Regisztráció Blogot indítok
Adatok
La petit L'Ecsó

2 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már beharangoztuk ezzel a promóciós képpel, hogy készült valami a háttérben. De már megint negatív hullám! Volt egy kezdeményezés, amely alapgondolata ha nem is teljesen tökéletes, de némi módosítással megvalósíthtó lett volna. De akkor mi történt? Röviden…..
La petit L'Ecsó 2009.10.12 16:46:27
@gaahl: mer te benike felett vagy a ranglétrán mi? a solder 1v1-ed után amit csináltál én kussolnék a helyedben
La petit L'Ecsó 2009.10.17 16:31:50
@Marszupi[LAMI]: Háááát...kinyírhatlak.
- szünet - ingyen és bérmentve.
Lassan már lehet unalmassá válik, de a haxx ismét okot ad, hogy szót  ejtsünk róluk. A mostani eset főhőse a bal oldalon látható úriember, aki bizony sokaknak ismerős lehet. Igen, ő az. Pajzánka, aki nem bírt magával és ezzel faramuci helyzetbe hozta a csapatát, főleg annak…..
Lassan már tényleg jogosan tehetitek fel a kérdést, hogy "ti bazzeg csak arra mentek, hogy a haxxot szapuljátok?". Nos nem, kérem nem. De nem mehetünk el szó nélkül a mai adag mellett sem, amely eredetileg egy kép lett volna, de találtunk mellé még egyet. De először…..
La petit L'Ecsó 2009.10.15 21:02:00
@BoKK: most megfogtál, de mégsem. úgy látszik egyik haxxos sem tudja sokáig tartani az inkognitóját. mellesleg nézz utána, hogy pl. az 1500 font összdíjazású ESL EMS mekkora csúszással szokott befejeződni ;)

A képpel kapcsolatban vázolnék egy szituációt:
- A jó kurva anyád te banolt geci!
- A ban még nem érvényes, elnézést.
- Ja, akkor mikor játszunk?

+ WH meg aim együtt a fain
+ Döme vs. Lapinou Team

Mit szólnál ha esetleg nem találna az ember ilyen faszságokat LÉPTEN NYOMON a csapatotokkal kapcsolatban? De ne aggódjatok, a vezetőséget nem érdeklik a faszságaitok. De nekünk elegünk van belőle...
A szart jobbá tenni? Tegyek rá tejszínhabot? Talán attól jobb lesz, hogy édes és sejmes, meg ropogós a tegnapi mexikói pizza kukoricaszemeitől. Ha nem lenne probléma azzal amit elmondok, akkor nem is lett volna szükség blogra. Itt mindenki azt hiszi Bunfitól, a noname…..
La petit L'Ecsó 2009.10.09 14:59:47
@Pozitive: igen. meg teamfortress.hu a legnagyobb magyar portál. tényleg nem tudnád a pofád befogni és ha majd felszedtél magadra némi történelmet és játéktudást akkor visszajönni és akkor diskurzálni. attól, hogy benyalod magad néhány külföldinél, az még nem azt jelenti, hogy nem szarjuk telibe a véleményed, ha egyszer BAROMSÁG!
Nem mai kis videócska, de azért egy postot megérdemel, ha már benyaltam magam ide, ehhez a három langyihoz. Most mondjátok meg, hogy utálom a haxxot, de ezt egyszerűen nem bírtam kihagyni. Pubinak van fragmovieja? Nincs. A cR-nek van fragmovieja? Nincs. Quadnak, esetleg ToMeenak,…..