Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tuxi@

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mondja a Homár, hogy az OKJ-s tanfolyamoknak nincs semmi értelmük, de érdemes körültekintően választani, ha nincs más megoldás, mert a 2F "iskolában" például elfelejtettek vizsgáztatni az amúgy sem túl aktív oktatók: A 2F iskolával kapcsolatos bosszúságaimat…..
tuxi@ 2009.10.08 07:50:59
@mityu: melyik városban tanítottál?
tuxi@ 2009.10.08 15:19:50
@mityu: Na igen, én 9 évet húztam le náluk, de az utolsó kettő elég gáz volt, főleg az új szerződés.
No meg a hallgató aki a második alkalommal számon kérte rajtam hogy mikor biztosítok neki munkát amiből a tanfolyamot fogja majd fizetni...

tuxi@
tuxi@ 2009.10.09 11:25:32
@m.ovari: A vezetés alatt a legfelsőbb vezetést értettem, kissé sértő volt számomra a hozzászólás lehet hogy nem jól fogalmaztam, nem a fizetéssel a munkával a közvetlen munkatársakkal (okt.vez) stb. volt bajom hanem a rendszerrel, a szerevezéssel hogy nekem(nekünk) kellett szembesülni azokkal a dolgokkal amiket nem mi ígértünk meg. Amúgy a győri csapat nagyon jó fej volt, sokat köszönhetek Nekik.
A "lepaktálás" sem tetszett igazán, de Te tudod egy jó munka volt amit örömmel és nagy odaadással csináltam ameddig ott dolgoztam, nem lett happy end a vége, egyébként magamtól jöttem el, nem pedig küldtek.

tuxi@
VÁROM VÁLASZOD!