókhálós, évek óta embert nem látott falai között a konyhában kinéztem a kicsiny kis ablakon és magam előtt láttam egy hófehér, tágas, világos konyhát, ahol éppen vacsorát készítek a nagy családomnak. Odakint a kertben a férfi, akit szeretek, a gyerekei, az én gyerekeim, mind, mind…..
Álmaimban ezer felfújt lufi között kacagunk és nevetünk, minden embert szeretünk. Mindenki kisimult, időben érkezik, senki sem türelmetlen, nincs feszültség, szívünk minden szeretete jól és telibetalálja ezt a csöpp rókabékát.(reggel kértem egy szülinapos mosolyt…..
voribegy 2010.12.04 21:47:08
Piroska és Farkas Hír róluk 2010.09.21 15:41:20
Sziasztok, Piroska kért meg, hogy közvetítsem hírüket. Sajnos kórházban vannak Nünüvel vasárnap óta, a kiscsillagnak bronchitise van. Szerencsére nem vészes a helyzet, illetve nem kell megijedni inkább így mondanám. Nünü szerencsére ott is hozza különleges báját anyukája…..
Elmaradásaim akadnak bőven, így a kényszerpihenő alatt rekonstruálom az elmúlt időszak említésreméltó eseményeit.Minka pelenka dermatitisze: Kezdődött egy enyhe pírral, betudtam a fogzásnak. Folytatódott egy erősebb pattinkással, azidőtájt szintén fogzottunk, akkor éppen…..
Kicsi Lencsilány gondolt egy merészet és a déli alvása alatt kinövesztette az első fogacskáját. (szintén bal alsó, mint annó Hunornál, fotózni lehetetlenség)Ha marad a tendencia, pár héten belül csengőszóra versenytfut Hunorral, szeptembertől iskolában kezd, jövő ősszel…..
Hunor&Minka&Zsigu Kardomba dőlök 2010.04.19 22:24:00
Hunor: most már tuti, hogy valamelyik éjjel itt jártak a földönkívüliek és magukkal ragadták az én szívemből szakajtott magzatom és helyette itthagytak egy rosszul programozott űrlényt. Nem hallgat sem szépszóra, sem csúnyára, sem erélyesre, sem kedvesre. Bármit…..
Hunor&Minka&Zsigu Csak tömören 2010.04.12 22:08:00
Ami nem ment évek alatt az én csöpögőnyállal fogzó, újabban mindennap fényképezőgépet lenyúló-használó Hunormackóvirágnak, az egyszeri felszökésből és borongatásból ment a Chanel lányunknak. Bővebben: az enyhe súlyproblémákkal küzdő macskalányunk, primadonnának…..
A húsvét előtti hetekben, kicsiny falucskánk férfi lakosai (az aranymosolyúak és az egyfogúak is) valamiféle perverz vigyorral az arcukon biztosítottak arról, hogy idén nem fogok ám elhervadni. Pánikhangulatom csak egyre jobban fokozódott attól a hírtől, hogy a szomszédközértes…..
A mélyzuhanást mindig magasröpte követi. (tán csak nem depresszió?) Nem vagyok hipochonder, de megboldogult lánykoromban előszeretettel húztam magamra mindenféle tanított betegséget, légyen az belgyógyászati, hematológiai vagy akár pszichológiai téma. Aztán jöttek a manapság…..
Hunor&Minka&Zsigu Új élet 2010.01.25 12:52:00
Sok-sok érzés kavarog most bennem. Újak, sosemérzettek. Fura az emberek kedvessége, ráérőssége, és az, hogy a szomszéd kisboltban ahelyett, hogy morózus pillantásokkal, esetleg cinikus megjegyzésekkel illetnék legifjabb fiatalemberünk polcpakolászásait, megmosolyogják, mert…..
Kicserélő-félben vannak, ugyanis egyből most válik kettővé a hölgyek száma ifjú Hunorunk családjában. Cucka december 11.-én, az esti órákban elfoglalta a szülőszobát és az egyre szaporább fájásaival várja a pillanatot, amikor összeölelkezhet kicsi, illatos magzatával. Minka…..
Hunor&Minka&Zsigu Nos 2009.12.11 08:46:00
Hírérték: esti fürdés után sem múló abszolút rendszertelen fájásokkal tarkított elalvás. (sztem hidegfront...). Az éjszakai álom -számomra- túl sűrű megszakítása -számomra- túl erős derékből hasig bevágó-bekeményítő görcsökkel. Hajnal 4-től sétafika 6-ig,…..
Hunor&Minka&Zsigu Mikulás 2009.12.06 18:19:00
Minek utána napok óta minden létező fórumon dől gyermekünk karjaiba a raklapnyi mennyiségű csokimiki és társai, úgy döntöttünk (gonoszszülők), a keresztszülők Mikipakkját csempésszük a kölök csizmájába, így is félévre való édesség lapul eldugdosva Hunor szemek elől a…..
A tegnapi ctg oly mértékben jól sikeredett, hogy optimista lelkülettel tértem haza, ugyanis közös történelmünk során először fordult elő, hogy a gépre kötve szép szabályos 30-35 másodpercig tartó 7 perces fájásokat produkált a kiskisasszony! (mondanom sem kell, hogy én naiva…..
Minka belibbenésére várva, teljesen háttérbe szorult a tavalyról jól ismert izgatott készülődés Huncos születésnapjára. Valahogy azt gondoltam a nagy történések idén picit háttérbe szorítják ezt a napot, aztán majd, ha minden lecsöndesedik körülöttünk-bennünk, megejtjük…..
 Az úgy volt kérem szépen, hogy megtetszettek ezek a retro-s kocka szemüvegkeretek. Felpróbáltam egy kolléganőm szemüvegét és tetszettem magamnak benne. Mindig is azt vallottam, hogy a szemüveg öltöztet. Imádok nyáron is napszemüveg mögé bújni. :) Elkezdtem irigykedni a…..
Hunor névválasztása kapcsán említettem a közelünkben működő drogéria igencsak szubkulturált és nyáron igencsak szagos biztonságiőr(nő)jét. A bolt negyedik éve üzemel mellettünk, kb azóta rendszeres vevőjük vagyok, és ennek ellenére a mai napig meg tudnak lepni valami apró…..
Milánnal az élet vagyunk 2009.11.27 09:29:00
Na hát az oltás még mindig nagy para nálam, ahogy beadattuk, egész éjjel hánykolódtam, hogy vajon helyesen cselekedtünk-e. Hogy mi van, ha pár év múlva lesz mellékhatása. Hogy mi van, ha az oltóanyaggal együtt belőttek a kis szervezetébe valami génmanipulációt. Mi van, ha…..
Akik nyomonkövették mostani várandósságomat, vagy még esetleg az előzőt is, azok tudhatják, hogy míg Hunor napragyerek volt (azaz tankönyvileg napra pontosan fejlődött, napra pontosan tudtuk a fogantatását, minden kötelező és fakultatív ultrahangon korának napra megfelelően volt…..