Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peacetacia

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyolcvanas évek szelleme kísért a kerékpárok felszereltségét előíró rendeletben, ami alapján simán büntet a rendőr is. Legutóbb egy hegyikerékpáros versenyzőt bírságoltak meg, pedig neki aztán tudnia kéne. De mit is? ..
peacetacia 2011.06.06 19:27:48
@Canis Lupus Libertas: Ezzel amúgy nincs is ond, de érdekes módon a más európai országokban megoldhatóak a fék nélküli kerékpárok /amikkel egyébként meg lehet állni/ meg az hogy ne legyenek ilyen előírások, hogy pld nappal is kötelező a lámpa és prizma. Ott nincs éjszaka? Autósok nincsenek? Mi az ami fizikailag más? Egyébként elismert, hogy ezek a szabályok nem éppen maiak.
peacetacia 2011.06.06 19:46:55
@Canis Lupus Libertas: No ezzel egyetértek. A videó szerintem sem jó egyébként, de a szabályok sem megfelelőek. "Számos európai országban sok-sok dolgot meg tudnak oldani, csupán azért, mert meg akarják oldani."- ez pedig nagyon így van. Itt nem akarják megoldani. Sokkal egyszerűbb így pénzt szerezni. Szolgálunk védünk behajtunk.
peacetacia 2011.06.06 19:16:42
@al kotmány aláiro álamfö:
"Egyébként ha jól emlékszem, a kedves kerékpárversenyzőt azért rúgták seggbe, mert a Szentendrei úton tekert, a kerékpárral behajtani tilos tábla ellenére... "
"Később azt is felrótták neki, hogy a 11-es útról balra kanyarodott, az pedig tilos."
Az Algéria ellen mutatott játékon felháborodott szurkolók (akik nem kevés pénz kifizetve utaztak el Dél-Afrikába, hogy a meccset végigénekelve buzdítsák csapatukat) úgy érezték, át lettek vágva a pályán gólyafosként keringő milliomos szupersztárjaik által, és kifütyülték…..
peacetacia 2010.06.19 12:57:01
@Karakán: Igaz, hogy idén nem jutottak a legjobb 4 közé az angolok, de azért ez nem tendencia. Tavaly és azelőtt, meg azért sírtak a neves szakértők, hogy a PL térnyerése megöli a focit, ugyebár utóbbi években többször is 3 angol volt legjobb 4 között. Ez az év ilyen lett, nem hiszem, hogy a PL gyengébb lett. Sőt a középmezőny igencsak megerősödött /villa, man city, spurs/. Az eladósodás viszont tényleg aggasztó. Az MU az egyik legjobban működő egyesület volt, míg a Glazer família meg nem vette hitelből. Azóta is a család hiteleit nyögi és nem a játékosok hitelből történő vásárlása miatt van rossz helyzetben.
ON:
Gyenge, ötlettelen játék az angoloktól, tényleg a fásultság látszik, mert selejtezőkön azért lehetett látni, hogy nem gyenge a csapat. Le kellene állni a túlzott széljátékkal.
Nincs harag Mark Webber és Sebastian Vettel között az isztambuli karambol miatt, az istálló csütörtökön közös fotóval bizonyította, minden oké. A kép alá azt írták, "Shit Happens", az NS-es Izsányi kolléga találóan úgy fordítja, "Néha szarul sülnek el a…..
A játékosok nem szerették túlságosan a Windows Vistát – jó, senki nem szerette igazából, de a játékosok különösen utálták a sok kompatibilitási probléma, driverszívás, lassúság és egyebek miatt. Nem meglepő hát, hogy a Windows 7 megjelenése után sovány disznó…..
peacetacia 2010.01.25 23:10:52
@Tomi from Space: ott a pont.
10 perc vistára 30 xp-re. Ehhez tudni kell. Amúgy linux windows összehasonlításban meg annyit/én szeretem linuxot, meg használom is/ nekem jó. de pl odaadom húgomnak ő nem nagyon tud vele mit kedzdeni, ha fel akar tenni egy programot. Néhea szükség van terminálos heggesztésre, de ahhoz meg nem ért. Lényeg:felhasználóbarát és szinte minden elmegy. Jópofa történet. Toshiba laptopra tettem ubuntut. Nem nagyon találta el a felbontást, gondoltam átállítom. Olyan csíkos lett és úgy szétcsúszott, h grafikus felület gyakorlatilag meghalt. Ez is csak egy példa nem kell általánosítani. Tudni kell mi mire való és aszerint használni. Aki igazán ért a témához az nem zárkózhat el egyik OS-től sem.
Ma már ott tartunk, hogy egy jó informatikusnak egy diploma sajnos nem feltétlen elég, nemzetközileg elismert minősítéseket érdemes szereznie, ha komolyan gondolja a pályafutását. Nem ereszteném túl hosszúra ezt a posztot, két fő csapásirányt mutatnék be (pontosabban mutat be…..
peacetacia 2009.12.17 15:32:16
A Népszabadság ma a harmadik oldalon kérte számon, hogy a Magyar Televízió mégis miért nem tudósított a Táncsics Alapítvány díjátadójáról, és azért zárójelek közé préselve megjegyezték, hogy a Táncsics Alapítvány egyébként az MSZP pártalapítványa. Bezzeg tavaly, meg…..
Mi történt a fejekben? - A sajtóközlemény teljes egészében: Magyarországon készült el a világ első, adózásról szóló látványos zenés-táncos produkciója, az ADÓZENE 2009. A BDO Forte könyvvizsgáló, adó- és pénzügyi tanácsadó cég támogatásával elkészült zene és…..