Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wittner

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
No, a foldrajzi valtassal taplalkozasi valtas is jart.A dolog ugy kezdodott, hogy ugye tzenvalahany napig turaztunk es muzlin, sajton, mogyoron es mazsolan, illetve saat zsirtartalekainkon eltunk. Ennek eredmenyekent, buszken jelentem, hogy a nadragszijam moge mellem meg egy dinnyet be lehet tenni…..
Iden sajnos ki kell hagyjuk a DGY altal szervezett evi ketszeri szivatasbol (tuleles.elte.hu) az oszi dozist. Viszont ugy tunik tegnap ejjel azert sikerult joelore bepotolni.   Tegnap, szombatrol vasarnapra virradoan volt ugyanis a Nuit Blanche, ami olyasfele mint nalunk a Muzeumok Ejszakaja…..
Hat azt hiszem az itteni munkahelyem kicsit szerencsesebb, mint a KOKI, mert mig ott egy idoben Budapest legroszabb kinai etterme funkcionalt a kozelben (bar sokat javult az utobbi idoben), addig itt a korhazzal szemben van az egyik legjobb kinai ettrem amiben valaha is ettem.  Ha az…..
Obi Tours Frakció Bank boogie 2009.09.30 10:04:00
Mivel egyszer mar dolgoztam Parizsban egy evig, maradt nekem egy letezo bankszamlam kb 10 euroval. Gondoltuk remek-remek ezt majd egyszeruen felujitjuk es akkor ide majd kaphatom a fizetesemet, meg arra is jo lesz, hogy lakasberlesnel mint hidfoallas szerepeljen. Elsore az derult ki hogy hiaba van…..