Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyuriii

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számos okunk lehet rá, hogy tönkre akarjuk tenni az autónkat. Sok a pénzünk és költeni akarjuk, emberbaráti szeretetből támogatjuk a szerelőnket, be akarjuk a lízingcégnek bizonyítani, hogy csereérett, és millió más. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Mesterházy Attila „bóvli” gazdaságpolitikával vádolja az „elvakult” kormányt. Szanyi Tibor a Rába-részvények vásárlásáról kérdezte a miniszterelnököt, illetve arról, hogy esetleg miért nem államosítanak mindent. Orbán helyett végül Fónagy János…..
Gyuriii 2011.11.14 23:14:01
Különleges fináléval készültünk az Olcsó ebéd menő helyen sorozat lezárására, ahogy a címből és az étterem nevéből lehet következtetni. Eddig az optimális ajánlatokat kerestük a városban, olyan éttermeket, ahol olcsón kapunk megfelelő vagy épp kiváló minőséget, most…..
Vagy nagyszerű jóssal bír a Bors online divíziója, vagy elkérték az RTL időgépét, de valahonnan tudomást szereztek a tegnap esti VV Alekosz - VV Zsófi párbaj kimeneteléről. A honlapjukon megjelent cikkük kommentjeiben olvasható, hogy az írás már akkor elérhető volt a neten,…..