Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ktari (törölt)

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új értelmezést kapott a Sztárral szemben "Ha megvered, megnyered" szlogenje, mivel úgy tűnik, hogy a TV2 elismerte a KO-val is felérő balegyenest, és az RTL Klubnak adta a szombat estét. Egy héttel a premier után ugyanis kimenekítik a Sztárral szembent a Csillag születik…..
Az elmúlt 20 percet azzal töltöttem, hogy a postokat olvasgattam a Magyar Oktatási Intézet Kft(!)-ről. Kétféle véleményt találtam, az egyik a magát átvertnek hitt, nem próbanapozó álláskeresőé; a másik a még mindig ott dolgozóé, aki megszállottan hisz a cégben. Nos, én…..
ktari (törölt) 2009.10.14 19:38:19
ktari (törölt) 2009.10.14 19:50:37
1."Magyar embereket SZÁNDÉKOSAN ellehetetlenítik, bizonyos etnikai csoportot meg úgy támogatják, hogy ez már EU szinten is szemet szúrt és szóltak érte...!!!" tökéletesen igazad van..inkább nem irok erre mert ezer sort tudnék irni azt még a végén kinyir a kisebbség az itteni mondataimért..de tudnék mit irni..kisebbség ja..hagy ne mondjam miket művelnek és milyen kocsival járkálnak+mi tartjuk el őket a mi adónkból..+még minket vernek meg és lopnak túlünk...na ezt a pénzt amit ők kapnak segélyt inkább a gazdaságra kéne forditani és ezt a csőcselék élősködőket összegyűjteni egy hatalmas területen keritéssel összezérni és atomot nekik.

2.TESCO,AUCHAN SZÁMTECH BOLTOK,MIND MIND 80-90 SZAROS EZREKET FIZETNEK AZÉRT HOGY KIGÜRIZD A BELED!!!

IGAZA VAN EGY KÉT HOZZÁSZÓLÓNAK ITT!MIVEL EZ EGY SZAR BORZALMAS ORSZÁG AHONNAN CSAK MENEKÜLN LEHET,IGY NEM CSODÁLOM HOGY KIVANNAK AZ EMBEREK!MIKOR EGYESEK USZKÁLNAK A MILLIÓKBAN MÁSOKNAK 80-90 EZERT FT NEVETSÉGES FIZETÉSBŐL KELL MEGÉLNIÜK!!!
ÉN IS IGY ÉLEK:

gáz 22000
villany 9
mobil 7-8
net 5
viz 5
kábeltv 5
+hitel 35 (Aaki meg ha albérlet akkor meg 40)

Na idáig tartunk minusz 8-10 ezernél és akkor még nem kajáltál havi 25 ezer kb,
nem vettél ruhát meg műszaki vagy bármit az havi 15 legalább ha akarsz zvenni,
+bérletes se ami 10
+kocsit is felkéne tartani benzin stb.
+szórakozni..semmire se elég 80-90!!!!!CSAK A MEGHALÁSRA ELÉG!