Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Papo

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik olvasónk már csak félve meri bekapcsolni a Kossuth rádiót, mert a ma délutáni híreket hallgatva már azt sem tudta, milyen hónapot írunk. A négyórás hírekben ugyanis kissé váratlanul azt az információt kapta, hogy Mark Webber indul az élről a holnapi Monte-Carlo-i…..
Közeli ismerőstől kapott információ szerint a IX. kerületben lakók postaládáiba az elmúlt napokban a "kerületi tanács" címerével díszített nagy borítékot gyűrt be a postás. A levél adóbevallásra szólít fel. Kiderül belőle, hogy "2012. január 1-jétől új…..
  Úgy tűnik, nem tarthat rendezvényt az Egymillióan a magyar sajtószabadságért csoport a megszokott, Szabad sajtó úti helyszínen, mivel azt lefoglalta a Fővárosi Önkormányzat. Sőt, mint kiderült, nem csak azt – és nem csak a Fővárosi Önkormányzat. Ahogy a…..
autózz! Villamospótló járatok 2011.12.02 19:22:00
Pár napja már szerepelt itt Tibor első képes beszámolója, amiben dokumentálja nekünk a renitens közlekedőket. Ezúttal a dugót villamossínen kikerülőket vette célkeresztbe, igaz egyik alkalommal az illető kék villogót is használt, hogy jogosan vagy nem, azt persze sosem tudjuk…..
Papo 2011.12.03 11:24:23
@Sayniqua: ... Szájkaratéból és nethuszárságból ötöst kaptál. Köszönöm, hogy felraktad a videódat rólam, igazából semmi gond nincs ezzel, én meg kikérem a környékbeli térkamerák felvételeit, megnézem a rendszámodat, kiderítem ki is vagy valójában ...

Hogy mekkora pofád van. Persze csak addig, amíg a talmi hatalmad is megvan hozzá. Az ilyen beképzelt tahók miatt tart ott ez az ország, ahol.

Ha meg esetleg kíváncsi vagy rám, megtalálhatsz. Nem is kell a térfigyelő (és nem térkamerák) kamerák felvételeit nézegetni. Válaszolsz, és megadom az adataim. Aztán mondd a szemembe bátran a mantrát. Még le is lőhetsz, te bátor kék villogós fontos ember. Te vagy a nethuszár, nem az aki szóváteszi, hogy mit látott.

A stílus az ember, mondta egy gyorsan megbuktatott tisztviselő. Hát ez az én bajom, hogy ilyen a stílus, amit simán megengedhetnek maguknak valakik.
Orbán Viktor új felalkotmánya  az ötéves terv szerint 2012 január elsején fog életbe lépni. Addig következmények nélkül sértegethetjük, érdemes tehát kihasználni a lehetőséget! Az alábbiakban egypár gondolatébresztő ötletet adok közre ehhez. 2012 január elsejétől…..
Papo 2011.04.03 11:07:52
@Kalmár: " Nekem tetszik. Sőt vagyunk vele így pár millióan.
Pont ezért választottuk meg őket. "

Választottad te, meg a behülyített emberek.

Csak emlékeztetőnek a "mélyen tisztelt" Fideszről:

a parlamentben vannak: 8/12
a választáson 52,3% iksz, azaz: 6/12
a választójogúak harmada, azaz: 4/12
az ország 27%-a, azaz negyede: (3/12)

érted? 2 706 292 iksz... pontosan szépen.

Na kéremszépen, ez a helyzet. Lehetne népszavazás erről az alkotmánynak sem nevezhető orbán irományról, de ott pofára esnének, pontosan a fentiek miatt.

Fosnak, ez a helyzet. Nem lenne fülke alkotmány, az biztos. A Vezér egy ilyen vereséget nem viselne el, megint vihetnék Ausztriába a dili szanatóriumba, mint 2002-ben. De ami késik, nem múlik. Én kivárom. És akkor nagyon fogok örülni.
Papo 2011.04.03 17:59:32
@Brendel Mátyás: " ... meg vagytok ti huzatva. mármint a fidesznyikek. "
Hú, vazze, te nagyon félreértettél valamit. Én pont azt akartam leírni, hogyan lesz 1/3-ból 2/3. És mitől van ekkora arcuk. Mert nincs mögöttük már az az 1/3 sem, pont ahogy írod.
Én fidesznyik. Jaj. Még a hátam is borsózik.

Az a baj, hogy nincs valamirevaló ellenzék, aki a pofájukba vágná MINDEN NAP (ahogy ők csinálták), hogy hazudnak, nem ezt ígérték. Meg lopnak, mint a szarka. és még ki is magyarázzák. A sok hülye meg bedől.

Én még emlékszem, hogy nézett ki egy híradó 1970-ben. Hát most pont olyan. A kormány (pártunk) így meg úgy, és ezen kívül csak semleges győzelmi jelentések: átadták az óvodát, elvetették a búzát, stb. M1, M2, Duna. Ha híreket akarsz látni, marad az ATV, esetleg RTL, de még a Hír tv is jobb. A közszolgálatnak vége.
w Ahogy tetszik 2010.06.17 04:45:00
Beindultak végre a vuvuzelaszűrők. Engem ugyan alig érint, mert magát a meccset is kikapcsolom, ha nálam van a távirányító, viszont a kultúrsokk, az mindig izgalmas. A vuvuzela ugyanis tökéletesen alkalmas arra, hogy érdekes és tipikus reakciókat hozzon elő a nyugati emberből. A…..
Papo 2010.06.18 19:11:23
@sertésmájkrém:
De nagy pöcs vagy. Mindenről ugyanaz jut az eszedbe.
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
Papo 2010.06.14 17:32:18
@tolsztoj:
Hogy te mekkora barom vagy...
Talán kellene egy tükör. És akkor elszégyeled magad.
De addig is csak így tovább, mint igazi "hazaffy".
Remélem a piros-fehér csíkos zakódon ott van egy turul, meg egy korona is. Szép lehetsz, így látatban is.

De nehogy megüssön a guta. Lehet írogatni tovább.
Ha volna ateista egyház, abban bizonyára minimum plébános lennék. Úgy nyüzsögnek itt a Trianon-törvény megszövegezése óta a báránykák, mintha ettől legalábbis dzsihádot kellene hirdetni, indításnak pedig felgyújtani a Bazilikát. Nyugi, gyermekeim. Nem lesz semmi baj. Sőt,…..
Azt ugye eddig is tudtuk, hogy a Ma Reggel a következő néhány évben nem Süveges Gergővel fog eldöcögni, be is dobták pár nap múlva Jegyes-Tóth Kriszta nevét, aki szintén volt-napkeltés, és még ezek után is nyilvánvaló volt, hogy további neveket várhatunk. A legfrissebb…..
Papo 2009.10.06 21:03:01
@VulpesVulpes:
De nagyon okos vagy. Ha meg ott állnál össze vissza szarnád magad, csak dadognál.
A Jani véletlenül az osztálytársam volt.
Kifejezettem művelt ember, perfekt (tolmács szinten) beszél több nyelven.
Ha nem tetszik nézd az Echo tévét. Ott vannak az igazi köpönyegforgatók. de erről már írtak.