Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jofoldisz

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy családi házat néztem meg, és ellenőrizni akartam, hogy a tetőtéri szobák feletti padlásfödém vízszintes hőszigetelése, -ami fölött már hideg padlástér volt,- a tervek szerinti vastagsággal készült-e el. Mielőtt lenyitottuk a tetőtérbe vezető…..
Egy lakás felújításának átadásakor vettem észre a fotón látható muslicát, a két ablaküveg között. Szerencsémre az ablaküveg nem képezte a felújítás részét, tehát nem mint minőségi probléma vetődött fel, hanem inkább úgy, mint érdekesség. Elgondolkoztam, hogy ha a…..
Chilis bab Hozzávalók: 10 dkg vörös bab megfőzve, ½ fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, ½ közepes paprika, 7 dkg gomba, 5 dkg kukorica, só, bors, chili paprika, csípős őrölt pirospaprika, 1 dl paradicsomlé, 1 kiskanál olaj. Az apróra vágott hagymát olajon…..
"Nagyon hétköznapi, de mégis nagyon bátorító élményem volt a napokban. A Széchenyi-fürdőbe mentünk el kettesben a férjemmel, közben útközben sokat beszélgettünk. Sajnos ahogy betettem a ruhámat az öltözőszekrénybe, egész máson gondolkodtam és elfelejtettem megjegyezni a…..
"Három évvel ezelőtt döntöttünk úgy, hogy Szabolcs megyéből a fővárosba költözünk. Kertes családi házból testvéri segítséggel egy harmadik emeleti lakásba költöztünk Zuglóba. Igen hamar rájöttünk, hogy ez a hely nagyon szűk élettér egy nagy családnak, így keresni…..
Mikor a gyüliben a pásztor ősszel meghirdette a 21 napos böjtöt, kicsit aggódva néztem a három hét elé. Nyilván nem mindenki léböjtöt tartott végig, voltak akik a "dánieli" utat választották, míg mások mondjuk hetente egy napot koplaltak. Na de egy szoptatós vagy várandós…..
Tisztában vagyok azzal, hogy a graffitizés egy törvényellenes, sőt igen nagy károkat okozó tevékenység, mégis érdekes jelenségre figyeltem fel nyáron Barcelona utcáin.Ezen a képen - mely csak egy a több ezer között, amivel a katalán főváros gótikus történelmi-, és…..
jofoldisz 2009.11.25 22:44:04
Egy másik érdekes dolgnak lehettem szemtanúja:
www.youtube.com/watch?v=oCDq0xYfYtc
Fényfestés, vagy Visual Jockey 10 emelet magasan. Igaz, ez sem kézzel készült festmény, viszont mozog, és a vágás a vetítés pillanatában készül... tehát nem egy "film"!
A Szondi utca és az Eötvös utca sarkán láttam ezt az energiaitalos dobozokból készített építőipari dekorációt, ami a szabadon maradt, kilógó betonvasakat védi, de egyben az illetéktelenül bejutó, sötétben bóklászó emberek lábát is óvja attól, hogy…..
myjesus az igazi rád vár 2009.11.11 08:00:00
hazánkban tudtommal még csak egy gyülekezetben volt tisztaság-gyűrű alkalom. ezen a fiatalok fogadalmat tettek arra, hogy házastársukra tisztán várnak, és hűségüket a házasságban is megőrzik. elkerülve ezzel lelki sebeket, korai terhességet, nemi betegségeket, kihasználtságot,…..