Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goldenticket

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Diéta napló 1. nap 2018.01.02 19:25:19
A nagy utazás elkezdődött! Megmértem magam reggel, azt kell mondanom, hogy elkeserítően visszaestem a korábbiakhoz képest. Valahol mélyes reménykedem abban, hogy ez csak a szilveszter utóhatása, de attól tartok, hogy ezt a 4 kilót is ugyanolyan keservesen kell majd lefaragnom magamról, mint az…..
Szentgyörgyi Rómeó szerint (Intenset, link az oldalsávban) meg kell fogalmaznom, hogy miért akarok lefogyni. Ezt jó ötletnek tartom, amúgy is szeretek listákat írni. :) Tehát, vágjunk bele. Miért akarok lefogyni? Mozgékonyság - Nap mint nap érzem, hogy a súlyom mennyire korlátol abban, hogy…..
Diéta napló Keződik! 2017.12.30 18:42:29
Sok dolgot fogadtam meg az évek során ahogy egy újabb évszám közeledett. Nem nagyon variáltam ezekben, mindig ugyanaz volt a lista. Kb. az, hogy megtalálom a szerelmet, hogy olyan munkát találok ahol a tudásomnak megfelelő munkát végzek és ezt el is ismerik, hogy veszünk egy lakást, hogy lefogyok.…..
Cicanapló Nem fenékig tejfel 2009.10.22 15:03:00
Az élet, ha az ember nem tenyésztett macskát vásárol több tízezer forintért, nem lesz mindig egyszerű a macskákkal. Aki régóta olvassa a blogot, a legelső bejegyzésben már értesülhetett Szonya nagyon szomorú sorsáról, később Kosztya is elkapott valami lázas betegséget –…..