Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Turia

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kruger Nemzeti Park nyugati határainál fekszik a 100000 hektáros Balule Természetvédelmi Terület. 2013-ban itt alakult a Fekete Mambák Orvvadászellenes Egység, melynek tagjai elsősorban nők, akik elsősorban az ország oroszlánjait, tobzoskáit, elefántjait és orrszarvúit védik. A…..
Turia 2019.05.16 10:20:07
Dustin Hoffman sitten van, karrierje során talán először, az arca feszült, ilyennek már láttuk párszor. Most engedik ki, én jobban örülnék a dolognak, három év szívás után csak nem lehet annyira szar kijönni a kóterből., Dustin úgy néz a kamerába, mint aki máris tudja, kit…..
Turia 2012.02.07 10:39:23
Új MÁV blog Tolvajok a vonaton 2011.12.05 19:00:00
A gyorsbeküldőn kaptuk az alábbi panaszt,  mely többek között arról szól, hogy a kora reggeli vonatokat rendszeresen megszállják a két-három fős csoportok, s az alvó embereket kizsebelik és otthagyják a szerelvényt még indulás előtt. Igazából mi sem értjük, hogy…..
Turia 2011.12.05 23:55:07
@kovi1970: nem az utast ugatom le, hanem az arogans kis faszkalapot... Soha nem voltam vasutas, versenyszferaban melozom es kb 2-3 vasutast tartok el az adombol... emellett nem utaztam volnaton 8 eve, szoval nekem az egesz vihar a biliben. Mindemellett hanynom kell az ilyen senkihaziaktol, akik ilyen hangnemben irnak barkirol, aki kemenyen melozik... Utas meg lesz addig amig az ilyen posztolohoz hasonlo kis pocsoknek apu nem vesz mind kocsit
Turia 2011.12.05 23:58:14
@tryclops: semmifele munder becsulete... egyszeruen csak egy felhaborit, hogy a posztolo azt sertegeti, akinek rohadtul semmi koze az ellopott cuccokhoz, meg semmihez, egyszeruen csak egy fizikai melos. Barmit csinal, adot fizet, a posztolo meg nagy valoszinuseggel a szulei csecsen himbalodzik es kurvara nem csinalt meg semmit, amit munkanak hivnak. Ha dolgozott volna eleteben, valoszitu nem irna ilyeneket.
Reggel: "Szerinted milyen idő lesz? Mit vegyek fel?" És este: "Borosta. Ma borotválkozzak vagy holnap?" Sziasztok! Huszas éveim végén sok időt pazaroltam egy olyan hapsira, akiről már az elején kiderült: döntésképtelen. Elmesélem a történetet. Interneten…..
Turia 2011.05.23 11:06:50
@Oleg Gontar:
Hat ez tuti...
Nehany ev folyamatos megalaztatas es ostoba kiforditott helyzet utan megtorik mind. Vagy feladja es kirugja a not - persze akkor azt hallja viszont, hogy "pedig mar olyan szepen alakultak a dolgok, nem is vitatkoztunk annyit mint az elejen"...

Alaphelyzet, vasarlas:
Ket teljesen egyforma terito mericskelese kozben a no megkerdezi: "Szerinted?"
Erre a pasi, ha kezdo: "nekem mindegy Dragam"
Na ebbol ket napos duzzogas lehet, mert ha mindegy, akkor nem is erdekli, nincs sajat izlese, direkt packazik, vagy valami mas vegtelenul gusztustalan szemelyiseghibaval letezik.
Kevesbe kezdo: Szerintem a baloldali lenne jo...
Valasz: "hat en nem is tudom... az olyan mint amit anyadeknal lattam... nem jenne jobb a masik inkabb?"
Pasi: "Persze edesem, ha neked az tetszik jobban, miert ne?"
No: "De neked az elobb meg a masik tetszett jobban, ezzel amit en valasztottam mi a baj? Hogyan gondoltad meg magad ilyen hirtelen? Vagy neked ennyire mindegy? Hiszen a kozos konyhankba lesz, ezt fogod nezegetni, vagy csak en abrandozok rola? Neked ugy latom nem is fontos az egesz! Ugy erzem, csak en vagyok itt aki torodik ezel az egesszel! Nem is ertem magam!! Hagyjuk is, hiszen ugyis mindegy!"
Pasi 1: "Ne haragudj Dragam, az en hibam, ma nem vagyok valami jo formaban, a heten dolgoztam mar 70 orat, es magam alatt vagyok. Nem ugy gondoltam, hat persze, hogy fontos nekem is es erdekel, csak ilyenkor nehezebben dont az ember...."
Pasi 2:
Hat egy terito egy kicsit sem hoz lazba es nem azert mindegy, melyiket vesszuk meg, mert nem tudok donteni, hanem mert majdnem ugyanolyan a ketto es nem latom mi ertelme 2 percnel tobbet szanni ra. Ha ennyire odavagy erte, megveszem mindkettot aztan azt rakod fel, amelyiket szeretned. Ha meg egyik se tetszik akkor majd odaadod valakinek. Ennyi...
Modorosblog Mi célból? Acélból! 2011.03.14 07:00:00
-Nyugalom, a hosszú élet ritka! -Nyelvében él a nemzet - de nyelvével még senki nem nemzett. -Egy a lényeg: ragadjon a bélyeg! -Mit néző? Nem vagy te intéző. -Mi az ott a kezedben? -Nagyító meg terítő. -Nem azt kérdeztem, kitől kaptad. -Hova mész?  -Laposelemért.…..
Alekosznak már kihajtott egy új hajtásnyi hónaljszőre, de még mindig nem sikerült szexuális kapcsolatot létesítenie senkivel a villában. ..
A Zugügyvédben kellően kitárgyalták a fiatalkorúak szabálysértési örizetbevételének témakörét egy előző posztban. Anyánk, az Index cikke szerint a gépezet beindult. Csak nem úgy, ahogy sokan elképzelték, decens szülők gyerekeivel tesztelték a romagyerekek ellen alkotott…..
Nyilván unalmas, hogy én mindig mindenről az ellenkezőjét mondom, de itt van néhány megfontolandó szempont a Gázába tartó segélyflotilla esetéről. Ezek szerint nem teljesen egyértelmű Izrael bűnössége.  1a. Hogy a rajtaütés nemzetközi vizeken történt, abból a…..
Turia 2010.06.01 20:48:53
olvass, tanulj, formalj sajat velemenyt aztan ird le. A zsigerbol hozonges nem visz elore, legfeljebb Teged minosit...
Tenyek: Izrael allam megalakulasa ota folyamatos tamadasnak van kiteve. Gaza blokadjanak oka hogy a gazaiak lovik az izraeli polgari celpontokat. Izrael ezt minden eszkozzel megprobalja megakadalyozni. A blokad feloldasanak feltetele, hogy a hamasz ne tamadja Izraelt. Ezt nem vallaljak - kovetkezmenyei vannak. Izrael vallalta, hogy beengedi a segelyszallitmanyt - mint ahogy azt eddig is tette, miutan ellenorzi, hogy nincs benne fegyver. Figyelmeztetett elore, hogy nem enged be ellenorizetlen segelyszallitmanyt, mivel a korabbi esetek azt mutattak, hogy azokban nem ritkan fegyverek vannak. Hogy a fold ott kie, hogy Izrael terulete kie... aze aki ott lakik ennyi. Aze, aki a sivatagbol viragzo allamot teremtett aze aki a megteremtett ertekeket meg akarja orizni. Fuggetlenul a lakossag vallasatol. El kell menni oda es megnezni, nem 2000 km-rol jol megmondani. Azokon a teruleteken, ahol vegyes lakossag van - akar Tel Aviv kornyeken meg lehet nezni, ilyen nyugisan elnek egyutt, mert nem bantjak egymast. Ott vannak a mecsetek, a minaretek bekessegben vannak, mert elfogadjak, hogy a vilagot nem kell kozepkori elvek alapjan felosztani - van egy gazdag allam, amelyikben jo elni. Aki ez ellen tesz, az szamoljon a kovetkezmenyekkel. Ha valaki rendszeresen bedobalja az ablakodat kovel mit teszel? Gazaban az ontott olom hadmuvelet ota kuss van. Gazaban meg lenne a lehetoseg, hogy a sajat onrendelkezesuk megtartasa mellett, bekeben eljenek - nem kell nekik. El akarjak pusztitani mindazt, amit Izrael teruleten felepitettek (zsidok, arabok kozosen). Aki ennyire ostoa, es ennyire nem latja at, hogy mit tesz, mik a varhato kovetkezmenyek, az mit mondjak... nem erdemli meg, de kozel van hozza.
Mindegy is... ha nem latod a sajat szemeddel, ugyse erted...
Subba Híd az LSD-hez 2010.05.22 16:04:47
Köszi Gabeszkám!..
Hiszen: ha elromlik valami, meg tudják csinálni, és abból, ahogy a villanyszerelőként végzett Zagyva (milyen olcsó lenne poénkodni a nevével, pedig) Gyula ezzel a "Majd a folyosón megbeszéljük!"-kel felidézte az old school, belemenős-bunyós skinhead kocsmák alacsony, ám…..
Végre egy termék, amelyik a liberális piacgazdaság diadalát hirdeti: szinte teljesen mindegy, milyen óvszert veszünk, a minősége gyakorlatilag kifogástalan lesz. Többet is közöltünk már a Teszt Plussz fogyasztóvédelmi magazin tesztjei közül, amiket valódi laborban, ellenőrzött körülmények között,…..
autózz! Hol tilos megfordulni? 2010.05.09 10:51:00
Ha én lennék a döntőbíró Rewerse és az őt megállító rendőr vitájában, bizony a levélírónak adnék igazat, mert ha jól raktam össze az infókból a lenti, forghatható utcaképen látszik a megfordulás helyszíne. Előtte és utána is záróvonal van, de ott nincs és a KRESZ-ben…..
Sajtótörténeti címlappal rukkolt elő nagy kedvencünk, a Hit Gyülekezetének Hetek című lapja. A pont húsz éves Photoshopot méltón ünneplő grafikán Sólyom elnök látható, amint egy lágerben haldokló zsidó - talán gyerek? - kopasz fejét írja alá egy törvénytervezet helyett.…..
Tamás karácsonyra vásárolt, azonnal meghibásodott Xbox-konzolját nem javította a Microsoft, mert két azonosító nem egyezett rajta. Vajon mit csinálhattak vele az Auchanban? Segítségeteket szeretném kérni, illetve tanácsot, hogy esetemet miként tudnám "közszemlére"…..