Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szoelloe7

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lady Gaga egyre több dolgot csinál a színpadon amellett, hogy énekel: legutóbb a fejére tetováltatott egy figurát, most pedig, kapaszkodjon meg mindenki, beleszívott egy füves cigibe! Persze lehetne azt mondani, hogy mindezt legálisan tette, hiszen éppen Amszterdamban lépett fel, ahol…..
Nem akartam azokról a méltatlan, lealacsonyító és a legsötétebb ork szellemiségről árulkodó vádakról szót ejteni itt a blogon, amelyekkel a ballib médiahorda beiktatása óta folyamatos ostrom alatt tartja a nemzet egységét megtestesítő köztársasági elnököt. Azt gondoltam,…..
szoelloe7 2012.01.18 10:44:59
„Népköztársaság útján Mennyi különös alakot elrejt A konfekció-kabát, És sohasem tudható, Hogy mikor nem látja senki őket, Mivé változnak át.” KFT-Bál van az operaházban..
szoelloe7 2012.01.03 01:58:13
@rockjano: Egy országot irányítani szakpolitikai kérdés választást nyerni meg érzelmi...

bump.bocs

épp az a baj, hogy ez a dilettáns marha érzelmi kérdést csinál a szakpolitikából. Belülről? ááááááá itt belűlről nem történt és nem is fog történni semmi, hisz MINDENKI úgy gondolja csak belűlről lehet. Belül pedig nincs más csak állatkert,rengeteg különféle majommal. Kívülről kell, bizony.
Évente egyszer feltűnik valamelyik blogon Szalai Annamára zalaegerszegi szexlapja, pedig nem egy billiárdgolyóval kipeckelt szájú pornómagazin az, csak egy vidéki erotikus lap, amiben a padon ücsörögve, műszálas fürdőruhából veszi elő a mellét a helyi jó csaj. Arról persze…..