Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gravidus

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az antiszemitizmus lélektana címmel kerül sor június 10-én csütörtökön este hattól egy rendezvényre a Békásmegyer–Csillaghegyi evangélikus templomban (1038 Budapest, Mező utca 12.). Az esemény előadói Pfitzner Rudolf és Marsovszky Magdolna (képünkön), a…..
gravidus 2010.06.08 11:54:56
Éppen a ma reggeli kávézásom közben olvastam el ezt az interjút, mely Pfitzner Rudolffal készült a HVG hasábjain.
"Trianon kollektív narcisztikus sérülése a magyarságnak"

hvg.hu/velemeny/20100603_pfitzner_rudolf_szocialpszichiologus_tria

...De hogyan lehetne rávezetni a beteget arra, hogy ideje lenne már alávetnie magát a kezelésnek? Lehet, hogy egyelőre még betegségtudattal sem rendelkezik?
A Finnek pl. erőt merítettek identitásukhoz a Kalevalából. Egy megfelelő népnevelő hősi eposz tudna segíteni?
„A tarka egység részekké-szakadt,rámzúdult a különbség-áradat.Képzelj faágakat: mindegyikensok két- és hárommagvu tok terem:így lett lassacskán mindennek nevepárjával: tej-víz, fehér-fekete,kéz-láb, huszár-baka, fésű-kefes hármasban:…..
Ágens: PlatónKurdy Fehér János  1. A figyelem-gazdaságÁgens belevágott a művészet/valóság csomó közepébe, és a rendőrség vitte el bilincsben az Andrássy úti színházi Fesztiválról. Az Opera előtt, két társával (Madák Zsuzsanna, Simán Éva) egy hipertextet…..
gravidus 2009.10.18 23:07:47
@Kurdy János:
Köszönöm, hogy megtisztelt a válaszával! Ritkán fordul elő, hogy mikor passzolok egy labdát, korrekt választ kapok, és nem azt gondolják, hogy fejbe akarok dobni vele valakit. :)
Ráadásul külön poén, hogy azt válaszolta, amit hallani szerettem volna és ezzel megerősítette a művészi és marketinges ambícióimat. :) A MÁRKA pedig különben is kulcsszerepet játszik a terveimben. Remélem összefutunk még a kultúrpiacon a standomnál… hisz márkás cuccaim vannak, erre most már garanciát is szereztem :) Akkor is szívesenlátom, ha nem vásárol semmit! A cikke potenciálisan beindított....ENNYI!
gravidus 2009.10.19 09:16:03
@Kurdy János:
Huhh...A bőség zavarában nem is tudom melyiket válasszam. Áhh! Lusti vagyok...inkább nem izmozok! Maradok a jól bevált gagyinál. Megyek és megszerzem a mai önmeghatározásomhoz szükséges betevőmet. Hátha van valami trendi szellemi irányzat manapság, ami jót tesz az imidzsemnek. De ígérem, hogy körültekintő leszek, bármit azért nem lehet rámsózni! (sznob is vagyok)

10perc múlva:
Hát ne tudd meg mi a pálya! Maximális a chöd és az árubőség! Főleg az olcsó és a tutira kártékony ideológiák területén!
A HALÁL nem riaszt vissza, a HÉTVÉGÉT meg úgyis wellneszesre terveztem : Mert én vagyokakivagyok és ezt is megengedhetem magamnak. Komoly árat fizettem érte. Ha valakit érdekel, szívesen küldök egy prospit a tréningről.:)
Dr. Vizi János pszichiáter, sexológus felkért elméleti szakíró’Az ők-élmény biztonságos és végtelen, az önélmény veszélyes…’ A kirakatba nem lehet belépni. Megnézhetjük elölről, hátulról – de belépni nem lehet. Mit tehet a néző? Megpróbál…..