Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csendes örült

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A MOM Park Match-ban mi a fenének van biztonági őr, ha nem áll a helyén, ha nem lehet neki bemutatni a máshol vásárolt árut, ha nem nézi senki a biztonsági kamerák képernyőit és probléma esetén senki nem ellenőrzi azokat? Ja, már tudjuk, hogy azokat macerálják, akik nem loptak.…..
Stabilan tartja magát a Homáron is dokumentált fordítógépes téveszme, miszerint a bukta-jellegű pékáru angol megfelelője a "fuck up", azaz elkúrás. A helyes megfejtés továbbra is a "bun" lenne, de a sztakisok szerint a hülyeség megállíthatatlanul terjed: Nem…..
Csendes örült 2009.11.05 14:15:03
Reand és barátai nem először rendeltek a veszprémi Don Vito pizzériából, most viszont egy késés miatt kihűlt pizzát és egy nem túl szimpatikus palacsintát kaptak. Mivel nem ezt szokták meg, azonnal reklamáltak és milyen jól tették: a végére csalódott ügyfélből boldog…..
Csendes örült 2009.10.16 12:30:45
@gelsystem: Dolgoztam pizzériában,láttam ott egy-két csúnya dolgot.A törzsvendég aki sose adott borravalót rendszeresen kevesebb feltéttel kapta a pizzáját(a futár lezabálta menet közben)rosszabb esetben még meg is köpdöste.Volt mikor kemencébe tétel elött a feltétekkel megrakott tészta véletlen lepottyant"melegben kisül a dzsuva,nem mi esszük a vendégnek jó lesz"felkiáltással már rakta is a kőre.
Szívmelengető történetet küldött a. a hagyományőrző OTP-ről, akik vannak olyan jófejek, hogy a pénztári befizetésnél lefele kerekített összeget kerekítés nélkül könyvelik el, hogy azután a robot automatikusan kiküldhesse a 3860 forintos büntetést. Minthogy ezt most már…..
Csendes örült 2009.10.15 09:47:50
nem