Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leosztó posztoló

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a tény, hogy a legismertebb hazai underground dj májusban átlépi az ötödik ikszet, talán még az érintettet is meglepte. Hiszen az a Palotai Zsolt, akit mi a bulikból ismerünk és immár több mint húsz éve ugyanúgy szeretünk, egy percet sem öregszik. De hogyan lehetséges ez?…..
HAMVAI P.G..
Leosztó posztoló 2010.01.29 16:14:18
Mindenki unja már a nagyképű DJ-ket meg producereket, akik a 10-15 perc alatt összetoldozott fércmunkáikkal fárasztanak minket. BÁRKI, ismétlem BÁRKI képes összerakni egy ilyen techno vagy milyen számot 10 perc "munkával", és ha valaki kételkedne ebben, ittt a bizonyíték:…..
Az év backdoor üzenetét küldte el nekünk sham-rock, tényleg alig hiszek a nyeles szememnek. Gyorsuló világunkban csodálatos elképzelni egy olyan lakóközösséget, akik annyira szeretik, sőt imádják a közös képviselőjüket, hogy az hiába sikkasztott el 8 millió forintot, össze…..
Esztert sokkolta a gyulai büfé étlapja, mi viszont bármit megadnánk egy ananászos sztékért, nemhogy 250-et. Olvasónkat a békéscsabai kolbászfesztiválon látott, mangalicatöpörtyűvel töltött étcsokoládé is felzaklatta, mi eddig csak jót hallottunk róla, de sajnos nem…..
Na most aztán van itt minden: wellness nemlétező fűtéssel, lejoghurtozottnak remélt pokróc, kifogásolt vacsora, túl közvetlen pincér és mocskos zuhanyzók. Van az stílusú vendég, akinek mi is a nyakába öntenénk a levest, de mondjuk ha hideg van odakint, akkor illik fűteni, az…..
Egy pillanatra tegyük félre, hogy a Halloween nem egyenlő a halottak napjával - egyezzünk ki táncoló zombikban -, és tekintsük meg a közkedvelt bútordíler direkt erre a jeles valamire ollózott speciális ajánlatát, ahogy azt Panka detektálta: Az IKEA Halloween alkalmából hatalmas…..
Leosztó posztoló 2009.10.16 16:18:14
Leosztó posztoló 2009.10.16 16:19:15
Hát ilyet még nem hallottuk, de erről még álmodni sem mertünk volna: naív ügyfél hiába kapta meg új telefonszámát a UPC-től, később a számot kiadták másnak, így a több ezer névjegykártya mehetett a kukába. Ráadásnak most még a netet is kikapcsolták, csak hogy jól…..
Leosztó posztoló 2009.10.14 09:47:41
Évi a TGI Friday's különbejáratú Torkos Hétfőjén szembesült azzal, hogy étkezési jeggyel fizetni speciális kedvezmény. Ennyire rossz a kajajegyek árfolyama? Azt hitte a Homár, hogy már mindenki mindent azzal fizet: Minden héten hétfőn el szoktunk menni vacsizni, általában egy…..
Leosztó posztoló 2009.10.07 14:49:16
@Hörcsög: ezzel abszolút egyetértek! irány a hentes.